Jump to content

Camelia Scarlat

Inactive
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Camelia Scarlat

  1. Adriannn nu stiu de unde ai mai aparut si tu,dar de obicei astia care injura sau vin cu tot felu lde cuvinte de genu ce folosesti tu "no lifer" de obicei acele persoane sunt! :))

     

    Sa-ti explice tie baiatu de ce ma bag si m-am bagat. Sunt assistent la SCREAM + assistent la Ally + sunt colegii mei de party asta ca sa poti sa dormi si tu la noapte,ca te framanta tare de ce m-am bagat "No lifere" :)) Dute si tu cu TSUBYKE ala amandoi la legatura,vad ca iti da like-uri la postari,se crede mare zeu,dar daca dau duel cu el la zero il bat cu tot cu setu socketat :)). Jucatorii lu peste!

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  2. Screenshot cand ai sa vii cu o preluare de genu asta,atunci fii sigur ca nu vor mai exista dubii si probleme de genu asta. Exemplu:

     

    Dar la tine in multe privinte e suspect! Asteptam verificarea pozelor si toate cele + verdictul! Merci!

  3. Ok,ok screeshot aberez,chestii ce mai zici tu pe acolo. In fine,vreau verificarea pozelor. In regulament scrie clar ca pozele neclare nu se iau in considerare,dar la tine au fost luate in considerare,desii abea se vad coordonatele,ar fi putut fi modificate. De unde stim ca nu le-ai modificat nu mi-ai mai raspuns. Astept decizia in legatura cu pozele astea neclare.

     

    P.S. Poti sa imi explici de ce printurile pe char`uri le-ai terminat la 52:38

     

    post-1132246-0-18505800-1433267280_thumb

     

    Iar preluarea ai inceput-o dupa 2 minute+? Adica vrei sa spui ca ai stat in tark 2 minute+ fara sa intrebi de afk?

     

    post-1132246-0-79295600-1433267316_thumb

     

    Unde-s print-urile de la 0017 pana la 0029?

  4. Ok screenshot hai sa o luam altfel ca nu ma pot intelege cu voi! Sa o luam asa:

     

    1. Te cred si te inteleg la partea "Eu daca stiu ca am fost afk imi asum treaba asta, chit ca ala are sau nu poze cum trebuie, nu stau sa ma cert cu el.." abea ai ajuns si tu la fire si nah nu prea stii cum e cand stai tura ta de 4-5 ore on, sa le pierzi stand in fata pc-ului zi de zi. Dar nah cand ai sa cresti si tu la fire sa tii un tark atatea saptamani cat l-am tinut noi,iti zic eu ca n-ai mai venii asa cu vorbe si credca ai face chiar mai urat cand l-ai pierde dintr-o greseala.

    2. In regulament scrie clar ca pozele neclare nu se pot lua in considerare. La tine nu prea se vad bine coordonatele alea e sters pe acolo,de unde stim ca nu s-a umblat la ele prin photoshop?? Imi poate da careva o explicatie clara? De unde stim noi ca nu s-a modificat ceva in acele poze desii sunt neclare si in regulament scrie ca nu se pot lua in considerare. Dati-mi doar un motiv sa cred ca n-au fost modificate cumva pozele alea neclare.

  5. In contextul in care s`au bagat toti haterii in aceasta reevaluare , desi doar partile implicate aveau voie sa posteze aici , vin si eu cu un post : 

    Eram un tarc mai la dreapta si am vazut toata conversatia , partile vatamate in cauza (bless , alexuta) dupa ce ca stiau ca au fost afk si ca au fost preluati au avut si nesimtirea sa pretinda ca erau on , incercand sa`l induca in eroare pe kinezu cu tot felul de idiotenii : "nu cunosti regulamentul", "pleaca ma de aici" chiar il luasera si cu nu stationa :))) ... Kinezu chiar a incercat sa o scoata amiabil , eu ii postam direct , numai stateam de vorba la atata nesimtire. 

     

    In legatura cu preluarea , este 100 % corecta , banul este dat corect si pe merit. 

    Tu de unde ai mai aparut ma? "Vecinul" de langa tark,auzi de unde si pana cand se vede toata conversatia de la un tark la altul? Gogosi de astea dute si vinde la alta masa. Nu poti sa prinzi toate conversatiile daca esti in tarkul alaturat pentru ca sa inveti si tu chestia asta,unele conversatii le ratezi,asa ca nu mai venii si te baga in seama aiurea ca TSUBYKE ala. BlesS intotdeauna cand a fost o preluare sau cine se conecta primu pe tark cand se inchidea serverul cerea pozele pe skype sau prin PM pe forum,iar majoritatea o fac pe batman si cauta ss-ul in loc sa dea ca oamenii mai intai pozele pe skype/pm pe forum. Tu sa fii in locul lor,vezi ca a venit unu la preluare,desi are 3 printuri cu "omusteanu afk/on?" iar apoi inca o intrebare "omusteanu afk?on?" tu sigur plecai asa doar din vorbe de pe tark sa inteleg a? Ma cand va aud cu dumele astea imi vine greata.

     

     

     

    Deci te-am rugat sa trimiti printurile pe skype ai spus ca nu ai, te-am rugat sa trimiti printurile pe forum sa le uploadezi sa imi dai link nu ai vrut?ce ai zis ca ai incercat amiabil?

    +

    Regulamentul Vostru:

    Pozele vor fi făcute fără zoom (camera 3d), sub sancțiunea neluării în seamnă a pozelor respective. Atenție, la rezolutia 1366x768 e posibil ca pozele să nu iasă cum trebuie! 

    Nu vad coordonatele la nici o poza!

     

    In primul rand ti-am zis ca nu am skype, sa imi dai id de mess sa ti le trimit...daca erai asa interesat intrai pe o adresa de mail, ziceai numele si le vedeai, nu era asa greu si mai ales ca eu aveam nevoie de ele...

    Si in al doilea rand cand stii ca ati fost  afk de ce va place sa stati pana va posteaza cineva...poate poate e ceva gresit, sau sa incepeti sa cautati cate vreo chestie prin poze sa scapati....Daca stii ca ati fost afk, asta e...asta este jocul, esti afk, te-a preluat cineva, ai pierdut spotul...tu la randul tau faci la fel...nu e nimeni mai presus chiar daca are 100 de rr sau 0 rr...

     

    Cum tu nu aveai skype,poate nici el nu avea mess. Desi eu stiu ca n-are mess,sta doar pe skype. Tie dc ti-a fost greu sa trimit pozele prin PM pe forum inainte sa postezi la plangeri? Nu e normal sa nu plece omu de pe tark pana nu vede pozele? Daca tu poate minteai ca ai poze si nu aveai,ori ai facut vreo greseala la preluare,cum se intampla deseori sau cum vin multi cu magarii pun 3 intrebari in 2-3 minute si zic ca au preluare,poate pleaca noobi de pe tark fara sa ceara pozele. Tu ai pleca doar din vorbe?

  6. Pt Polestar: Nu se exista asa explicati ca erai online si rezolvai celalte topicuri si-ai zis sa il rezolvi si pe asta. Mereu am vazut Moderatori online si toti stateau si se uitai la topicuri si asteptau sa vada daca se impaca lumea,niciunu n-a dat un verdict asa rpd chiar daca rezolvau celalte topicuri. Gogosi de astea sa vinzi la altcineva mai Polestar,nu e vorba de 2 zile sau 5 zile ale lu Alexutza e vorba de nesimtirea de care ai dat dovada si ai incercat marea cu sarea.

     

    Pt Tsubyke cel mai slab BK si increzut: Mai prietenas in locul tau nici n-as mai vorbi. Te-a batut un RF (Lancelot) full stats vs tu(BK) full stats asa ca ciocu mic si bine ca te-ai lasat de jocul asta. Ai 50 de ani aici pe server si tot praf esti. Ca ai iesit si tu la 2-3 cafele/bere cu unii admini de pe aici esti cam increzut si plin de tine. Te rog frumos canta la alta masa,n-am marunt,scuze. Vezi ca te-ai bagat in seama aiurea si fara minte si nici n-ai citit pe aici,am zis eu ceva ca preluarea e incorecta sau ca banul a fost dat gresit din cauza pozelor sau ceva? Problema a fost alta,s-a dat verdictul mult prea repede,cand poate BlesS sau Alexutza se intelegea cu kinezul sa retraga ca sa nu se mai ia suspend,dar mataluta te bagi inseama aiurea sa te dai important. Ti-am mai zis si in alte topicuri,baiatule dute tareeee ca jocul asta nu-i de tine. De tine doar gura si figurile sunt in rest esti 0 barat.

    • Upvote 2
  7. Scuze,dar nu ma pot abtine cand vad asa nesimtire. Scrie clar ca posturile sunt lasate deschise cam 24 ore poate oamenii se inteleg intre ei si nu se mai ajunge la ban. Majoritatea posturilor sunt lasate asa pentru a se vedea daca se ajunge la o intelegere,iar la postul cu BlesS si Alexutza n-a apucat nimeni sa lase vreun replay ca Mr. Polestar asta vine dupa 10 min de cand s-a deschis topicul si da verdictul imediat. O explicatie pentru chestia asta? De cand s-a inceput db-ul n-am vazut o postare de genul asta in care sa se ia o decizie atat de rapid. Cum se poate explica asta? Favorizare? Ajutor? Eliminare concurenta? Stiu ca sunteti majoritatea frustrati ca nu puteti sa luati CS-ul nici cu toate guildele adunate de pe server,dar asta nu e problema noastra. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa cautati tot felul de motive si feluri in care sa banati playeri din guilda/ally SCREAM doar pentru a favoriza celelalte Aliante sa aiba si ei o sansa la CS. Deci vreau o explicatie clara de ce s-a luat o decizie asa de rapid in acel topic de stationare pentru BlesS si Alexutza si in celalte topicuri de cand s-a inceput db-ul n-a existat nici macar unu in care sa se dea un verdict atat de rapid (Exact 10 min de la deschiderea topicului). Daca nu astept scoterea suspendurilor pentru nesimtire,favorizare si pedepsit Polestar pentru greseala majora in banarea gm-ului unui Ally care detine CS-ul de atata timp,cand  normal trebuia lasat topicul deschis sa se inteleaga oamenii. Merci!

    • Upvote 3
  8. up


    Wings/Cape lvl3:

     

    2xCape RF lvl3 simple

    Capa DL lvl3 simpla

    Wings Elf lvl3 simple      SOLD

    Wings BK lvl3 simple

    Wings BK lvl3 +10 +luck+add

     

    Altele:

     

    6xFeather of Condor

     

     

    Oferte doar in WCOIN! Pentru aripile simple puteti oferi si cv jwl+jol!

    Adaug:

     

    Inca o pereche de Wings BK lvl3 simple

  9. As vrea sa adaug si eu pe cineva in acest topic! Doar pentru a va atentiona sa aveti grija,daca stati la party sau faceti vreun trade cu unul din ei.

     

    Persoana principala este FLOW un bk de 16 reseturi si prietenii lui din party ce fura de pe conturile oamenilor. O sa observati ca inainte era un parlit,nu stia ce-s alea wings lvl3 sau set-uri lk dd/lk ref sau ring-uri excelente,iar daca va uitati pe el acuma e blindat de la ultimu cont ce la golit. Trebuie sa ne eliberam de astfel de persoane de pe serv. Merci!

     

    Cam ce-a furat:

     

    set bd lk + dd
    set bd lk +ref
    set hyon +vicous COMPLET + 10 cu lk tot
    wings bk +9 lvl 3
    2 ringuri !  1 cu hp rec + dd altu cu hp rec +ref
    pendant fire hp rec 3 % + edr
    200 300 de jwl
    vreo 100 200 wc

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  10. Wings/Cape lvl3:

     

    2xCape RF lvl3 simple

    Capa DL lvl3 simpla

    Wings Elf lvl3 simple

    Wings BK lvl3 simple

    Wings BK lvl3 +10 +luck+add

     

    Altele:

     

    6xFeather of Condor

     

     

    Oferte doar in WCOIN! Pentru aripile simple puteti oferi si cv jwl+jol!

  11.  

     

     

    Tot mâine dimineață între 8:45 și 9:00 (ora României) va fi o altă lucrare RCS&RDS care va afecta întreaga rețea LinkMania pentru maxim 15 minute.

    Partea asta n-ati citit-o la Noutati Tehnice? Credca gresisera ora se luara dupa ora americanilor sau ceva de-a pica abea acuma! :nanana: :rofl2:

    A mai fost o mini lucrare puțin mai devreme, se pare că ne-a afectat mai mult decât trebuia..

     

    Si s-au rezolvat lucrarile in mare parte? O sa mai fie probleme cu externul sau cv? Merci!

  12.  

    Tot mâine dimineață între 8:45 și 9:00 (ora României) va fi o altă lucrare RCS&RDS care va afecta întreaga rețea LinkMania pentru maxim 15 minute.

    Partea asta n-ati citit-o la Noutati Tehnice? Credca gresisera ora se luara dupa ora americanilor sau ceva de-a pica abea acuma! :nanana: :rofl2:

  13. Ahhh abea astept o nefondata/suspend tie pentru insistentele si nesimtirea de care dai dovada! Ai rabdare ca au sa-mi verifice conturile,toate vanzarile,toate ds-urile ce le-am facut! Crezi ca asa usor e de verificat toate astea in loguri? Copil disperat...Mai iesi la o bere/suc si mai lasa mu-ul putin c-o iei razna! :))

  14. Frumos cs-ul de azi! Mi-a placut la nebunie,am stat spectator pe skype sa ascult ca la radio din vorbele celor din g/ally cam ce se intampla si cum au decurs treburile si sa mai indrum pe unu altu. Multumim pentru aceasta oportunitate. E ceva nou.

    Doar la CS ai avut probleme ?

    Pana la cs nu prea au fost probleme,rareori daca imi mai picase sau cv. Dar exact cand a inceput cs-ul,eram camera asteptam adversarii si imediat d/c deodata,dau sa intru pauza pe tot timpu cs-ului n-am mai reusit sa intru,nici sa dau Game Start n-a mai mers...

  15. te doare adevarul ?

     

     

     

     

     

     

    SA PLECAT DE PE SPOT PENTRU CA SERVARUL A FOST PICAT iar cine a prins spotu dupa ce si-a revenit servarul nu are legatura cu postarea asta . era normal sa paraseasca spotu nu?

    dar vad ca o tii pe a ta 

    Las-o asa cum zici tu! Esti pe langa subiect...

  16.  

     

     

     

    Offf off vad ca esti batut in cap baiatu,ori te faci ca nu intelegi de ce ai luat ban! Ca erai tu sau claud1u nu putem sa ne dam noi seama,noi vedem preluarea de pe contul tau si postarea de pe forum tot de pe contul tau. Tu ai postat persoane pentru ks+stationare cu o preluare incorecta,deci rezultatul nefondata + lipsa fairplay! Ca aveti poza cu tarkul dupa asta e partea a 2 a! Ce aduceti poze cu tark dupa 2 ore dupa preluare? Dupa ce au plecat ei de pe tark? Da cand i-ai arat poza asta lu BlesS a zis "ok bravo,sa aveti spor" si au plecat toti. Nu neaga nimeni ca nu aveti poza cu spotul,dar aveti dupa ce au plecat toti! Deci tu ai postat persoane pentru ks+stationare intre ora 19:39:06 - 20:31:35 cu "o preluare" incorecta,iar voi aveti poza cu tarkul gol la ora 21:26:10! Deci e ca si cum as veni eu la tine pe tark sa te iau cu nu stationa si no ks si sa te postez pe spotul tau! Acu sper ca ai inteles! Mai romaneste de atat nu-ti pot explica!

     

    pot sa zic doar ca esti proasta :)

    NU a ramas nici un ARNOLD PE SPOT

     

    Vorbeste frumos fetito! Era vorba despre postarea cu legatura la postarea de reevaloare de aici. Daca nu poti sa faci putin legaturile si te doare adevarul + nu stii sa-ti controlezi un limbaj civilizat intr-o comunitate te rog sa nu mai postezi!

  17.  

     

     

    Hai sa iti explic si tie prietene ca voua mereu vi se pare ca vi se fac nedreptati si va credeti cei mai fair-play playeri de linkmania dar din punctul meu de vedere total gresit deoarece ati mai incercat magarii de genul .Am facut print cu spotul in momentul in care majoritatea party-ul meu a plecat la cs si au ramas doar cei de pe spot si anume gunit care a stat in party sa faca 380 si pe urma a iesit si a dat singur . Da , da Doru a venit fix cu 1,2 minute si a fost afk 5 minute si pe urma i-am dat party , care e problema ? Atat timp cat eu am facut poza cu spotul acela fiind al meu . Dupa mintea voastra e normal sa faci print la oricine intra in party deoarece vine arnold cu japca si o sa zica " ba prostul tu ai print cu x-ulescu iar pe spot e y-ulescu ? Serios , tampenie mai mare ca asta nu am intalnit .

    SI PROBLEMA E CA NU AI POZA CU SPOT ! ERA GREU SA II DAI PARTY LA OM SI SA FACI UN PRINT DUPAIA ?

     

    Offf ma faci sa ma bag pe aici ma baiatule! Te faci ca nu intelegi si nu stii ce-ai gresit si de unde a venit banutul! Stim,stim esti nevinovat alea alea n-ai incercat magarii chestii. Esti un baiat foarte cuminte,te cunosc eu! 

     

    1. Preluarea e incorecta! Pana sa pui intrebarea numarul 3 deja iti raspunsese Juny.

    2. Ai facut poze in asa fel incat sa nu iasa Juny.

    3. In timpul preluarii mai apare un Sm in poze in partea dreapta.

    4. BlesS s-a rugat de tine nu stiu cat timp sa arati pozele singur cu spotul sau cu preluarea. Dar tu nimic batman,batman,dar intr-un sfarsit i-ai aratat dar nu stiu ce poze,ca el s-a uitat prea repede si a zis ca sunt ok si nah au plecat de pe tark. Iar apoi peste vreo ceva timp ce sa vezi? Dupa ce ca te-ai ales pe degeaba cu un tark fire. Te-ai gandit sa ii si arzi pe baieti cu cate un suspend prin smecherii. Eu zic ca iti meriti suspendul si inca e foarte putin pentru ceea ce-ai incercat si nesimtirea de care ai dat dovada!

    1.Nu stiu frate ce tot insinuati voi ca umblu cu smecheri sau una alta ...Nu am incercat nici un fel de smecherie.

    2.CUM ESTE INCORECTA PRELUAREA CAND JUNY NU ARE O POZA SINGUR PE SPOT ?????

    3.TARCUL A FOST LUAT DE CLAUDIU DUPA CE SI-A REVENIT SERVERU CA LA ORA 21 A PICAT ! ASA CA NU INCERCATI SA IMI BAGATI TOATE LA MINE PE GAT. INAINTE SA SCRIETI CEVA MAI BINE VA-TI DOCUMENTA PUTIN !

     

    Nu avea nimeni nimic cu tine si nimic nu se intampla din toate astea,daca ai fi fost baiat cuminte si ai fi stat in banca ta. Ai primit tarkul dupa ce i-ai aratat pozele?????? Ca l-ai prins la preluare sau ca a picat serverul voi stiti. Dar ai primit tarkul si-au parasi toti zona? Da sau nu?? De ce ai mai postat pentru ks si stationare atata timp cat totul a fost intelegere si te-ai ales cu tarkul fire?? Asta ce se numeste? Vanatoare sau nu? Daca e asa cum zic si au parasi toti tarkul ca aveati poza cu tarkul iti asuma niste zile in + la suspendul actual? Nu e frumos ce-ai facut deodata ce-ai primit exact ce ti-ai dorit = Tark fire! Cu asta am incheiat! 

     

    BAI BAIETE FI SIGUR CA DACA NU PICA SERVERU SI LA ORA ASTA ERATI TOT ACOLO ASA CA NU O DA SA FIE TOT PENTRU VOI OK !

    SI IN AL 2 LEA RAND NU E TARCU MEU E TARCU LU CLAUD1U PENTRU CULTURA VOASTRA GENERALA NU SUNTEM UNA SI ACEEASI PERSOANA.

    ALTCEVA INAFARA DE VANATOARE MAI STITI SA ZICETI ? 

     

    Offf off vad ca esti batut in cap baiatu,ori te faci ca nu intelegi de ce ai luat ban! Ca erai tu sau claud1u nu putem sa ne dam noi seama,noi vedem preluarea de pe contul tau si postarea de pe forum tot de pe contul tau. Tu ai postat persoane pentru ks+stationare cu o preluare incorecta,deci rezultatul nefondata + lipsa fairplay! Ca aveti poza cu tarkul dupa asta e partea a 2 a! Ce aduceti poze cu tark dupa 2 ore dupa preluare? Dupa ce au plecat ei de pe tark? Da cand i-ai arat poza asta lu BlesS a zis "ok bravo,sa aveti spor" si au plecat toti. Nu neaga nimeni ca nu aveti poza cu spotul,dar aveti dupa ce au plecat toti! Deci tu ai postat persoane pentru ks+stationare intre ora 19:39:06 - 20:31:35 cu "o preluare" incorecta,iar voi aveti poza cu tarkul gol la ora 21:26:10! Deci e ca si cum as veni eu la tine pe tark sa te iau cu nu stationa si no ks si sa te postez pe spotul tau! Acu sper ca ai inteles! Mai romaneste de atat nu-ti pot explica!

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...