Jump to content

shazm

Inactive
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shazm

  1. Elf:

    drake vine armor +lk 

    drake vine pants

    gaia silk helm

    gaia silk gloves

    ceto's rapier

    argo spirit armor

    argo spirit gloves

     

    Bk:

    berseker scale gloves

    berseker scale boots

    garuda brass gloves

    warrior leather armor

    anonymous round shield

    cloud brass pants

     

    Sm:

    apollo skull staff

    barnake pad boots

     

    Summoner:

    semeden red winged boots

     

    Dl:

    agnis adamantine pants

     

     

    Caut:

    odin pants,boots

    anubis ring,helm

    dm armor,boots lk dd

     

     

     

     

     

     

  2.  

    preferam sa lasam playerii sa descopere :)

     

    se vede ca nimeni nu a avut chef de bc ds cc unde e xp 130 % ci au stat cu zilele pe un singur spot dandu-si beepuri sau intrand cu teamviewer cand venea adminu`

    da ba frate dar noi astia de pe beta am stiut de ele iar  ceilalti ....  voi trebuia sa aveti de mult o sectiune cu informatii ?? toate topicurile sunt amestecate peste tot crezi ca sta cineva cu orele sa caute o informatie ? si nu ma lua cu search ... :D

     

    Iti propun sa iti cumper diablo3 de exemplu si sa le ceri informatii in legatura cu unele chestii mai secrete la gm de pe forum sa vezi ca nici macar nu se uita la topicul tau . Asa ca macar sa ai rabdare sa cauti pe forum cu toate ca sunt 35041 topicuri despre ceea ce te intereseaza , macar aici se mai dezvaluie cate ceva .

    • Upvote 1
  3. Nu e niciun flood niciun linu. Se mai fac unele lucrari in rack. Durează un pic. Calm down fetele... Ps aladin am inteles. Iti blochez eu contul permanent la cerere.

    lancelot s-a implementat regula cu stationarea pe toate hartile?

  4. Stop cu vorbaria Si AJUTATI STAFFU LINKMANIA daca vreti nu doar vorbiti !  ei sunt 3-4 aici suntem 1000 care toti comenteaza da,ti cate 10 euro de om luati un servar un host bun NU FREEHOST " facem rost de antiflooduri si da.m drumu la link ! toti sunte,ti tare in gura pe internet SA MOARA FAMILIA MEA SI FRATII MEI MAI MICI AUREL SI MERCEDESA CA IMI VINE SA VA SCOT LA INTERVAL CU BATE CU TOPOARE CU TOT CE VRETI VOI !!! DATI.VA SILINTA DACA VRETI UN SERVAR DE MU SA JUCATI NU DATI DOAR DIN GURA !!!!!!

    le tigan? 

     

    Edit:rom'

  5. Prenume: Stefan

    Vârsta: 19

    Hobby-uri: muzica , iesiri prin oras si in special gaming

    Localitatea: Bacau

    Providerul de Internet: RDS

    O descriere a motivelor pentru care v-ați califica pentru funcția de game-master, prin prisma cerințelor de mai sus: Prima data cand am jucat mu a fost pe serverul Linkmania 97d ultimul db , de atunci am fost fascinat sau mai bine spus innebunit cu jocul :) am destula experienta cu jocul , daca o sa mai fie nevoie am sa ma documentez . In ceea ce priveste momentul de fata as vrea sa ajut serverul sa treaca de impasul in care suntem , acela fiind floodul cauzat de persoanele dubioase care nu dorm noaptea . Am realizat ca majoritatea playerilor incep sa fie deranjati de acest lucru si as dori daca se poate sa ii ajut. Multumec pentru timpul acordat citirii acestui mic paragraf .

     

    Candidez pentru functia de Game-master Mu Online.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...