Jump to content

Rudy

Inactive
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rudy

  1. La 26de rr cat am acum , am ajuns sa dau rr la 4-5 zile(crescut numai la fire, 10-15k xp).

     

    Ideea e ca multi deja s'au lasat de server, si tare imi e ca voi ajunge la full si nu o sa mai fie nimeni pe server si o sa ma uit degeaba cum mi'am crescut caracterul atatea luni degeaba.

    Da,cum zicea Polester jucatorii vin si pleaca, dar gandeste'te ca pana vin alti jucatori noi si fac full o sa dureze ceva timp.

     

     

    Nu zic sa se faca high xp , dar macar acolo putin, sa dai si tu rr la 2-3 zile.

    Sau de ce nu, sa se faca xp in bc si ds cum trebuie(unde deocamdata intra doar aia sub lvl 300 pentru ca e cel mai convenabil, peste 300 nu are rost sa intri ca te duci degeaba).

     

    Unii se lasa din cauza bugurilor, altii din cauza exp-ului, iar per total ca intregul server pe zi ce trece iti lasa gustul acela amar de open beta. Cu mult dezamagitor fata de ce ne doream noi cu atata entuziasm acum cateva luni bune. Pacat...initiativa din partea stafului era.

    Dar sa revin la subiectul in discutie. Exp-ul a fost setat initial la un 7x unde cu jumatate de zambet si ceva scârtait de dinti am fost majoritatea de acord. Am semnat contractul, ne-am facut toti conturi, ca dupa cateva saptamani fara macar o discutie cu prostii ce isi vor petrece atatea ore pe server sa se modifice acel contract la 4x.

    Nu sunt eu mare afacerist, dar daca modifici un contract fara consimtamantul tuturor partilor nu rezulta o afacere paguboasa? Poate nu toti ne dorim un server hard prin exp primit, ci prin greutatea cum faci itemele, setul, partyuri. Ca sincer ce imi e 4x ce imi 1x pe oficial. Macar acolo stiu ca nu am problemele astea technice.

    Dar nah, tot ce vorbesc acum e apa de gura. Ma multumesc cat am apucat sa joc si astept ca multi altii cu rabdare deschiderea oficiala cu toate problemele si sugestile rezolvate.

    • Upvote 3
  2. Cand o sa concretizati faptul ca serverul e un OPEN BETA poate atunci o sa intelegeti ca va agitati de pomana si staff-ul de admini asa putin. Pana atunci spor cu level si sesizarile de bug, issues. Astept un server nou cat mai echilibrat. :merci:

    • Upvote 3
  3. Legat de aceasta plangere:

    Avem sau nu voie cu elite?

    Nimeni n-a raspuns. Sau daca a raspuns, eu n-am vazut. Si pentru asta imi cer scuze.

    Multumesc

    Chiar tu ai facut topic pe tema asta de la inceputul lui Aprilie si ai primit si raspuns acolo....

     

     

     

    Din ce spun colegii mei tehnicieni, nu funcționează acele chestii de la Elite care erau banate în trecut. Dacă astfel de progrămele vor ajunge să fie dăunătoare la un moment dat și le vom considera periculoase, vom modifica regulile în mod corespunzător. Momentan, dacă bine îmi aduc aminte, am șters din regulament regula care intrezicea Elite. Teoretic, acele funcții pe care le face și MU Helper nu sunt periculoase.

  4. Avand in vedere ca cea mai buna aparare la RF e atacul, nu am nimic impotriva daca se poate baga JOE in pheonix soul sau nu. Chiar si cu full stats si set Piercing FO+15 rf ajunge la un amarat 6k def, cu 1k mai putin ca DL.

    In alte cuvinte, poti pune si plate +9 ca da acelasi avantaj, dar daca vrei aspect (sa fi frumusel) poti face si pheonix soul ne-exc +15.

  5. Este demon cumparat de la X-Shop pe un anumit termen Dumnezeu. Acel demon e normal sa expire in functie de cate zile ai platit pentru el, nu cand moare.

    Ce a patit Gunit e echivalentul expirarii unui seal cumparat pe 24h care dispare daca iei disconnect.

     

     

    Am cumparat demon pe 24 ore cu 100wc si dupa 3 ore a ajuns la hp 0 si nu il pot purta .. am dat sw si tot asa este, am mai luat 2 si tot asa hp 0 toti dupa scurt timp. Puteti verifica? Nick in joc GunitWAR

     

    Ceva nu se leaga.

  6. Tie iti lipsesc cei 7 ani de acasa si tot tu esti cel cu gura mare? Fi serios.

    Si mie mi-au picat multe iteme la goblin, printre care si aripi lvl 3 si nu am injurat ca la usa cortului pe un server public unde joaca atat adulti cat si minori. Eu iti recomand sa iti revizuiesti atitudinea ca altfel o sa ai mai multe zile de pierdut.

    • Upvote 2
  7. Hai ca e mai bine sa nu distingi post de gens decat admin chat de post. Plus ca acum poti opri cu f9 si post si gens dintr-o bucata.

     

    Poate eu nu vreau sa vad discutiile idioate pe post sau ce vinde fiecare...

     

    Sau poate se putea alege o culoare cu totul diferita din paleta de culori :))

  8. Schimbarea culorii chatului global in alb ca sa nu se mai confunde cu chatul GM a fost adevarat troll art. GG pentru duma, imi pare rau ca nu m-am gandit eu la asta =))

    Daca se plang acum ca nu se evidentiaza GLOBAL chat fata de gens chat puteti oricand sa alegeti intre Guild color chat sau ally/party chat. :))

     

    Inca odata 10 pentru troll. The best admin staff eva'! :))

  9. Sunt singurul de aici ce a jucat pe alte db? Din ce citesc se pare ca da. Ba ca nu stiu care e raza cui mai mare, ba ca nush ce prinde multi shot si mg nu, wtf? Odata ce incep sa se ajunga la 1HK sau aproape de 1HK mai conteaza? Asa a fost pe fiecare db, elful prindea mai mult ca bk, dl tragea mai departe ca mg si tot asa. Dar odata ce se ajunge la rr necesare se da uitarii problemele astea.

  10. Sigur asta a fost, nu dupele, nu elite, nu programele de afk, nu mâncătoria intre jucători si vanatorile ca sport de performanță.

    Voi chiar credeți că noi am fi mult mai activi in AS decât aici? Lucrurile se mișcă la fel de încet și pe partea cealaltă. Nu toți moderatorii sunt activi zi de zi, iar deciziile le luam mai greu fiind democrație. Plus ca zi de zi tot apar probleme noi iar cele vechi sunt duse la fund.

    Cat despre cât de prost ai înțeles tu papi si rapiditatea cu care deja te-a aprobat cineva nu prea mai am cuvinte.

     

    Incurcam ce se intampla pe server strict intre jucatori cu ce se intampla intre cei ce au grija de server si de buna functionare a sa si jucatori? Intelege, nu ma intereseaza sa veniti la aceasta sectie cum veniti la Plangeri, dar ma astept totusi acelasi timp de reply cum le dai tu acum, chiar daca sunt pro sau contra. Pe asta pun accent. Parerea staffului.

    • Upvote 1
  11. Nu fi trist ca nu ti s-a aprobat sugestia aia cu party tarc bk, din ce m-am uitat pe aici vad ca s-a tot raspuns prin topicuri, nu la toate dar la o parte. De citit le citim, daca e nevoie de implementat ceva, o putem face si fara sa postam aici.

     

    Din contra. Sunt total indiferent fata de nepasarea acordata sugestiei mele. Topicul asta e facut mai mult dupa ce am observat aceiasi lipsa de interes la multe alte sugestii.

    Nu stiu daca ai vazut sau nu in acesti ani pe link, dar lipsa unei comunicari intre staff si jucatori e problema cea mai mare pe fiecare db, nu altceva.

    • Upvote 3
  12. Titlul spune tot. Propun inchiderea acestei sectiunii din simpla lipsa a unui feedback din partea staffului de admini. Aici nu ma refer neaparat technicieni sau moderatori de nu stiu care rang. Nici macar GM de 2 saptamani nu se sinchisesc sa posteze o parere pro sau contra.

    Pur si simplu e doar o alta sectiune de spam si ventilat ideile fara nici un alt rezultat. Singurul avantaj ca se contorizeaza posturile pentru cei ce vor sa mai faca +1 la posturi.

    Exista topicuri cu idei mai mult decat necesare deschise de saptamani bune si stau la marinat.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...