Jump to content

Arkan

Forumist
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arkan

  1. Mai parazitule ce esti, de ce la unii injuriile in prv nu se pedespesc si la altii da? Mai mult decat atat sustin ceea ce am spus si poate ma iau si de a ta pt ca esti un mare gunoi de om, stimabile Lancelot.Acum da-mi delete si ban cat vrei chiar nu vad de ce sa mai pierd timpul pe server cu asa ratati de admini(Lancelot)


    Abia am reusit sa fac pozele pt ca pe laptop nu merge PRTSCRN ca sa imi dovedesc nevinovatia si ratatul asta imi da ban...vai s-amar

  2.  

    V-am pus dovezile pt ce dracu imi dati mie BAN ?Omul jigneste, face pk, ma ameninta cu vanatoarea ce mai vreti ?AM PUS SI PRINTURILE, chiar atat de ipocriti sunteti?Va bateti joc de timpul nostru.

     

    Lancelot este a 2-a oara cand din comoditate nu verifici logurile si nici nu te uiti pe printuri.Poti sa imi dai si delete la cont dar punctul de vedere il spun....Esti o comedie de OM. 

     

     


     
     
     
     
     
     
     
    http://prntscr.com/75nl9q  amenintare cu vanatoarea dupa ce mi-a facut pk de 2 ori.
     
    http://prntscr.com/75nywy Intentia lui este ca eu sa primesc ban.
     
    Ia printuri si incearca sa te uiti pe ele, ti le-am mai pus odata...mai ia odata ....ti le mai pun de 100 de ori 
     
    P.S. Ramai aceeasi comedie de OM.
  3.  Motiv: 

     

       Rog un admin sa verifice daca se poate care a fost problema in cazul meu.Eu personal nu am putut face printuri pt simplul fapt ca am fost conectat pe un laptop si nu executa comanda de PRTSCRN. Am fost on la ora 4 atunci cand a fost facuta preluarea, posibil sa fie si din cauza floodului pt ca azi de dimineata numai probleme de genul acesta au existat.Nu cred ca este vina noastra in totalitate.Cer sa se verifice logurile sa vedeti ca eu am raspuns la preluarea aceasta.Va multumesc si astept raspunsul DVS.

     

    P.S: Daca chiar am vrut sa raman pe spot ganditi-va ca eu personal puteam sa nu raspund acestei preluari si sa stau linistit pana dimineata la lvl pe spot, dar sunt o persoana onesta si pt asta am facut-o.

  4. Se pare ca lumea onesta si decenta s-a adunat intr-un Guild serios in care se ajuta si mai mult decat atat se glumeste si se comunica cat se poate de OK.Va asteptam si pe restu care cred ca Mu-ul este jocul socializarii si nu am injuriilor sau al furtului.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...