Jump to content

suntAFK

Forumist
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by suntAFK

  1. Acum 26 minute, aligatorrr a spus:

    un PRO mare pentru "- Golden invasion în stadiul actual, nu e bine setat, prea putini goldeni. Se calcă în picioare în tarkan pe tantalos."

    e ok invazia, doar ca vin oamenii cu 5 conturi si lasa afk inainte de invazie. d aia se termina invazia in 30 de secunde in tarkan.

    invazia ar trebui sa fie random in invervalele respective tot cum e acum 12 16 20 24 04 08 etc

    doar ca in invervalul 12:00 - 12:59 sa apara random invazia, sa nu stie nimeni la ce minut apare. de ex astazi sa apara invazia de la 12 la si 35 de minute, urmatoarea de la 16 la si 21 de minute, urmatoare de la 20 la si 53 de minute s a m d.

    idei sunt, da in practica nu stiu cine le pune.

  2. in majoritatea punctelor din topic are dreptate, dar atata timp cat meduza nu se pricepe la setari degeaba stam si scriem noi care ar fi normalitatea. postam aducem argumente, primim ban pe discord, pe forum, mute pe chat sv si asa mai departe.

     

    nu stiu sincer daca e rea intentie sau chiar nu intelege cum trebuie sa functioneze un server de mu (imi doresc sa fie varianta 2).

    sper sa apara un update la server si sa vina season nou. q3, caracter sau caractere noi, alte eventuri si asa mai departe. momentan s2u asta a atins nivelul maxim.

  3. nu e problema serverului ca ai tu puse alea una peste alta, alea se muta si le pui cum vrei tu.

    apesi Enter si muti bara cu XP unde vrei tu.

    revenind la printuri, si daca e sa o iei cum spui tu, in momentul pk ului nu ai niciun golden langa tine, eu vin de sus sunt 4 coordonate langa noi, bokul e sub tine la 2-3 coordonate, nici nu am de unde sa vad eu bok-ul. si chiar daca l as vedea de unde pana unde ca e al tau? poate era alt player care l a omorat. nu prea se leaga povestile. daca era bokul tau dc nu l ai luat? in momentul in care omori goldenul pica bokul apesi space il iei automat, nu are cum sa te omoare cineva intr o milisecunda sa nu apuci sa l iei.

    vad ca 3/4 din plangeri sunt ale tale, pare ca tot cauti zazanie. ca sa nu vorbesc ca ai cateva care sunt neconcludente.

  4. Dupa ce se intampla sa luam d/c sau sa pice serverul , parerea mea , ca ar trebui neaparat sa intre un admin sau 2 pe server , pentru ca noi luam spoturi , iar dupa cateva secunde apar cei cu reconnect si incep sa traga sau stau pe spoturi , nu ar fi foarte fair play sa ii postez , dar cum sa procedez ? 

     

    Ii las sa imi faca ks pe spotul pe care l-am luat si era gol ? 

  5. asta e mare vrajeala ca si cu cei cu rds iau d/c , am un tovaras pe rds si mereu pic eu din extern si intru repede pe teamviewerului sa stau cu spotu pana revin , si nici macar o data el nu a luat d/c .

     

     

     

    decat in momentul de fata , observ ca a picat tot sv.

  6. Si mie mi se pare cam penala faza asta,adica chiar e bataie de joc schimbarea asta,nu stiu ce-ati facut dar l-ati distrus de tot! Unu de lvl 340+ ce are parte prin icarus cu de astia mai mici sub 300 se lauda ca ia xp si 31k,vad altii cu spot identic ca al nostru iau toti xp cam 15k,iar eu care sunt mai mic ca astia de la mine din party cu 3-4 lvl iau 8-9-10k rareori maxim si astia din party-ul meu cam tot atat iau maxim 11-12k! Cum vine toate astea?

     

    P.S. iau si cate 6-7k........

    eu vreau sa il vad pe ala care ia 31k

  7. neata , care ma ajuta si pe mine am facut topicul asta* . da inteleg ca pozele nu sunt postate bine , am citit regulamentul , da nu am gasit unde spune cum trebuie sa postez imaginile . ma lamureste si pe mine cineva?

     

     

     

    *

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...