Jump to content

Macke Florin

LinkManiac
  • Posts

    325
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Macke Florin

  1. Acum 1 oră, Lazu10 a spus:

    salut ! in primul rand bafta cu serverul, sper sa aiba succes si sa readuca mu-ul acolo unde ii este locul 😄 si in al doilea rand, s-ar putea face un ghid? pentru eventurile/invaziile serverului? gen ora, locatie, etc., suntem unii care am jucat mai mult pana la s6 si sa stim ce si cum, mersi anticipat!

    +1

  2. Acum 41 minute, kiki(elf) a spus:

    Aaa..gata ...a functionat varianta a doua....intrat pana la select server...pfffiiiu!...:))

    Daaadaa..ce?Creadeati ca s-a terminat? Am ramas blocata  online in Crywolf..asta asa...alta nebunie...superba varianta asta a jocului,nu te plictisesti....:))

    Dc nu joci s14, e mult mai fain si fara buguri!!

  3. Acum 2 ore, cefs21 a spus:

    se pare ca pana la urma s-a destramat iluzia ca donatiile o sa fie in paralel cu mersul normal al jocului. Odata ce wcoin e numai pt donatori si in joc nu pot sa obtin wcoin prin alta metoda decat sa dau bani din buzunar deja nu mai e o chestie fair play si deja serverul se incadreaza in gama serverelor private in care ca sa poti juca onorabil platesti si nu se potriveste cu ce se vrea a fi comunitatea linkmania, sau poate am inteles eu gresit ce inseamna linkmania, nu sunt de mult in aceasta comunitate si linkmania incepe sa para un server privat din care se fac bani direct de pe spinarea comunitatii si nu numai indirect din reclame sau alte sponsorizari. Cu stima, Florin C.

    Sunt atatea sv care traiesc din donatii, daca ai juca wow pe official si ar trebuii sa platesti 10 euro pe luna abonament ce ai face? 

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...