Jump to content

boooooooooot

Forumist
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boooooooooot

  1. Atata timp cat mananci la un echilibru caloric in fiecare zi (sau deficit, surplus in functie de ce scop ai), asigurandu-te ca atingi toti micronutrientii (vitaminele, mineralele) si macronutrientii (proteine, carbohidrati(glucide) si grasime(lipide)) pe ziua respectiva si faci ceva miscare fie cardio sau sala, esti pe drumul bun.

     

    Nu exista "diete secrete". Toate reclamele alea de genul "1 single trick", "DOCTORS HATE HIM" sunt prostii. Ce am scris mai sus e singurul lucru care functioneaza.

     

    ##boooooooot, tin sa mentionez ca soia si majoritatea legumelor nu au proteine complete; in sensul ca nu contin toti amino-acizii folositi de corp pentru a construi muschi.

    Un simplu exemplu iti dau . Uite un cal nu mananca carne da ? are muschi e fibrat tot ce vrei putere sa traga da ? Uita-te la un leu ala mananca doar carne ...

    Asta tindem noi sa credem daca citesti cartea respectiva sa stii ca te pune pe ganduri mai ales in zilele noastre ca mancam doar E.Iar de diete ai dreptate trebuie sa mananci normal si cel putin de 3 ori pe zii plus miscare esti pe drumul cel bun.

  2. Rashid feat Criss Blaziny - Regina Balului

     

     

     

    Ai reaprins in mine spiritul de luptator

    O simpla atingere si simt ca sunt nemuritor

    O singura scanteie si am luat foc instantaneu

    Te voi pretuii mereu ca pe o piesa de muzeu

    Chiar daca eu nu-ti dau de inteles cat de mult tine la tine

    Parca secundele sunt ore... cand nu esti langa mine

    Orele sunt zile, zilele sunt saptamani.....

     

    • Upvote 1
  3. Salut , dupa cum ai mentionat mai sus conteaza si alimentatia dar si exercitiile fizice. In orice caz majoritatea alimentelor contin factori benefici cat si daunatori. Dar de preferat e sa mancam cat mai multe legume fructe alimente care contin enzime si cat mai pline de viata adica proaspete. Nu ai neaparat nevoie de carne o poti inlocui cu altceva de exemplu soia care este foarte sanatoasa. Iar exercitii fizice cel putin 1 ora pe zi . De exemplu merg la sala inainte fac un pic de cardio dupa incep sa-mi fac antrenamentu normal si de relaxare mai merge un tenis de masa. Oricum orice miscare este binevenita cel putin pentru mine , ma simt altfel. Iar in ultima vreme am inceput sa mananc mai multe fructe legume si sincer ma simt mult mai bine . Exista o carte Enzima Miracol cum sa ajungi sanatos la 100 ani e ceva doctor care e specializat pe stomac sa zic asa in care spune destul de multe adica iti da de gandit. 

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...