Jump to content

Alizee

Forumist
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alizee

  1. asta este problema , nu am fost afk nici macar 1 minut ... singura problema a fost disconnectul de la extern ... in fine , ss-ul a trecut , multumesc de raspuns

     

    am mai patit de 2 ori , exact cand pica externul se gasesc si ei sa vina peste mine cu preluarile ... parca ar fi vorbiti  :) ...

  2. Buna ziua , cer o reevaluare daca se poate pentru caracterul Balosul

     

    1. Nu mi se pare corect ca din cauza serverului sa pierd un tarc pentru care ne-am chinuit sa-l pastram si nu am dormit nopti pentru el.

     

    2. Am fost preluati , ok , m-am oprit din KS dupa un timp ... dar conform regulamentului printurile nu-s facute la minutele mentionate si modelul de intrebare mentionata in regulament , dupa cum urmeaza :

     

    "Apoi, trebuie să întrebati explicit "afk+nume destinatar" cel puțin un singur caracter aflat pe spot/în țarc, într-un interval de 5 minute."

     

    "minutul 00:00: x, afk? +print."

    "minutul 00:02/03: x, afk? +print."

    "minutul 00:04: x, afk? +print."

    "minutul 00:05: F4 +print."

     

    Asteptam un moderator sa-mi dea raspuns , nu puteam pleca de pe spot asa pus si simplu ca-mi spune "X" ca m-a preluat , asteptam o decizie nu un SS ... oricum in cele din urma am parasit tarcul dar se pare ca ei tot m-au postat, nu ii judec dar puteau uita acest incident mai ales ca le-am spus ca plec si i-am rugat frumos sa treaca in topic ca ne-am inteles in joc.

    Astept decizia unui moderator , daca voi decideti ca merit SS pentru ca am stationat in acel timp pentru decizia unui moderator ... m-am linistit si astept sa-mi expire SS-ul linistit.

     

    Multumesc anticipat

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...