Jump to content

NoirWolf

Inactive
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NoirWolf

  1. 5 minutes ago, .Loyd. said:

    Stii cum te-ai bagat tu acum, fix ca musca-n lapte, ai bazait cat ai bazait si ai picat in lapte. Da, intradevar, Lancelot are o alta atitudine fata de playeri si sincer, cam incep sa-i dau dreptate si as dori ca mai multe persoane din staff sa aibe acelasi comportament. Nu e nimeni in staff sa pupe playerii sub coada, hai gigel, te rugam nu-ti da 98 sa plei de pe server, hai te rugam frumos, o sa ne lipsesti imens, mai ales pentru sutele de buguri semnalate. Vrei sa joci, bine, nu vrei, iarasi bine, evita drama, da-ti delete la joc,caracter, cont si du-te in treaba ta, nimeni nu ii interesat de suferita ta, de o suferinta stupida, o suferinta pornita de la un jucator care face parte din staff si nu stie regulamentul sau macar ce-i ala bun simt si respect. Nu pup in fund pe nimeni si chiar nu apar pe nimeni aici, personal il detest pe Lancelot si cui pana mea ii pasa?

    El ma desta, eu il detest, sentimentul e reciproc dar cum am zis, nimanui nu-i pasa, nu sufer si plang ca niste "doamne" pe forum. Am facut plangere impotriva lui Alex, colegul celor ce sufera de lipsa de atentie, am facut pentru ca mi-a acordat warn ca am deschis topic de reevaluare pentru cineva care avea ban pe forum, ghici ce, nimanui nu-i pasa si cu toate astea nu ma plang, chiar nu duc lipsa de atentie si chiar am obosit sa ma lupt cu morile de vant. Nu stiu cine este vinovat de a ajuns serverul in asa hal incat ti se lasa lehamete cand intri, dar cu siguranta voi ca jucatori nu ati contribuit in bine. Veniti repede sa va plangeti pe forum ca ati luat warn si in joc bagati tot felul de programe si rahaturi, veniti cu cate 2 3 conturi la eventurile organizate de admini, aici nu zic de guilda ce sufera pe forum, zic in general, chiar si de colegii mei de guild. Sincer daca as putea sa dovedesc ca unii folosesc auto q, combo si alte rahaturi, i-as posta pe toti, mai ales pe cei din guild cu mine. Urasc minciuna, lasitatea, prostia si mai ales, mai ales, nesimtirea, urasc toate astea pentru ca intr-un final mi-am gasit si eu o ocupatie cu care sa ma destind cand vin acasa dupa 8 ore de munca sau pur si simplu intru sa ma mai amuz, distrez, alea alea, iar unii dintre voi ati distrus tot. In locul vostru mi-as da delete la cont si as pleaca in lumea mea, mai aveti si tupeul murdar sa va plangeti.

    Cat despre staff-ul sectiunii Mu Onlline, ar trebui sa luati aminte la persoana in cauza, adica  Lancelot si sanctiunle sa fie mai aspre, ai calcat pe bec, pa fratica. Nu ca stai sa vezi si sa nu crezi. Daca serverul e ok din punct de vedere tehnic, aceasta comunitate nu o sa duca niciodata lipsa de jucatori.

    Numai bine, loyd v-a salutat

    Proabil va fi banat

    Dupa ce a scris acest minunat citat

    Asta-i adevarul, stiu ca doare

    Dar privesc din departare

    Mai cu spaima, mai cu oroare

    Ce se intampla zi de zi

    Numai faze de copii

    Du

    Wtf....? Pe de o parte acuzi pe altul ca se baga ca musca-n ciorba, pe de alta zici sa nu se planga cineva pe forum daca e ceva serios si pe de alta zici ca o ia de rapa serverul... true neutral ca true neutral da nici aia nu sunt full schizo... si la partea aia de final: un server 100% up nu o sa duca in veci lipsa de jucatori? I-auzi... deci daca fac nasoale unii sau altii pe el si nu se intampla nimic o sa vina lumea si o sa stea? Ca daca chiar crezi aia sa stii cam cateva hectare de pamant pe Jupiter sa iti vand ieftin.

     

    Daca ai cum dovedii ceva dovedeste, fa urat, lupta-te cu morile ca ori schimbi ceva ori demonstrezi, macar tie, ca tre sa schimbi peisajul la o moara mai putin sarcataita. Cat despre problema cu munca si relaxarea care nu o mai gasesti aici: Path of Exile sau, eventual cand s-o manifesta in open beta, The Repopulation si Gloria Victis. Mai sunt si alte optiuni fara fir de PVP gen Kings and Heroes sau n alte optiuni pe filonul lui MU (daca largesti oleaca criteriile sunt cu kilu jocuri unde or te loghezi or intrii frumos singleplayer si te distrezi). Optiunea e a ta dar ca lupti ca schimbi peisajul ambele sunt mai bune decat sa filosofezi pe forum ca sa te destinzi si sa impiedici pe altul fara prea mare motiv.

  2. 2 hours ago, Motanul said:

    Stellaris Dev Diary #33 - The Maiden Voyage

    Pe scurt, viitorul sună bine iar până la sfârșitul lui iulie or să lanseze 3 updateuri gratuite, mai mult pentru a repara buguri și a adăuga diverse îmbunătățiri. Apoi or să își înceapă clasicul ciclu de lansare expansion + patch (dispoibil și gratuit  fără a cumpăra expansionul respectiv). 

     

    S-or cam dus dracu planurile mele de vara dincolo de munca, canal, stellaris atunci XD.

  3. 2 minutes ago, 41nd said:

    Păi n-ar trebui să eviți decât dacă nu ai timp să le aranjezi. Un thumbnail de efect are impact mai bun și atrage mai multe vizualizări sau chiar vizionări serioase.

    De regula atrage vizionari, da, dar multe tind sa nu fie mai mult de 2-3 min dar in schimb daca o iei cu no thumbnail (si folosesti pur si simplu o imagine din video mai interesanta) ai mai mari sanse sa iei sub fiindca omu daca da click nu se asteapta la mult si atunci ai ocazia sa impresionezi mai mult si sa tot vina inapoi sa vada ce nebunii mai faci prin videouri. In general sunt centrat pe calitatea videourile decat pe prezentare si le fac reclama pe cat posibil sa aiba vizibilitatea necesara pana cand incepe numele meu sa fie indeajuns sa le faca vizibile.

  4. 1 minute ago, Fr33LaNc3 said:

    Pai tocmai aia e, mi-am facut topic prin care cer sa mi se baneze contul/charul cu '98' (metoda clasica de retragere fiind aceasta) si am primit warn (ca fiind spam pentru ca ei nu vor sa se intample asta ca apoi incep si altii sa plece - eu/noi nu suntem primii care s-au saturat). Deasemenea, nu imi place ce se intampla pe Mu-Linkmania, dar asta nu are treaba cu restul comunitatii LM si cum warnul este dat pe userul de forum care e folosit pe intreaga LM (nu doar MU), de aici si cererea mea de a se anula acel warn dat total abuziv.

    Ideea e sa nu ceri ceva, orice, ci sa faci ori tu topic ca pleci si apoi sa il pui linked in bio in caz ca iti vede cineva char-ul online sau sa faceti un topic cu totii unde faceti lista frumoasa in OP cu toti care plecati (eventual un post in acel topic confirmand ce e spus) si la fel linked la bio. Daca nu esti deservit, in limita bunului simt, ca si consumator gaseste metodalitati sa iti indeplinesti dorinta singur pe cat poti si sa nu lasi dubiu de ce s-a intamplat intr-un mod politicos. Daca faci altfel depinzi de bunatatea celor care ti-au refuzat cererea ( aici o nota pentru moderatori vorbind in general nu despre cazul acesta in particular : a nu se face vreun dubiu, daca unu din voi face urat fara motiv si apoi se scuza fara sa drege situatia picati cu totii nasol si nu cred ca vreti sa ajungeti circ faimos cum e Relicnews in ziua de azi unde regulile se aplica doar cand vrea mod-ul si daca nu joci ca clovn bine cand ti se cere iti pupi curu adio ca ti-o cauta de atunci incolo).

  5. 1 minute ago, Motanul said:

    Mi se pare extrem de ironic cum au luat-o toți din The Imperium of Man pe câmpii (bine, nu chiar toți, de exemplu Space Marines au chiar în Codex Astartes specificat faptul că împăratul este doar un om, un om puternic, cel mai puternic dar în final doar un om iar majoritatea cu câteva excepții îl tratează așa, nu ca pe o divinitate la fel ca restul imperiului) cu divinul și religia după Horus Heresy având în vedere faptul că împăratul eliminase orice urmă de religie de pe Terra, considerând asta o pierdere de timp și un impediment în calea progresului rasei umane.

    In mod ironic initial nu era zeu dar acum datorita slavelor si emotiilor dedicate lui este probabil sa fii devenit un zeu fiindca altfel nu prea ai cum explica Living Saints (cu Warp storm-urile care au aparut strategic sa le-o da la posterior dusmanilor Imperiumului poti zice ca erau coincidente) si unii din comunitate zic ca Living Saints ar fi versiunea Order a Greater Demonilor de pe partea Chaos (iar daca te intrebi ce sau cine sunt Lesser: The Legion of the Damned).

  6. Just now, Motanul said:

     

    Nu m-a lăsat inima să îmi fac un imperiu cu altceva decât fanatic materialist și individualist.

    Tis why you'd fall beneath the power armoured boot of the Imperium of Manimperial-guard-warhammer-games-1920x1080

  7. 1 minute ago, Motanul said:

    Pe același principiu orice sistem de luptă este unul static deoarece mecanicile sunt fixe și au valori stabilite. :d Prin sistemul de tip piatră foarfecă hârtie nu m-am referit la faptul că sistemul de luptă este "static" sau "liniar" ci la faptul că există relații destul de simple de hard counter între cele 3 tipuri de arme. Aș fi preferat mai multe variabile, mai multe tipuri de arme și mecanici puțin mai complexe. Cât despre a doua parte, nu cred că ai înțeles exact ce am spus. Nu am spus că am doar o singură clasă de corvette de exemplu pe care o trimitesă își facă upgrade și să își schimbe armele de fiecare dată când întâlnesc un inamic nou cu alte arme. Ai de exemplu clasele (simultan):

    -Corvette Autocannon

    -Corvette Plasma

    -Corvette Torpedoes

    -Corvette Point Defense

    Evident maximizezi producția de counteri la inamicul curent și cel mai periculos dar ai și rezerve cu celelalte tipuri de corvette care îți orbitează planetele. Îți formezi flota cu ele doar când ai nevoie. Da, este puțină risipă de resurse dar știi destul de sigur că eventual o să ai nevoie de ele iar așa poți să îți maximizezi potențialul în lupte. Nu ai cum să ai o flotă mai eficientă decât una pe care o formezi special pentru a lupta versus un anumit tip de inamic. Și nu, nu o să abandonezi celelalte clase de corvette atunci când ai cruiser și battleship.

    Numeste hard counters la arme in specific :P. Variabilele sunt acolo inca din start si se accentueaza pe masura ce progresezi in joc.

     

    Cat despre tactica ta... ai deja e trecuta demult de putina risipa... sa tii multiple flotile la curent cu noile tehnologii dintr-o singura clasa o sa te sece destul de tare si daca incep sa bage injectii de IQ la AI o sa iti mearga la fel de bine ca si cu unu ca mine in multiplayer: frumos pana cand iti dai seama ca ai dat de versiunea Stellaris la armata rosie circa 1945 :D (good luck out attirtioning someone that's tying down your fleets in repairs or combat as much as possible while launching multiple infrastructure raids with small, very expendable, battlegroups). Cand ai divine mandate (fanatic xenophobe/spiritual) merge sclavagia bine si de la late early game incolo ii panarama cat de mult spam poti face :3 si cu putina tactica... ohh da.

     

     

  8. 1 minute ago, Motanul said:

    Cam asta am scris și eu? :ca-brian-griffin:Iar dacă te specializezi și nu faci jack of all trades eu cel puțin mă adaptez mult mai ușor în funcție de ce folosește inamicul.

    Piatra, foarfeca si hartie inseamna sistem static dar in joc nu e asa.

     

    Cum faci tu e vulnerabil daca te prinde un inamic in perioada de retrofit sau daca dai de o flota de federatie cu amestec antitetic navelor tale (gen, presupun, ca la corvette si destroyer odata ce ai cruiser si battleship le faci rolul de close range support/point defense dar daca dai de o flota federala cu partea de raza lunga pe platformele mici o sa ai momente de fericire vazand cum iti decimeaza flota fiindca te-ai pus in postura in care exista un hard counter pentru tine, de-asta flotele cu platforme mixte ca armament tind sa fie mult mai durabile si e motivul pentru care desi sunt sclavagist notoriu in Lets Play-ul meu, deci research mai din parti, flotele mele n-au probleme fiindca daca nu am avantajul tehnic am avantajul atritional).

  9. On 12.5.2016 at 5:30 PM, Fr33LaNc3 said:

    Numai la voi si la providetii de Internet ce trebuie sa te certi cu lumea ca sa poti renunta la serviciile lor, pe bune.

    Eu chestia care nu o inteleg: Daca nu iti place ce se intampla pe server de ce nu quit cold turkey? Orice pretinde de el il classifici ca spam in email si faci un topic frumos de adio de la respectiva comunitate si ti-l pui in signature/bio ca sa se vada ca nu mai joci. Daca stai si te certi cu lumea pentru un serviciu care ar trebuii sa fie fundamental, pentru securitatea contului respectiv nu alta, nu rezolvi nimic... ia-o ca unu care e activ in GamerGate. Dai unde doare si anume reducand numarul de utilizatori cu 1 ca intr-un sistem semi-democratic si te asiguri ca n-au cum sa te numere.

     

    Ca sa nu fie vreun dubiu in discutia asta: Eu n-am nici o parte la care tin in ea dar vedeam loc de un sfat cu un mod de operare care cred ca ar fi non-disruptiv pentru ambele parti si care ar fi cam la fel de amar pentru amandoua (utilizatorul nu i se ia cererea in consideratie dar nici serverul nu o duce bine ca acum e o cale pur end user de a avea ceva similar si o cale ca altii sa tina cont de care au plecat pe motivul asta, eventual poate sa faca un topic unde sa se adauge la lista si OP-ul sa updateze mereu lista din primul post).

     

     

  10. 3 hours ago, Motanul said:

    Nu am spus că diplomația nu este funcțională ci doar că, comparativ cu alte jocuri de acest gen, nu prea este complexă iar pe mine cel puțin m-a dezamăgit. Și da, evident că poți să le omori liderii atunci când le nimicești o flotă iar liderul respectiv este omorât dar asta nu prea are legătură cu ideea la care făceam eu aluzie. Să îți antrenezi agenți, să îi trimiți în alte imperii să spioneze pentru tine, poate să fure tehnologie sau chiar să asasineze diverși lideri.

    Tot sistem de luptă este piatră foarfecă hârtie în sensul în care sunt efectiv aceleași tipuri de arme ca în alte jocuri 4x ce se desfășoară în spațiu (Distant Worlds, de exemplu). Beam/Energy weapons sunt slabe împotriva scuturilor dar excelente împotriva armurii, rachetele/torpilele sunt bune și împtriva scuturilor și împotriva armurii dar sunt slabe împotriva point defense weapons, railguns/mass drivers/autocannons sunt slabe împotriva armurii dar foarte bune împotriva scuturilor. Și exact aceeași relație există în majoritatea jocurilor.

    Ca și compoziție a flotei cel mai bine este să îți faci clase de nave specializate pe ceva anume iar apoi să îți compui flota din mai multe astfel de nave (de preferat în funcție de adeversar și tehnologiile acestuia), nu să încerci să îți pui 6 tipuri de arme pe o singură navă. De exemplu eu pentru fiecare battleship am 5 cruisere, 10 destroyere și 25+ corvetts iar ca armament, mă axez în principal pe sutocannons, grupurile arătând cam așa (early spre mid game):

    • 6 nave specializate pe autocannons (deoarece A.I. tinde să facă rush la scuturi și să cam ignore armura, fiind aproape inexistentă)
    • 4 nave specializate pe torpile (la fel, sunt slabe șanse să întâlnești flote cu un număr masiv de point defense), înlocuidu-le pe parcursul jocului în favoarea plasmei.
    • 4 nave specializate pe plasma (100% penetrare armură după ce autocannons au distrus scuturile).
    • 2 nave specializate pe point defense (atacă orice rachete/torpile din proximitate, nu trebuie să fie ele însele atacate)

     

    Altfel, câteva sfaturi dacă se mai apucă cineva de joc:

    -fiecare categorie de navă (corvette, destroyer, cruiser, battleship) nu au doar mai multe sloturi disponibile dar au și alte caracteristici specifice. Cu cât nava este mai mică cu atât este mai dificil de lovit și are evasion rate mai mare. Apoi, mărime armelor contează și ele. Small weapons sunt eficiente vs corvettes și destroyere, medium weapons sunt eficiente versus destroyere. Cruserele și battleshipurile pot să fie lovite ușor de către orice.

    Deci da, este foarte posibil să luați bătaie la 1k corvette versus a voastră flotă compusă doar din destroyere (tot 1k).

    N-ai jucat deloc mult daca inca vezi armamentul ca ceva asa liniar. Energy e slab la inceput impotriva scuturilor dar nimeni nu scoate un cruiser cu tier 3-4 shield pana ajungi tu la energy based care sa fie bune la toate (plasma) sau care sa nu le prea pese de scut ( particle lances ). Armele sunt facute sa isi aibe avantajele si dezavantajele ca o componenta tactica (raza de foc, frecventa de foc, etc) astfel incat o flota care a nimicit o alta flota datorita selectiei de armament poa sa si-o ia in gura de la alta flota de nave mai mici fiindca, cum ai facut si tu aluzia, rateaza majoritatea loviturilor. D-asta navele mele nu sunt specializate momentan fiindca frecventa conflictelor e asa mare ca n-am timp sa ma adaptez la inamici deci mai bine jack of all trades decat master of one si sa ma prind ca fix felul ala nu e.

     

  11. 13 minutes ago, Motanul said:

    Aștept DLC-urile și expansionurile și poate doar atunci am să îl cumpăr. L-am jucat "puțin" (~30 de ore) și devine destul de moton mid spre late game. Nu prea ai nimic legat de diplomație, trade, asasinări, alte moduri de a câștiga (momentan doar două), jocuri politice și multe alte mecanici deja existente în alte jocuri paradox. Au ei obiceiul prost de a scoate zeci de DLC-uri iar jocul final să coste 200 de euro dar merită. Cel puțin la Crusader Kings 2 nici măcar nu există comparație între versiunea inițială și cea finală cu câteva zeci de patchuri, DLC-uri și expansionuri.

    Aș vrea totuși să îl facă puțin mai complex chiar și pe partea de resurse și să mai lucreeze puțin la galaxy view, să implementeze măcar o tranziție mai ușoară între galaxy view și solar system view. Altfel, jocul este extrem de captivant primele ore dar apoi deja devine monoton, trecând prin ture doar pentru a strânge resurse, a face flota mai bună și a te extinde. În timp ce la începutul jocului chiar ai nevoie să pui pauză dacă vrei să faci micromanagment la fiecare detaliu minor din joc, peste câteva ore deja nu prea mai ai de ce să faci asta. 

    Sistemul de luptă de tip piatră foarfecă hârtie iarăși mi se pare că se rezumă la aceleași mecanice prezente în majoritatea jocurilor 4x. Aș vrea ceva nou cu măcar câteva mecanici schimbate și poate câteva opțiuni în timpul luptelor. Sectoarele iarăși mi se par foarte ușor de întreținut și au chiar și buguri destul de stupide (de exemplu dispare costul lunar al influnței la outposturile care fac parte din sectoare, tu putând ofarte ușor să faci doar un sector mare cu toate outposturile pe care le consturiești iar costul lunar să fie zero).

    Are totuși și părți bune. Îmi place cum au implementat researchul și faptul că nu știi exact ce o să primești (și are și oarecum sens față de celelalte jocuri în care în mod sigur tu ca civilizație care abia a descoperit focul și știi exact ce și cum o să urmeze din punct de vedere al tehnologiei), adăugând ceva necunoscute atunci când începi alt joc. Intefața cu toate că are mici neajunsuri este un pas mult înainte față de alte jocuri care îți aruncă totul aiurea în față. Este clară și are un aspect plăcut. Altfe, A.I. ar putea să fie îmbunătățit considerabil, chiar și pe insane fiind destul de tâmpit (având flote întregi cu un singur tip de armă). Pe lângă asta, în 90% din cazuri pur și simplu ignoră armura și trec direct la scuturi pe majoritatea navelor. Tu ca jucători în singeplayer practic neavând un motiv să începi cu lasere sau beam weapons când poți să treci direct la atuocannons, mass-drivers și torpile. Are totuși un potențial imens mai ales că o să fie modat timp de câțiva ani buni (Warhammer 40k 4x - IT'S HAPPENING!). Peste 2 ani atunci când o să fie gata ( Patches + DLCs + Expansions) o să fie probabil printre cele mai bune jocuri 4x. 

    Hmm... depinde cum vrei sa joci. Daca esti ok cu ideea ca tre sa cuceresti 40-50% din galaxie diplomatia e chiar functionala (poti sa ajuti rebeli, poti sa intaresti partile mai slabe dintr-un conflict ca apoi sa le demolezi pe amandoua cand sunt slabite indeajuns, etc), ca asasinari chit ca tre sa vanezi flotele/navele dar sunt oarecum in joc deja doar ca n-ai optiunea momentan sa atentezi la conducator ca in rest doar cercetatorii din capitala sunt siguri de atacuri. Paradox nu prea se joaca cu suportul post-launch dar nici nu se ambitioneaza prea tare ca sa nu strice baza.

    Bataliile nu sunt chiar piatra foarfeca hartie fiindca poti, literam, sa folosesti flote specializate pe skirmishuri (scuturi formidabile, blindaj din parti si arme de raza lunga) care le bagi la bataie si cum ai optiunea de retragere le scoti, repari si le bagi din nou (hit and run). Spre exemplu eu amestec mass drivere cu rachete momentan (uneori cu unu, doua plasma type) pentru a fi pericol public la orice distanta (torpilele in speta sunt bune la bataie lunga in early to mid).

     

    Sunt optiuni si momentan dar multa lume nu pot gandii putin cum sa aplice ce au. Spre exemplu in Lets Play-ul meu, fara sa stric prea multe, joc politic la greu ca sa slabesc inamici inainte de razboi si intr-o parte a hartii am o rasa care as putea-o calca in picioare daca ma enervez dar care, dintr-un motiv straniu, mereu m-au placut asa ca i-am tinut bine dotati cu tehnologie ca sa fie buffer ca sunt 2-3 rase dincolo de ei care nu prea agreeaza faptul ca sunt sclavagist.

     

    Ah si laserele/beam weapons isi au locul dar sunt dificile de folosit efectiv dar isi au si ele rostul (ca intermediar intre autos si rachete mai in speta cand apar pe camp point defense).

     

    Cat despre AI... din cate am observat military sunt cam tembeli dar strategic sunt ai naibii chiar si la normal fiindca o sa caute sa iti limiteze expansiunea si sa muste din teritoriul tau cu fiecare ocazie fara sa declare razboi.

     

  12. Salve lume

     

    De ceva timp am un canal mic de gaming, lets play momentan desi idei de diversificare am cand trec pragul de la "hobby luat ca job" la "bre astias bani de job o.o"  care din toamna trecuta, mai mult dintr-o intamplare fericita, am reusit sa intru si in domeniul de game's critique in mica masura. As putea acu sa povestesc ce si cum dar schitez ca idei de baza ce si cum fac eu la ambele categorii de videouri si daca sunt intrebari raspund:

    Lets Play: Tin cat mai mult sa fie 1:1 videourile deci ori sunt cu jocuri care le-am jucat in trecut ori cu un gen de joc la care ma pricep, spoiler: daca nu e puzzle, hidden object, platformer sau horror tind sa fiu destul de bun, si sa comentez cat mai mult dar fara sa fie chiar pe pustiu. Cu 11 serii momentan, tehnic 12 dar 1 e muribunda, e 1:1 si pentru faptul ca nu e timp in zi sa faci videouri de compilatie si nici nu cred ca in starea curenta videourile provoaca plictiseala fiindca cu 1:1 fac eu ceva tampit sa nu ma plictisesc in joc.

    First Impressions: Simplu spus ma joc respectivul joc ori pana imi sare kilometrajul, multam Stellaris, ori imi formez o opinie coerenta privind jocul respectiv. Ma asigur deasemeni sa mentionez ce legaturi am cu developerul/publisherul, standard disclaimer = review copy ceea ce e minimul pentru un First Impressions, si ce alti factori imi pot influenta opinia cum ar fi daca e dintr-un gen de joc care il ador, unul care n-am mai avut parte de mult, etc. Nu sunt Total Biscuit ca elocventa, si cum accentul meu in engleza suna rusesc nici nu am mari sperante, dar am atitudinea unui true neutral cand vine vorba de aceasta categorie=>Nu imi pasa decat de cat de bun e jocul si, daca e early access, daca potentialul lui nu e risipit.

     

    Scopul pe plan scurt/mediu este sa ma stabilesc pe youtube mai bine, sa imi cresc reputatia ca critic si ca un gamer, sa ajung sa pot lucra ca youtuber profesionist pe partea de gaming si, in viitor, pe partea de stiinta si sa fac indeajuns de multi bani din adsense sa am pentru mine si slujba asta, eu cer doar o copie de review pentru video dar orice in plus refuz din start fiindca am un cod de etica draconic si daca nu pot platii eu cu banul meu lucrat sa merg la conferinte sau chestii d-astea nu ma risc, in prima instanta pana la nivel decent si sa ii ajut pe ai mei dincolo de nivelul asta. Pe termen lung, in ritmul asta: cam cand nu mai e Trump presedinte, am ceva planuri dar ma limitez mai mult la a visa pe termen scurt si mediu deocamdata ca e destul de ambitios si atata.

     

    Nota privind limbajul din videouri: Nu am filtru daca ma enervez si chiar daca nu... sufficient spus ca n-am nici frane la umor.

     

    Trailerul, cam invechit, la canal:

    Primul video dintr-o serie cu tenta mai carpatina:
    https://www.youtube.com/watch?v=FDxyEhXFEHM

     

    Link la pagina principala a canalului:
    https://www.youtube.com/channel/UCckCz06kIXT1cq4r9ZZqbDw

    N-am inca numarul minim de subs pentru un link custom.

     

    Astept opinii, critici, complimente sau, evident, noi subscriberi cu cea mai mare placere.

     

     

     

  13. Cum ati ratat jocul asta la categoria de strategie nu stiu

    Website: https://www.paradoxplaza.com/stellaris

     

    Data lansari: 09.05.2016

     

    Descriere: 4x/grand strategy in spatiu real time cu optiunea de speed up si pause.

     

    Pareri: E ceva intre Master of Orion 1 (sau 3 cu multe mod-uri) si Europa Universalis 4 cu cateva stropuri de Crusader Kings 2 pentru buna masura.

     

    Trailer:

     

    Cerinte de sistem:

    Minimum:

    OS: Windows 7 x86 or newer, Processor: AMD Athlon II X4 640 @ 3.0 Ghz or Intel Core 2 Quad 9400 @ 2.66 Ghz, Memory: 2 GB RAM,  Graphics: AMD HD 5770 or Nvidia GTX 460 with 1024MB VRAM, Latest available WHQL drivers from both manufacturers, DirectX: 9.0c, Storage: 4 GB available space, Sound Card: DirectX 9.0c-compatible sound card, Controller support: 3-button mouse, keyboard and speakers, Special multiplayer requirements: Internet Connection or LAN for multiplayer.

    Recommended:

    OS: Windows 7 x64 or newer, Processor: AMD Phenom II X4 850 @ 3.3 Ghz or Intel i3 2100 @ 3.1 Ghz, Memory: 4 GB RAM, Graphics: AMD HD 6850 or Nvidia GTX 560TI with 1024MB VRAM, Latest available WHQL drivers from both manufacturers, DirectX: 9.0c, Storage: 4 GB available space, Sound Card: DirectX 9.0c-compatible sound card, Controller support: 3-button mouse, keyboard and speakers, Special multiplayer requirements: Internet Connection or LAN for multiplayer.

    (mai pe scurt: merge si pe un toaster inteligent in ziua de azi)

     

     

    O si ca tot am ocazia :D

    First Impression-ul meu la joc

    Aveam probleme severe in a fii obiectiv fiindca e deja love story intre mine si joc... undeva la 42 de ore in 5 zile ca research pentru video-ul de mai sus deci s-ar putea sa para foarte uscat videoul comparativ cu alte First Impression-uri care le-am facut dar incercam sa nu dau pe afara de fericire ca am gasit un 4x cu care ma inteleg dupa mai bine de 1 deceniu pe uscat.

     

    Si primul video din LP-ul meu la joc

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...