Jump to content

rohozneanu

Inactive
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rohozneanu

  1. Foarte bine spus pentru viitorul serverului , zic eu si al comunitatii . Intram aici de drag sa jucam /gasim competitie sa ne amintim de copilarie dar uneori aroganta cu care suntem tratati  ne cam lasa un gust amar .

    Speram la o schimbare a modului de abordare si sa nu uitati ca aceasta comunitate este si va ramane sus doar cu noi playeri.

  2. Nu am gasit o indicatie anume unde sa pot fi nemultumit de un avertisment, 

    Am primit acest avertisment cu trimitele la regulament care spune ca pentru protejarea ........  sa nu fie descutii care nu sunt legate de subiectul topicului /postarii

    Am semnalat ca nu sunt toate pozele si ca postarea initiala este trunchiata.

    Nu vad motivul unui avertisment daca raspunzi la un topic in legatura cu acel topic/situatia din joc  asa cum spune chiar regulamentul. 

    Daca nu este asa cred ca ar mai trebui introdusa regula noua interzicerea de a spune ceva la orice topic  pk/ks /preluare , sau orice mai considerati .

    O zi frumoasa.

    trimiterile #

     

  3. Ca player sunt parte din joc/comunitate  asta in primul rand . Si in al doilea rand daca mi se interzice opinia /parerea/ semnul de intrebare unude am o nelamurire se numeste sistem dictatorial si daca este asa nu imi doresc sa fac parte dintr-un asemenea joc /comunitate. Sper sa ma insel eu si sa avem toti dreptul la opinie , tu esti un caz mai special un caracter creat pentru preluari infiltrari in guilde s.a.s.m.d e normal sa fim atenti la modul cum postezi si joci .  

    Nu inteleg de unde atata autoritate a ta fata de admini (adresata in modul dragut rog domni admini ) , ce ai vrea sa rezolvi sa nu aibe voie nici un player sa spuna o parerea /sau sa aibe vreo intrebare la nici un fel de postare ? 

    Am spus ceva deplasat /jignire / sau vreo expresie de orice alta natura care sa iti denatureze calitatea ta de om/player  sau orice altceva ?

    Atunci sa se face si un regulament cu interzicerea dreptului de opinie /  mape separate   si ne intalnim doar la cs . 

    O zi frumoasa va doresc tuturor si hai sa ne respectam un pic si dreptul la replica/opinie/semn de intrebare.

    sa se faca #

  4. Cu tot respectul , dar asta daca adminul imi cere o arunci asa ca la gusteri .  E ca si cum as posta maine pk pe spot pe cineva fara nici un print care sa arate ca eram pe spot s.a.s.m.d  si as raspunde tuturor daca imi cere adminul i le arat .

    Ce nu inteleg e de ce  , ceilalti playeri nu au dreptul la pareri/intrebari daca sunt postari care nu sunt destul de clare , 

    Daca era o plangere completa preluare / pk( fiind foarte usor de interpretat )  , o citeam si treceam mai departe , dar daca la prima vedere nu este totul postat si doar informatie truncheata  nu e normal sa intrebam anumite lucruri ce nu sunt clare ?

  5. Just  tu ai vazut poza postata de Conan ?   Este facuta cu 3 secunde inaintea pozei prezentata de Hugo , care dupa parerea mea este aleasa din mai multe facute in care nu se intelege nimic in tark , si prezinta poze  cu acelasi time de 3 ori .

  6. Deci eu ma uit la 3 din cele 4 poze puse de tine si nu pot sa nu remarc ca sunt una in aceeasi secunda facute , rog adminul sa se uite la time si sa iti dea un mare suspend pentru nefondat pentru o poza prezentata de 3 ori ca 3 situatii diferite    .

     

  7.  Tu spui ca era schimb de replici intre tine cezarel, de ce ai implicat in discutie si alte persoane ?

    "nu ma cobor la nivelul vorstru "  ,  "vostru" neimplicand o singura pesoana mai precis cezareell cel cu care spui ca aveai schimbul de glume .

    Cred ca ar trebui sa iti pui singur intrebarea daca nu cumva ai dus dicutia in zona de jignirilor prin " nu ma cobor la nivelul vostru " .Cred ca fara aceasta remarca de a pune pe cineva mai jos decat tine ramaneai doar la schimbul de glume cu cezareell.

     O zi frumoasa .

  8. Salut , 

     Pragurile  eventurilor CC/Bc etc trebuie reglate acestea fiind setate pe lvl max 800

    Level ml apare dupa reset ca si level efectiv, poti purta capa si itemele 380 de la lvl 1 de la acest bug .

    Capa lvl 3 Gl nu poate fi urcata level ...nu stiu daca doar la mine .

  9.  Ma minunez in ultimele zile urmarind topicurile  si vazand ca raspunsurile primite de playeri sunt aproximativ in aceeasi nuanta cu a doamnelor obosite si plictisite de la unele ghisee. Nu avem pretentia de a fi un server perfect nici pe departe , dar totusi va cerem decenta de a ne raspune omeneste si de a pastra limitele fairplay si ale echitatii . Din punctul meu de vedere multe persoane din randul stafului au o atitudine superioara si flecmatica . Multumesc de putina atentie si mult succes.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...