Jump to content

Armaghedon

Forumist
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Armaghedon

  1. 5 minutes ago, Fr33LaNc3 said:

     

     

    Aveti Antivirus si/sau respectiv Windows Defender, care blocheaza Launcher.exe sa isi faca treaba, adaugati atat la launcher cat si la main.exe exceptii.

    Deasemenea daca mai aveti si alte software-uri de tipul 'security' este indicat si acolo sa faceti la fel. Deasemenea, rulati launcherul cu drepturi de administrator.

     

     

     

    Am un program de VPN care imi da IP de USA.Nu mi-am dat seama ca e activat si ca antivirus am nod 32. Am oprit VPN si antivirus. descarc din nou clientul si revin cu post.

  2. 17 minutes ago, Fr33LaNc3 said:

    Instaleaza fontul din Utilities.

    Banuiesc ca esti pe RDS (aka Int). Am uploadat iarasi arhiva Utilities pe website, in ea veti gasi un folder numit ServersPatches, care contine alte 3 foldere pt fiecare server in parte (Int, Ext1, Ex2). Extrage ce este in Int in clientul de joc si da overwrite (suprascriere).

    Problema se trage de la faptul ca printr-un anume procedeu (care acum imi scapa) ai reusit sa intri pe conexiunea de Extern si ti-a updatat clientul cu cele necesare pt ea, ori voi de pe RDS nu puteti accesa prin extern serverul la fel cum nici cei de pe extern nu pot accesa prin intern.

    Facut, apare start dar cand face update da eroare:

    https://imgur.com/a/kt1gh

  3. Nu cred ca se asteptau  la un asa flux de playeri. Cu siguranta se va rezolva, doar ca nu poate lucra nimeni cu viteza fulgerului...Cu putina rabdare, si cu si mai putina presiune asupra staff-ului, cred ca totul va fi ok.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...