Jump to content

RedHair

Forumist
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RedHair

  1. Tot timpul am caractere care raman blocate cu /move Lorencia in butoaiele de la 133-126.  Nu puteti sa le stergeti si butoaiele si caruta? Arata urat, se blocheaza caractere, si nici cu unstuck n-am rusit sa le scot de acolo. E in special enervant cu caractere de lvl 1 care apar direct acolo.

  2. 1. Aripile sunt un chin.  Am doua caractere la ML unul are aripi lvl 2 al doilea are aripi lvl 1

    2. Dropul la jwls e foarte mic. E adevarat ca mai sunt events care dau jwls dar si asa, e foarte foarte mic. 

    3. Rata de succes la goblin este groaznica. Am un singur item +15.. E adevarat ca se poate evita distrugerea itemelor, dar in combinatie cu lipsa de jwls e foarte foarte greu de facut un set +15

    4. Sunt iteme din reteta pt wings lvl 3 care nu le-am gasit inca. De altfel nici wings lvl 2 nu am. De wings lvl 4... ce sa mai zic.

    5. Am omorat Selupan, drop 0. Una din trei incercari. Celalalte doua au dat un socket weapon si un exec de bok 2.

    6. Nu reusesc sa dau de eventul Ferea, am prins o data, dar daca nu esti on cand se anunta, nu prea sunt sanse. Ar fi interesant sa se stie niste ore cand au loc eventuri.

    7. Sunt iteme si jwls din retete care sunt de negasit. Probabil pe hartile 800+ care abia le studiez.

    8. Faza cu inventory de events e foarte aiurea. Ai nevoie de jumatate gol ca sa deschizi un ou sau ceva. Evit hartile unde apar muun ca sa nu mi se umple inventory ca trebuie sa le sterg toate din consola.

    9. Ar trebui un ghid sau ceva

    10. Nu inteleg de unde apar wcoins si goblin coins. Nu prea vad cum as putea obtine suficienti pentru majoritatea chestiilor din shop.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...