Jump to content

mad4ever

LinkManiac
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mad4ever

  1. A auzit de voi de la mine si totodata a fost indrumat sa zic asa aici sa-si incerce sansa !!! Am jucat de multe ori aici si sunt foarte multumit de stabilitatea serverelor , de regulile si cerintele comunitatii si nu in ultimul rand de seriozitate . 

    Serverele sunt de curand facute;  mai este de lucru (setat ) la ele , dar sunt up si functioneaza . Momentan serverul de cs are 20 sloturi si ruleaza pe 128tick. 

    Daca o sa fie acceptat proiectul pentru serverele asteptam sa fim in regula sa primim dns ..shimbam numele iar apoi asteptam parerile si proiectul vostru despre cum vreti sa arate sau ce nu va place si schimbam !!! Totul se poate discuta si rezolva . Multumesc de atentia acordata !!!

    • Like 1
  2. On 03.09.2016 at 7:57 PM, Dumnezeu said:

    8888.png

    Tu si cu pretenasi tai destepti de ce nu ati participat la beta?

     

    a fost o sectiune (vip) unde sa postat  destule din partea unui nr redus de testeri,ca restul faceau lvl .

    in plus partea technica care avea acces la servar nu avea timp sa coopereze cu testeri.

     

    si bla bla bla,,,,,,,,,,,,,,,.

    pai prietenul meu drag si scump nu am jucat niciodata pe linkmania si am facut cerere de cont de beta si nu m-i s-a accordat k de se dau pe pile sau doar la aia vechi ..scutiti-ma cu raspunsurile voastre ....in locul vostru as tacea la greselile facute si as face ceva pentru a le remedia si mai ales pentru sanctionarile alea . 

     

    Oricum nu va intereseaza dar continuati tot asa si nu o sa mai fie ca la inceputul db-ului gen : the server is full ; o sa aveti loc sa jucati aia care trebuie . 

  3. On 8/30/2016 at 6:49 PM, UNIK said:

    Sau ce ar fi voi astia satuli de atatea rr si cu full stats sa intrati pe server sa faceti duel , sa mergeti la cs ? ... sau acuma au si altii full si nu mai e frumos cand nu ii omori pe altii ... si hai sa dam rr db, ca eu dorm la  pc in fata non stop ca asa e serviciu meu iubit si 1 an de zile iar sunt BOSS si ma dau Tare.

    Ca apoi sa am de unde sa ma las iar :)

     

    iti place sa te joci singur pe server 5 on 20 afk si 10 cu 2 caractere ...eu nu mai inteleg rostul sa tina db-ul .

    Daca itzi convine sa te joci singur fara nicio satisfactie ...go ahead !!!:P gl

    On 8/31/2016 at 4:47 PM, Dropkillerz said:

    Era sa uit, da, personal va dau un sfat, nu va mai grabiti la deschiderea serverului cum ati facut-o cu asta.

    lasa-i Drop .. k atunci cand au dat drumul la db-ul asta nu stiau nici ce au in x-shop sau testat ....ei au testat aripi si dragoni si invazii si spoturi unde cresc mai repede ( dat fiind si exemplul din pozele de la testing)

  4. On 8/29/2016 at 4:53 PM, Fury said:

    Nu inteleg care e rostul unui rr la db .....problemele care au determinat lumea sa plece inca exista . 

    Va plangeti ca e putina lume pe servar.... In loc sa strigati toata ziua pe forum rr la db , mai bine v-ati culege prietenii care joaca pe servare fantoma si sa-l populati pe acesta . 

     

    Tie itzi convine sa am 40 de rr si tu sa vi acum nou pe server sa " mi bat joc de tine " ?

    Pentru restul posturilor la admini nu le pasa de voi si nu le va pasa vreodata tot cum vor ei o sa fie mereu ... sunt n antecedente in care se poate demonstra oricand k au fost diferente sau si-au bagat autoritatea pentru spune:  "Asa e cum zic eu si nu cum zici tu ! "

     

    Sfatul meu e sa nu le mai dati de lucru sa va citeasca posturile pentru reset .. stiu ei cand e reset si o sa aflati si voi !!!

    p.s. dak tot sunteti uniti faceti un topic cu vote pentru reset si cand o sa fiti destui care vor rr poate o sa ia in considerare si dau reset mai devreme :))))

  5. 38 minutes ago, ScreamHAHA said:

    Mad4ever , nu uita ca forever fără " Hustle" adică top 10 in acel moment pe server " party-ul lui blees și edy + party-ul lui spy și redutz "  v'au ajutat cel mai mult .

     

    Va luați merite fără sa ziceți adevărul, succes !

    nu am zis nimik ca nu au ajutat .eu am zis k vreau sa incep singur un guild ..pentru k nu am fost gm niciodata si nu am avut ultimul cuvant ;k am ajutat si am participat da dar nimik mai mult ...este si faptul k black nu mai joaca pe server si nu stiu dak va mai juca vreodata. De aceasta am luat aceasta decizie ..sincer momentan nu ma intereseaza topul de acum pentru k e deja tarziu si fac asta pentru viitor(topul nu a fost vreodata o problema).

    Ma intereseaza acum mult mai mult o comunitate si un guild urmat de o alianta decat un top . Mai intai de toate intelegere . Ms de incurajari :P

  6. Guilda a fost infiintata si momentan avem 3 playeri.

    Pentru mai multe detalii despre guilda este o parte din Forever guilda care a inceput la strat-upul db-ului fiinta in top playeri si castigand primul castel. Acea guild a fost alcatuita aici de miine si Black (gm-ul Forever-ului) .

     

    Reborn apare ca o parte adica doar eu sperand a aduna o comunitate noua cat s iveche de jucatori pentru cat a mai ramas din ladder-ul acesta si o mare provocare pentru Db-ul viitor !!!astept pm-urile voastre!!!

  7. 1 hour ago, AngeL said:

    Hai că te alinţi deja. Nu este dracul aşa negru.

    Uiţi că vorbeşti de munca unor oameni, muncă făcută voluntar - pentru ca tu, eu X, Y, Z şi alţii 400 să avem un joc plăcut. Nu contest că se putea şi mai bine, dar să zici că munca de 1 an + a unor oameni este = cu 0 - mi se pare pueril şi negândit. Da, nu s-a testat tot, dar tu ca jucător bun ce eşti, de ce n-ai raportat? - n-am nevoie de replică, atât te rog să nu exagerezi.

     

    #Gânduri cu voce tare: "de ce nu am like şi dislike la userul mad4ever?" -_-

    nu te agita si eu mi-am pierdut timpul liber pe un joc pentru a face o comunitate frumoasa ...si nu era nimik de raportat; nu am primit cont pentru beta si + de asta nu e datoria mea sa verific xshop ? so incetati cu prostia de bug pentru k nu a fost vreodata bug -pur si simplu nu s-a verificat si punct !!!ar fi frumos sa acceptati si sa recunoasteti macar acum k a trecut totul nu sa continuati sa acuzati.

     

    PS : "Atac" pentru k am fost "atacat" pe nedrept  !!!!

  8. As dori sa stiu dak as incepe acest guild acest db ... sau pentru siguranta db-ul viitor daca exista pesoane interesate in a juca impreuna !!!daca da astept pro-uri si posturi din partea voastra !!!

  9. On 4/14/2016 at 6:53 AM, ScreamHAHA said:

    Paho , tu chiar vrei sa ramai fara SUPER/EXTRA MODERATOR ?

     

    Ai inebunit?

     

     

    # eu ma intreb ...acel program oare nu i-a ajutat pe Sadi si implicit pe Rosy sa ajunga 1st pe server intr-un interval atat de scurt acumuland xp folosind acel program care nu opreste caracterele din tras ?

     

    Totul se rezuma la super moderator :)

     

    $ de ce nu s-a anuntat pana acuma ca avem dezlegare la elite ?

     

     

    # tin minte ca la inceput de db s-au luat masuri asupra lui @mad4ever , @Palamida, @Prometheu si  compania pentru ca au acumulat xp cu un bug care nu a fost anuntat .

     

     

    stai linistit k nu era niciun bug .. ei nu stiau ce era in xshop nu l-au configurat au dat drumul la server sa faca aripi si invazii s isa verifice cum merg spoturile pentru crescut in teste ...stiu ei ma ibine oricum nimik de zis de aceasta comunitate . Fac ce vor e icand vor ei fara sa conteze dreptatea sau sa se gandeasca la oameni ... 0 server !!!

     

  10. Set BD LK REF   - 500 wcoin   (+ inca o pereche manusi lk ref + 70 wcoin )

     

    Dark Pheonix Pants lk ref   - 100 wcoin

     

    Storm Zahad Pants Lk DD  - 80 wcoin

     

    Great Dragon Armor Lk DD  - 120 wcoin

     

    Bronze Helm Lk Ref   -  80 wcoin

     

    Bronze Pants Lk Ref  - 80 wcoin

     

    Round Shield Lk ref  - 70 wcoin

     

    Jewel Of Luck   - 50 wcoin

     

    HRS Pack 10    - 50 wcoin

     

    BD Pants lk dd hp + 9 - 250 wcoin 

     

     

    pm in game         mad4ever 

    or post here with your name in game !!! BB

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...