Jump to content

6horses

LinkManiac
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 6horses

  1. 2 hours ago, Papi said:

    Logs logs logs logs logs. Terminati odata cu cerutul de logs. Nu cumva vreti si acces la nu stiu ce fisiere ca sa faceti reverse-engineering pentru a putea perfectiona softul de afk?

    Ati primit pattern-ul, personal cred ca este dovada suficienta in folosirea unui 3rd party software.

    Haifisch probabil a crezut ca dupa ce ati fosti prinsi sa aveti decenta sa ii furnizati softul care l-ati folosit pentru a va reduce suspendul. Evident a fost naiv.

    Daca era dupa mine va ofeream direct raspunsul asta si inchideam topicul:

    Au fost facute publice toate informatiile referitoare la ban-urile pe care le-ati primit. Ne rezervam dreptul sa nu publicam alte informatii, mult mai specifice, pentru a nu obstructiona viitoarele investigatii si metodele folosite care au ca scop detectarea persoanelor care folosesc cheats/hacks.

    1. Hai mă Papi, nu ne insulta inteligența cu aberații de genul 'reverse engineering' din loguri ca să perfectezi nu știu ce. 

    2. Haifiș e paranoic și cere ceva. Dacă era așa sigur, de ce mai cere așa zisul program? Și nu îmi spune că era indulgent, el care tot db trecut a fost ca și inexistent în ceea ce privește  bug-urile din codul sursă la care are acces doar un număr limitat de persoane.

    3. Nu publicați pentru că nu aveți. Nici mai mult, nici mai puțin. Și prin refuzul de a arăta, exact asta demonstrați, ma rog, el că el e tehnicianul și nu voi. 

    4. Nu am cerut loguri, ci dovezi. Dar din ce spus tu reiese că toată baza voastră stă în loguri și conversațiile din loguri... Dacă e așa, poți face să pară că oricine ar avea softuri, nu că aș insinua că asta ați făcut.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. Vi se pare corectă abordarea asta "tăiem capul, după punem întrebări"? Se presupune că ar trebui să existe niște dovezi clare, fără niciun dubiu, ca să se ia niște măsuri așa radicale precum filtrarea ip-urilor,  blocarea conturilor? 

    2 hours ago, oick said:

    Vor raspunde dupa ce au avut timp sa se intereseze mai in detaliu asupra situatiei.

    Nu ar fi fost frumos să lase 5 cuvinte din care să se înțeleagă exact ce ai spus tu, în loc să fie circul ăsta?(Lipsa bunelor maniere nu o mai menționez pentru că deja văd că nu deranjează pe nimeni batjocura provenită din partea lui în direcția unor jucători)

     

    • Upvote 4
    • Downvote 2
  3. Ce bullshit mă? La muncă cu 3 monitoare, pot ține un tw să văd mereu chat. Și ce dacă sunt 13 sec? Nu mai avem 486 ca pe vremea lui bunica, există ssd, internet gigabit. 

    Poți să faci tu oferte ca de Black Friday, nu îți putem da ce nu există. Deci ai ceva mai concret de cât niște tipare PE CARE vrei tu să le vezi ca niște programe? 

    Poate pe vremea ta când jucai tu mu, erau mai limitate metodele de stat on, dar acum se poate mai ușor. 

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  4. Auzi, toți jucătorii serioși care țin fire cu săptămânile au timp de răspuns sub 30 de secunde. Nu mai riscă nimeni să stea 4 minute să răspundă. Sau vina noastră e că raspundem imediat. Și nu suntem tot timpul la pc, avem program cu ore dr stat on, ne suprapunem. Am și cedat și pierdut fire de câteva ori. Și nu avem voie să răspundem la fel la fiecare take? Sau și asta e o încălcare a regulilor?

    Postez ca și parte implicată.

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  5. Ca parte implicată, și să nu deschid alt topic inutil, tot ceea ce vrem este să vedem pe ce se bazează când ne-a blocat toate conturile pentru program afk.

    Știm regula pentru care suntem acuzați însă într-o lume normală (fie ea virtuală) se prezintă și niște dovezi. Sau este o situație în care o să se invoce un argument de genul:"sunt informațiile confidențiale și nu putem "? 

    Am sărit peste reevaluarea banului deoarece ne-ar fi răspuns în aceeași manieră sictirită ca și până acum. 

     

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  6. 2 minutes ago, Valhalla said:

    Si caracter de sacrificiu a fost Doru sau Mojo.

    Poate vrei să devin agresiv verbal. Te rog abține-te din a îți da cu părerea despre mine. Singurele caractere de sacrificiu sunt secundarele unora din scream. 

    PS: de parcă 5 oameni nu se pot pune de acord să răspundă la fel mereu ca să își bată joc de niște paranoici care vin la take? Și să nu uităm, eu vă mai zic și "marș" când meritați.

     

    PS 2: spyhunteru, 3k wcs ultimul preț pentru "spyhunter" :)

    În 00:02:00 AMR 00:15:00

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Subscriu, AMR 00:47:00.

    Am un Teamviewer v12. Ți-l dau dar sub supravegherea mea deoarece am niște lucruri personale pe care nu le poți accesa. Mă poți contactat pe PM.

    Se poate ca Redusul neimplicat să ia warn? Prea face spam.

     

    Al vostru drag,

    Mojo

    • Upvote 2
    • Downvote 5
  8. 36 minutes ago, Redutz Jr. said:

    Nesimțire? M-am rugat de majo 2 ore asa părăsească spotul deoarece l-am preluat.  Am urcat preluare și mereu ma lua mișto zicând " azi nu  " . La mine e nesimțirea sau lipsa de fair#play ? Să-ți fie rușine.  Ma gândesc serios dacă urc și printurile de KS cu daupornoo .

    Stimabilu', putem să fim și noi bărbați și să nu mai fim așa melo-dramatici? M-ai postat pentru ks și staționare. Mă vezi făcând circ pe forum? Nu, am așteptat cuminte până oick a decis că preluarea e corectă, îmi asum faptul că nu te-am crezut, la fel și pauza. Ne asumăm consecințele. 

    Coborâm și noi cortina până nu începe băiatul ăsta să plângă pe aici? 

    Un an nou fericit! 

    Vă mulțumesc, 

    Mojo

    • Upvote 3
  9. 53 minutes ago, Redutz said:

    Ți-am zis ca ai făcut o alegere proasta cand te-ai dus la ponei. Uite acum s-a adeverit ca am dreptate ^^^

    mai pupam mult funduletul care l-am injurat atata timp mai redutz ?:)) have you no dignity?

    • Downvote 1
  10. 14 hours ago, luk said:

     

     

    S-a strigat bingo :)

     

    Untitled.jpg

    @FLOW mersi dragule, imi place sa vad ca fanii 'ma iubeste' peste tot. Daca stiam acum un an, iti dadeam un autograf ceva, o cana sau un tricou cu " FLOW inimioara dStile " :)) .

    ON-TOPIC: @FLOW dai dovada de o nesimtire fantastica, tu marele BK de pe linkmania , care intrebai la fiecare 10 minute daca face cineva duel cu tine in joc, si mai mult de atat ai facut chiar si un topic la sectiunea  'WARS and EVENTS' cu duel impotriva ta. Stii vorba aia : "Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul".

    • Upvote 4
    • Downvote 2
  11. On ‎2‎/‎2‎/‎2016 at 2:42 AM, dvL said:

    salut tata,  da am uitat care esti  :D

     rau esti ma.. sunt danutz :)), adica eu sunt tu, intelegi ?:))

  12. 11 hours ago, dvL said:

    dota joc :))

    oooooo, mister dvL:fo-whats-up-doc:

    neata haterilorZZ

    informati-l unu pe Adrian, groupie-ul Regelui Mihai, sa plece la guildul sau ca aici e VIP only.. oh snaaap, nu poate au banat topical :fo-rofl:.

     

    • Upvote 1
  13. Asa cum v-am promis, am revenit cu niste coordonate aproximative ale spoturilor din lot:

     

    63 13 - ax warrior

    140 30 - ax warrior

    55 70 - lizard warrior

    220 65 - lizard warrior ( imprastiat )

    220 110 - fire

    115 135 - poison golem

    78 150 - poison golem

    60 120 - poison golem

    165 225 - fire

    30 165 - fire

     

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...