Jump to content

Silviu Petre

Inactive
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Silviu Petre

  1. Acum 4 ore, Fr33LaNc3 a spus:

    Din ce vad eu, serverul era super bine, cand era pandemie si situatia de urgenta inca era in vigoare, etc. Normal ca raspundeau destul de repede, avand in vedere ca majoritatea erau 'blocati' in casa. Acum s-a cam terminat si cu asta (speram ca de tot) si lucrurile isi revin la normal.

    Nu apar pe nimeni, doar ca ma amuza faptul ca voi aveti impresia ca 'vi se cuvin raspunsuri si servicii instante, gratis'. Sau gresesc si trebuie platit vreun subscription ca sa intri pe server etc?

    Serverul e deschis la sfarsitul lunii februarie. Pe 8 martie deja nu mai era pandemie....n-are nici o legatura cu asta, si da 80 % din playeri au platit minim 30 de euro pentru vip, iar o parte mult mai mult....

  2. Acum 20 minute, Fr33LaNc3 a spus:

    Pai a explicat, e picat serverul de licente al celor care i-au dat fisierele de MU, problema a venit de pe partea OVH. ETA .. nu are cum sa dea, nu depinde de el ci de OVH (care cumva a rezolvat) si mai apoi de Louis (daca asta e providerul licentei), iar abia apoi 'e mingea la ei in curte' si trebuie sa ancheteze intre timp si ce s-a intamplat cu DB-ul, restore, data-loss, etc. Daca sunt rapizi si mai 'profi' se rezolva in inca o zi, probabil, depinde acu si de programul lor, presupun ca au si ei viata (familie/servici/etc) si nu stau lipiti de ecran 🙂

    Zici tu? Eu zic mai bine sa te interesezi cati bani au facut din server, ca la inceput raspundeau la support pt coins aproape instanta, acum raspund dupa 2 zile la orice problema. Atunci nu mai aveau familii si serviciu? nu inteleg ardoarea ta in a apara un om, fara a cunoaste toate datele.

  3. Acum 8 minute, Fr33LaNc3 a spus:

    In treacat pe aici pe forum am vazut mesajul asta. Nu am putut decat sa rad efectiv 2 ore si apoi sa ma minunez ca oameni ca tine inca mai exista in anul 2022. Aia e, asteptam varianta noua de Covid, poate poate. Nu e vina altuia daca un service provider pentru host/virtual host pica, sau mai ales host de licenta asa cum zici tu, dar cel mai important, de unde si pana unde ai ajuns tu la ideea ca 'saracii admini' mananca ca le donezi tu pentru cateva 'coins amarate'. Si inca ceva, daca un server are success, incepe sa primeasca donatii, etc, atunci incep 'atacatorii' sa 'ia in tinta', nu inainte. Ma rog, daca atacatorii au mintea ta, e posibil sa isi iroseasca timpul ducandu-se dupa ceva care nu se merita 🤣

    Multumesc de aprecieri, sanatate si tie. Daca domnul mutechguy ar stii sa explice ca tine ce se intampla cu serverul si nu ne-ar raspunde in batjocura cu siguranta nici noi nu am fi reactionat cum am facut-o. Uita-te ce raspunsuri in dodii are...uita-te cum ne ia peste picior. Era asa greu sa explice si sa dea un ETA pentru cand o sa fie serverul online?

  4. Acum 49 minute, LeviS a spus:

    Sunt 28 de grade afara, nu te mai droga in casa, mergi si drogheazate afara.

    De unde stii tu ce fac saracie? te-a bagat cineva in seama? vezi-ti de neuronul tau si pune mana pe o carte de clasa I, poate, poate mai inveti si tu ceva gramatica.

  5. La 12.06.2022 la 18:07, MuTechGuy a spus:

    Verificam, avem si backup daca e nevoie etc. Nu va mai panicati, mai are si serveru zilele lui proaste.

    Una peste alta, dar lipsa ta de profesionalism, lipsa ta de bun simt si tot ce nu faci bine dauneaza imaginii forumului linkmania. Faptul ca a expirat licenta sau ce s-a intamplat e tot vina ta, de ce nu ai verificat? de ce nu oferi o continuitate serverului? de ce trebuie sa ne rugam de voi sa ne spuneti cand dati drumul? ce raspunsuri dai tu sunt pur si simplu de amator. In plus de asta 2 luni ai mancat de pe urma noastra, cat am cumparat ice-coins si ti-am dat de mancare, totul era ok, nu? nu mai expirau licente, nu se mai flooda serverul...Repet lipsa totala de bun simt si de profesionalism...bataie de joc fata de toti jucatorii....rusine @MuTechGuy

  6. Buna seara.

     

    Poate verifica cineva un alt admin de pe formul linkmania daca domnul moderator mutechguy are cont in valhala si a inchis intentional serverul in aceasta seara pentru interese proprii? Multumesc.

    Sper ca sunt si oameni corecti pe aici.

  7. 1 oră în urmă, MuTechGuy a spus:

    Avem backup la DataBase din ora in ora, nu este stres. Voi inchide serveru dar nu este musai ca in seara asta sa rezolvam tot.

    Ce e bre nesimtirea asta? pentru ce mai jucam? ca sa-ti bati tu joc de noi? nu planificam de o saptamana castle siege-ul si tu zici ca nu-i nici un stres? te-au platit astia iar sa inchizi serverul? bataie totala de joc si lipsa de profesionalism, altii admini nu sunt pe aici sa ia masuri? si sa vada ce face domnu mutechguy?

  8. Dragii mei

    Deseara va invit iar la un event pe guild. Am mai pregatit o trivia pentru ca am reusit sa strang niste joe, jon si altele ca ele.

    Sper sa ne distram impreuna la ora 21.00, iar fericitii castigatori or sa-si imbogateasca stash-ul cu

    locul 1 - 1 joe + 1 nature

    locul 2 - 2 nature

    locul 3 - 1 nature +1 luck

     

    Va pup si va astept la amuzament.

     

    Vrem pe ally!nuuuuuuuuuunuuuuuuuuuu fara noi :))

  9. Screen(08_04-22_37)-0000.jpg

    Screen(08_04-22_37)-0001.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0002.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0003.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0004.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0005.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0006.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0007.jpg

    Screen(08_04-22_38)-0008.jpg

    Screen(08_04-22_39)-0009.jpg

    Screen(08_04-22_39)-0010.jpg

    Nu se aplică atunci cand status-ul celui care omoară nu se modifică (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoară are selfdefence activat).

     

    Este din regulament,baiatu a stat cu ban 8 ore,de ce?! E nemeritat!

    Alo gara. Unde ma vezi pe mine murderer,repet uita-te la printul din safe, self defance de la el apare,daca dadeam eu in el aparea de la mine.

     

    Uita-ti-va bine la toate printurile,sunt singur pe spot aproape 1 min, apare el si da pk direct, ca jocu are buguri si nu apare mereu ca se face outlaw,nu e vina mea, se vede clar cum se face portocliu.

     

    http://www.linkmania.ro/topic/487619-pk-spot/ 

    uite.aceeasi situatie aici, Prajescu nu se face outlaw, asta inseamna ca nu-i da pk aluia? profitati de tot felul de prostii si chichite.

    Eu nu inteleg totusi la ce atata agitatie si vrajeala cand 'pizza' stie clar ce a facut.

  10. Doamne sunteti penali,mai ales tu pizza,care stii ca ai dat pk direct cum ai intrat. A fost restart la server, aseara la ora aia,eu am intrat primu,m-am dus acolo,el a intrat la 1 min si direct pk :)),se vede clar din poze,si se vede din printul din safe ca el a dat in mine si nu eu,daca dadeam eu nu aparea self defence cu numele lui ci cu numele meu. Nu mai incercati sa prostiti lumea in fata cu nu sunteti buricul pamantului.

    Ai gresit,plateste si asuma-ti raspunderea,puteai sa mergi sa iei alt spot ca erau 20 de oameni pe server,dar nu , tu ai preferat sa dai pk .

    Nu are print in momentul pk,in care pizza isi schimba sts. Cel mai probabil el a atacat primu,activand self defence!

    te-ai grabit alex:)

    ps: Pizza m-a rugat sa postez in locul lui:)

    tu ai vazut macar printul din safe? 

    Cer warn pentru el daca se poate, se baga degeaba fara macar sa se uite la printuri. Mersi.

    Alex daca e nevoie pun si aici toate printurile de la 1 la 10.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...