Jump to content

Modero

LinkManiac
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Modero

  1. Cum ar fii sa vin eu la razie si in loc de AFK sa intreb asa

    OrbiT esti SM?+print

    OrbiT de unde esti?+print

    OrbiT ce mai faci?+print

    OrbiT pleci sau stai?+print

     

    =))   

     

    Sunt curios de ce un alt staff a spus ca este voie sa intrebi ce vrei. De exemplu, eu intreb: "X esti? sau X on"

     

    Ai dat reply cand ai inchis topicul de preluare si ai cerut ca respectivu sa invete regulamentul. Banuiesc, dupa reply-ul dat de tine aici, ca te-ai referit la intrebari, cum ca de ce nu a pus intrebare cu "x afk". Pai unu zice ca poti sa intrebi cumva, altu zice ca trebuie altcumva? Voi ca staff colaborati intre voi pentru ca nu prea se vede. (nu am timp sa caut acum reclamatia in care s-a intrebat cu "x on" si au fost plangeri aduse si totusi s-a considerat preluare buna)

     

    Deci, daca regulamentul zice sa punem "x afk", dar merge si cu "x on", atunci eu pot sa pun ce vrea, ca exemplu: "x existi?", "x esti baiat", "x esti virgin" s.a.m.d

     

    Daca respectivi erau on, trebuiau sa raspunda. Inseamna ca nu au fost on, iar preluarea e corecta. Sa presupunem totusi ca erau on. Vanzand ca intreaba asa, au tacut fix pentru a-l face sa posteze sa ia ban pentru nefondata. Deci domnule folly (poate esti dama, nu te stiu, dar o dam pe domnule), despre ce discutam aici? Despre capacitatea ta de a ce? De a respecta regulamentul? Sau de a lua in deradere o reevaluare? Pentru ca vad ca te amuzi copios pe aici.

     

    P.S. De ce i s-a dat nefondata? Are cumva vreun avertisment? Pentru ca am vazut ca se acorda mai intai un avertisment, pe urma ban pt nefondata.

    P.P.S Ce e cu haiducii astia aici care tot cer ban pt insulte la GM sau stiu eu ce (nu am avut rabdarea sa citesc ce scrie fiecare pentru ca ma doare fix in funduletul meu bombat)

    P.P.P.S Sa inteleg ca daca se indrazneste a prelua unu din baietii astia rai sau din baietii astia ai iad-ului, se ia nefondata de la un admin?

     

    FUNNY AS SHIT!

  2. Din moment ce accepti si jwl, as avea o oferta cu tot ce am momentan, si anume:

     

    Pentru aripile BK lv3 simple iti pot da de SM lv3 simple la schimb ( si asa nu ai deloc de sm in lista :)) )

     

    Pentru cele de BK cu lck, iti pot da pe cele de SM lv3 + 500wc + 2 nature + 90b/90s/60jol. Tot ce am defapt :)

  3. Durere-n ***. Vezi tu vreun admin (dala cu rosu,smecher) sa se implice pe aici? Unde ai fost pana acum? :))

    Ei nu sunt in stare sa ne bage wc disparute sau sa mentina srv on pt toata lumea si tu ai asteptari de modificari a codului??

    • Upvote 1
  4. Pe Ashcrow Armor/Boots cu ref hp iti dau 30b30s30jol pe item. Gloves cu dd iti dau 30b30s, ca nu ma int optiunea, dar iau pt aspect pana fac rost de ce caut. Helm/Pants nu vreau neaparat, dar daca vrei sa le dai, la fel iti dau cate 30 jwl din fiecare.

  5. Nu mai bine postai ca atunci cand trebuie sa fie mentenanta, update, orice, server-ul sa fie inchis total? Sa nu mai poata fi lasat in reconnecting? Si totodata, inainte sa fie repornit, sa fie un backup de 5 min al tuturor characterelor? Adica, daca X era in lorencia, iar inainte cu 5 min de inchidere a ajuns in arena pe spot, odata cu pornirea srv-ului, sa se afle tot in lorencia.

     

    Asta ar usura prea mult lucrurile.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...