Jump to content

Smenta

Forumist
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Smenta

  1. Juan, cred că aruncând vina acum pe arbitrii sau orice alt motiv am putea găsi, nu ne face cinste. Trebuie să recunoaştem că la ora actuală, atât poate fotbalul românesc (o putem numi aşa pe Steaua deoarece este singura care a contat şi contează în competiţiile europene). Degeaba mături pe jos cu toată lumea în campionatul intern, dacă în Europa League nu eşti în stare să treci de o grupă pe care trebuia să o câştigi. Încă o dovadă, după multe altele, că avem un campionat intern foarte slab. Majoritatea echipelor au probleme financiare, iar altele, şi mai rău, au probleme cu DNA'ul. Dacă ar fi să mă rezum la un singur cuvânt pentru fotbalul nostru, acesta este MOCIRLĂ. Aşa că trebuie să ne vedem de lungul nasului, mai mult nu putem, indiferent despre ce echipă vorbim. 

    Are dreptate Cosmin , asa este in ziua de azi....

  2. Ce pot spune este faptul ca fiul unui coleg de munca a primit cadou GTA San Andreas 4 si pur si simplu nu ii merge pentru ca dupa cate ii zice erroare respectiva nu are crack , iar eu stiu ca ori ce cd original ar trebui sa aiba crack. Ei bine cu toate acestea Cd-ul fiind din Franta adus. Are cd1 si cd2 mai este posibil sa il fii luat la mana 2-a..

  3. Ce pot spune crysTyan0 sunt 2 lucruri.

     

    1 - Incearca sa dai update la sistem din "Device Manager"

    2 - Daca cumva folosesti programul acceptabil de PC Realtek HD Audio , intra la ei pe site sigur trebuie sa aiba vreo actualizare este posibil ca actualizarea pe care o au ei acum la update este putin defectabil , iti spun asta deoarece si eu am patit mai demult asa ceva si era pur si simplu de la program am dat un update la unul mai vechi si a functionat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...