Jump to content

ProFMU

Forumist
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ProFMU

  1. CUMPAR SERAPHIM ITEME +5 SOKET !

     

    CUMPAR DARK STINGER +5 SOKET !

     

     

    OFER 30 WCOIN PE FIECARE ITEM CA ARE LUCK SAU NU PRETUL E ACELASI !

     

    DATI PM IN GAME:  ELIONORA 

  2. B>>>STRIKER SCEPTER LK EDR+2%/LK EDR LVL20  !!!

     

    B>>>CROSS SHIELD LK DD HP/LK DD REF !!!

     

    B>>>RING OF POISON DD+REF!!!

     

    B>>>Ring OF ICE DD+HP  !!!

     

    B>>>Agnis RING !!!

     

    B>>>PENDANT OF ABILITY 2%+LVL20/EDR+2% !!!

     

    PENTRU ORCE ITEM DE AICI OFER JWL SAU WCOIN PM IN JOC " ProFMU"

     

     

     

  3. crys stai lin ca nu asta este realitatea in spatele sv astuia sant ft multe ore de munca si iar munca nopti ne dormite pentru a va distra gratis si tu sti cel mai bn pt ca nu joci de 1,2 3,,4,5 ani aici sti ce zik.. ai incredere e inutl sa-i acuzam pe admini nimeni nu poate creea ceva perfect deci , pentru a face ceva bn trb sa gresesti .

    nu conteaza ca 1 + 1 = 2 . sa incercat un now DB pe link ce parerea mea e cel mai varza server de pana acuma, am vazut si servere mai proaste, insa credeam ca linkmania un server respectabil are totusi o verisune de joc stabila, m-am inselat insa, "nu ne-am asteptat la bla bla bla, " insa a fost in teste, sa deschis serveru vineri ca lumea sa poata juca la inceput de server in weekend, insa sa tinut toata duminica offline, rusine, credeam ca sunteti profesionisti in ceea ce faceti adminilor.

     

    Eu unul ma voi retrage onorabil din ceea ce voi incercati sa faceti, sa ne testati rabdarea si nervii ca acum porneste sau acum iar offline, ia ca merge , ba stai ca nu.

     

    Retired again Linkmania, ne vedem iar la viitorul DB, peste vreo 3 4 ani sau cand o fi.

    • Upvote 1
  4. chestia este ca sa creat o situatie foarte jenanta, si cei care sant foarte vechi in aceasta comunitate stiu despre ce vorbesc ... fara un rr db nu si-ar putea recapata  recunostinta aceasta comunitate ( ma refer la conturi ne acctivate, probleme cu protectia,  si multe altele drept dovada ca si cei din comunitate se gandesc ft serios la rr db este si lasarea sondajuui si raspunsurile staffului la replicile jucatorilor , deci domnillor gasitiva alta ocupatie intre timp (e doar un sfat) )

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...