Jump to content

DrDemocracy

LinkManiac
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by DrDemocracy

  1. Cand un server care a stat in test a fost testa din toate incheieturile insa nimeni n-a fost capabil sa faca 1 edit calumea atunci da, goblin-ul o sa te lase sa faci si ce nu trebuie .
    Faza cu sceptrul era foarte usor de evitat daca unul din testeri era la fel de curios ca si mine dar asta nu inseamna neaparat ca e vina mea.
    Ce-i evident insa e ca atata timp cat storul unde sa incaseaza banutii ptr ice coins nu e afectat , why bother ?

     

  2. Acum 10 ore, MuTechGuy a spus:

    Optiunea 380 mix de la Goblin este pentru itemele de 380 (Castel), scrie clar in mix. Faptul ca ai bagat tu item socket de curiozitate, nu este responsabilitatea noastra. Ai descoperit un bug aparent fiind missconfig de la developer, iti multumim de raport, se repara. Itemele nu se returneaza pentru ca nu v-a pus nimeni sa le bagati la mix de 380.

    Deci greseala mea ca am fost curios , dar nu greseala mea ptr ca aparent am descoperit un bug care pe altii iar fi putut costa bani . Insa cu toate astea e pierderea mea pentru ca in atatea luni de testing nu a fost nici unu curios ca mine ?
    hai totusi sa termin subiectul asta pe o nota pozitiva , intrati voi frumos si dati edit din editor la sceptrul ala ca un semn de good faith ptr descoperire si punetii optiunile inapoi , inchidem topicul ,voi la urmatorul update stiti ce aveti de facut si toata lumea e fericita si pe viitor

  3. Salut , am mai observat lucruri si propun urmatoarele update-uri.

    1 . Gaion - Limited entry ( 3-4 ) pe zi 

    2. Doppler Event - limited entry ( 3 -4 ) pe zi

    Observ persoane care n-au nici un bun simt si din cauza dropului foarte mare pe IGEvent stau cu zilele si fac eventul ala ( mai mult decat atat n-au nici o treaba cu terminologia de stat la rand ).

    In Special Menu dupa ce cumperi Gold Vip apare defapt ca esti silver ( ori modificati sa scrie Vip Silver 10 Days si Vip Silver 31 Days ) ori gradul de vip schimbat ( daca tot cumperi gold , macar sa apara gold ).

    BC/DS Event sa arate occupancy ex : ( BC1 0/15 cand nu e nimeni si 15/15 cand e full , la fel si ptr DS ) 

    Wings 3 chaos machine success rate increase ptr ca e clar ca acolo e o problema ( 12 fail doar eu si nu mai punem cata carne in frigider aveti si de la ceilalti jucatori :)) . )

    Revin cu un v3 cand mai vad lucruri si ca si la celalalt topic o sa inchid sectiunea de comments ptr ca nu dau 10 bani pe parerile altora despre parerea mea.

     

    zi buna
     

    • Thanks 1
  4. Neata,

    Propun urmatoarele modificari / update-uri.

    CC - Numar limitat de entry ( fix ca la BC/DS ) pentru a oferi o sansa si celor mai mici sa castige 1 JOE / ancient

    Lorencia blocata si fortati toti cei cu off store-uri sa se mute in market map ( scade din lag-ul din oras si nu mai e harababura aia in lorencia )

    Adaugat silver key / gold key ca reward la DS/BC ( un rate cat de mic ) - creste competitivitatea spargerii portii si a statuii 

    Adaugat drop la chaos card ( daca tot e NPC in lorencia ) sau scos npc-ul si pus ala de reset in locul lui.

    Adaugat harti noi ( S12 in sus cu mobi lor evident ) daca tot e custom client sunt ferm convins ca merge.

    Vote Reward system pe website ( care sa dea ca prize Wcoins pe care le poti ulterior muta ingame )

    CS WINNER Wall of Fame pe website ( bragging rights ) 

    • Thanks 1
  5. Salut ,

    Nu vad in regulament sa fie specificat ceva insa sunt ferm convins ca PK la event nu e allowed

    Ar fi interesant ca si CoanA sa arate mai mult respect fata de cei noi drept urmare cer sa luati actiuni contra player-ului CoanA intrucat a facut pk la punch of blessing event.

    Atasez snipScreen(02_23-20-35)-0000.thumb.jpg.126c8f347559f835b0fa134f5dddb169.jpgScreen(02_23-20-35)-0001.thumb.jpg.2da9fa5c5c0cdabaaa1c268934d1a29d.jpg

  6. Salut , 

    Tot vad pe pagina (Read guide for more details) insa nici un gid in care sa se prezinte noile setari ale serverului , ce custom items exista , ce pica la eventuri mai exact , ce putem culege aditional de setarile default ale unui season 6.

    Ne puteti ajuta cu informatiile astea?

  7. Chiar acum, SERIES a spus:

    Ca sa nu mai deschid alt topic scriu si eu aici ce am observat

    "/giftitem - Comanda disponibila la deschiderea serverului si nu se poate folosi decat de 2 ori per ip/account."

    Merge o singura data in momentul de fata (verifica te rog)

    XP in party scade cu mai bine de 50% , acuma iau 2k  ( party de 5 )

    Ai uitat de shopurile pentru mg/dl/rf 

    DMG dat de chars mi se pare foarte mic , elf cu agi de 900 dau dmg in lt1 250

    buff de elfa este aproape inexistent 

    Merci

     

    /giftitem : in baza de date apare ca ai folosit / incercat sa folosesti comanda de pe 1 cont de 7 ori si de pe 1 o singura data .. astept sa vad daca au patit si altii la fel dar am facut test de pe 4 conturi cu 4 ip-uri diferite si mi-a mers perfect.
    Shopurile pentru mg / dl / rf o sa apara in lorencia in maxim 20 de minute 
    DMG dat de chars , la 900 agi tu ai 1.38% din totalul de max stats [ 65k ] 🙂 nu stiu exact cat dmg te astepti sa faci dar eu consider a fi normal.
    Buff de elfa ? te referi la elful care se afla la iesiri din lorencia noria devias , sau buff as in orbs?

    • Upvote 1
  8. Salut lazu , nu e bug , asa e versiunea , de la Season 9 in sus ordinea e arma dupa sagetile am vazut treaba asta pe mai multe servere nu e nimic care sa se poata edita sa schimbe ordinea.

    Multumesc o zi buna

  9. Acum 38 minute, Satoshi Nakamoto a spus:

    vreti sa va zic de ce nu a mers astazi sa va conectati in intervalul orar 22-23 cand aparea eroarea connection error?

     

    Pentru ca domnul xpl0ziv a setat in .\GameServer_Regular\VipSettings.xml VipSystem LevelType="1"  astfel ca doar conturile cu vip puteau intra pe server. habar n-avea si debita prostii cu launcher server

    :))))) off mare e gradina ta Doamne , daca te limitai la ce te duce neuronul chiar nu comentam nimic la discutiile astea de 2 lei , da domnule detinator de "sarvar" de mu online , pe viitor sa stii si tu ca connection error e cand ai un limit set in gameserver.ini care e depasit in mod constant de anumite setari facute in alt fisier de config , daca era serverul sa ruleze doar ptr Vip only cu ti-a cacat tie capul ala bolnav , atunci eroarea era cu totul alta. 
     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...