Jump to content

Alexandru91

LinkManiac
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Alexandru91

  1. Iti inteleg ironia dar nu e cazul aici. Dupa cum vezi ca si in realitate suntem obisnuiti sa ne multumim cu ce avem. Pe principiul asta am ajuns un popor ieftin de tradatori securisti, ultima speta de oameni in europa si niste lasi. In loc sa imbratisezi o idee sanatoasa preferi sa iti bagi limba unde nu e cazul ca doar nah, trebuie sa fim fideli.

  2. Asa ati ajuns ma sa vindeti vip, gold, platinum membership pt extra exp si acces la shopuri privilegiate din care poti sa-ti cumperi ruudboxes, jwls etc. cu zen? Ruud fiind  cea mai importanta valuta de pe sezoanele noi in late game.. Patetic, absolut patetic.

    Daca aveati nevoie de bani pt servere sau eu stiu ce alte costuri implica un server de mu sunt convins ca exista alte metode. In primul rand nici nu incepi un server daca nu ai un fond care sa iti asigure din start supravietuirea lui pe urmatoarele luni, nu te bazezi pe pay2win ( si nu, pay2win nu se rezuma la vanzarea de iteme/seals fie ele FO sau nu. pt. haterii fani orbi si docili). Imi e scarba doar ca trebuie sa va explic ceea ce ar trebui sa fie deja evident.

    Deschiderea la 22:00 :))))))))))). Bine ca n-ati pus-o pe la 2 noaptea.

    Nu e de mirare ca ati ramas o mana de oameni si toata brigada veche, toti jucatorii adevarati v-au aruncat la gunoi de multa vreme.

    Va recomand sa faceti ce trebuie acum pe ultima suta de metri pana nu moare serverul dinainte sa inceapa... sau... poate preferati sa aveti o comunitate de 50 de jucatori platitori in detrimentul a 500 + 

    • Thanks 2
    • Upvote 2
  3. 35 minutes ago, gethard said:

    doar curiozitatea ma roade extrem , de ce Jessik nu e pe lista daca el singur a recunoscut ca a beneficiat de aceasta eroare din partea lui Kitte ? Chiar sunt EXTREM de curios , el a spus-o in print-urile prezentate de Calutzul ca a beneficiat de wcoins din aceasta afacere , dar totusi nu a fost pe lista banatilor , ce ati vrea voi sa intelegem prin asta?

    Asta nu am inteles nici eu . Jessik recunoaste impreuna cu prietenul lui voltah , imi cere 1k wc pentru ca m-a invatat . O fac , merge primesc wcoinurile si totusi el nu primeste nimic avand 8 k wcoins din cerere wc de pe contul lui al 2 lea NistorFTW si spagile celor pe care i-a invatat.

    • Downvote 4
  4. 22 hours ago, Fuzuki said:

    As dori sa ii se scoata ss lui jet lee si alcholic deoarece ei nu au nici o vina...eu am mutat wcoins primite pe nedrept si am cumparat cu ele de pe contu lui jetlee si appoi crezand ca nu sunt bine acolo am intrat pe contu lui alcholic1 si am cumparat wings de la el si niste seeds sa fie plauzibill..ei nu au nici o vina.

    Cu stima. Fuzuki

     

    ce frumos e , intri cu cont secundar si te dai altcineva sa fii iertat pe principal  ..

    • Upvote 1
  5. 12 minutes ago, shaquless said:

    PS: Zgrumf , faza cu " femeia ta " e de fapt un vers din B.U.G Mafia. Deci, Epic fail x2?

    Zau ? Si daca vine adminul in razie si ii spun : move b**ch , get out the way  ( e refrenul lui Ludacris )  cum ar fii ?? Hai sa fim seriosi , ss mc

  6. Sunt de acord cu tine , vina a fost a ei in masura de 70% dar sa incerci sa scapi de pedeapsa invocand acest motiv .... esti de-a dreptul penibil . Ne vedem in ianuarie , te pwpa prietenu tau Calutzul ( n-ai idee cat ma bucur ca esti si tu pe lista , prea erai tare in gura pe guild ) 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...