Jump to content

Server

Inactive
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Server

  1. 1 hour ago, Fr33LaNc3 said:

    Eu ca RF nu as fi de acord de exemplu, itemele exe sunt singurele pt RF. Deasemenea, e una din putinele sanse care le au playerii noi pt a face rost de arme / set cat de cat ok chiar indiferent de clasa, asta ca sa nu vb de cei vechi care colectioneaza iteme sau pur si simplu fol lucky coin pt a primi exe-uri necesare la combinatii la goblin/seeds etc.

    pot fi lasate si itemele exe in sistem...nu aia e problema :) cu cat mai multe iteme cu atata e mai mare random-ul.

  2. Salut,

    Nu stiu daca a mai fost propusa ideea asta, dar suna cam asa:

    Inloc sa primesti iteme exe de care nu cred ca mai are nimeni nevoie si nici nu a avut vreodata, sa fie introduse iteme precum: devil, broken horn, angel, pana lvl 3, pana lvl 2, pachete de jwl(probabil sunt deja), iteme ce le primesti la cherry sau care le gasesti si in xshop, si multe altele... Nu stiu acum sa le zic pe toate....

    Chestiile astea sunt mai utile decat un item exe, si in plus de asta ar fi mai folosit lucky decat acum, cand toata lumea strange sa inregistreze...

     

    PS: Merg introduse si pet'uri care sa dea boost xp, 5 - 10 -15 % ...

  3. LINK TOPIC : http://www.linkmania.ro/topic/486660-limbaj-servar-adresat-adminilor/

     

    30 de zile pentru limbaj la prima abatere? :)) pe langa asta ai rezolvat plangerea in 2 minute...da ce activ esti cand trebuie :)

    Nu ma pot abtine cand unii sufera si defapt sunt niste languste in spatele monitorului :) ... iar atitudinea asta nu am avut-o din senin. Ma refeream strict la adminii care joaca in scream si sufera nu la ce'i care erau online si isi fac treaba cum trebuie. 

    Nu am cum sa am ceva cu cineva daca nu mi-a facut nimic..

     

     

    PS: Se scrie Server, nu Servar ...

     

     

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...