Jump to content

Aaron.

Inactive
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Aaron.

  1. nhnrWku.jpg

     

    Anul acesta se pare că Moș Crăciun a trecut mai din timp și pe la cei de la MobileTrend.ro, magazin online ce ne oferă în perioada 17 - 23 decembrie reduceri foarte atractive la cele mai dorite smartphone-uri din stoc. Deși livrarea eventualelor produse pe care le veți comanda ar putea întârzia datorită zilelor libere de Crăciun, aflați că pachetele pot fi ridicate și de la sediul companiei din București.

     

     

    Sursa şi continuarea articolului

  2. galaxy-note-4-rosu.jpg

     

    Dacă se urmează modelul lui Note 3, atunci Note 4 cel festiv va sosi peste câteva luni la nivel internaţional. În acest moment, Samsung Galaxy Note 4 se vinde pe alb, negru, auriu şi roz, iar nuanţa roşie e nouă în portofoliul Samsung. Dotările rămân neschimbate, inclusiv ecranul Quad HD Super AMOLED de 5.7 inch şi procesorul Exynos 5433 sau Snapdragon 805, în vreme ce la interior avem 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

     

     

    Sursa şi continuarea articolului

  3. samsung-logo-1.jpg?width=640&height=360

     

    Compactul şi uşorul Galaxy Alpha a fost doar primul membru al noii familii de telefoane Galaxy A, însă schimbările din portofoliul Samsung nu se vor opri aici. Zvonite de ceva vreme, telefoanele Galaxy E5 şi E7 vor marca debutul gamei noi Galaxy E, iar acestea au acum şi câteva specificaţii care ne permit să ne facem o idee despre direcţia în care va porni Samsung.

     

     

    Sursa şi continuarea articolului

    • Upvote 1
  4. Lumia-1030-vs-iPhone-6-2.jpg

     

    Foarte mulţi producători de smartphone-uri lucrează la aparate care, în timp, ajung să nu mai devină produse de serie. În această categorie intră, de exemplu, şi un Lumia 1030 cu nume de cod RM-1052. Mult timp s-a crezut că acesta este un aparat a cărui lansare a fost amânată pe o perioadă nedefinită, doar ca ulterior să apară informaţii ca ar putea fi următorul vârf de gamă cu Windows Phone al celor de la Microsoft.

     

     

    Sursa şi continuarea articolului

  5. rer2-1.jpg

     

    Capcom a făcut publice noi detalii despre Resident Evil: Revelations 2, dezvăluind şi datele de lansare pentru toate cele patru episoade ce vor compune acest joc. Astfel, pe lângă firul poveştii cu Claire Redfield şi Moira Burton, nevoite evadeze dintr-o închisoare aflată în ruine, Revelations 2 va oferi şi perspectiva lui Barry Burton, tatăl Moirei, aflat în căutarea fiicei sale. În aventura sa, Barry o va întâlni pe Natalia Korda, o fetiţă cu puteri paranormale.

     

     

     

    Sursa şi continuarea articolului

  6. GTAV-630x354.jpg

     

    Săptămâna trecută lanțurile de magazine australiene Kmart și Target au scos jocul Grand Theft Auto V de pe rafturi ca urmare a unei petiții ce invoca violența sexuală din acest titlu. Karl Slatoff este președintele companiei Take-Two, distribuitorul jocului, și a spus că această decizie „este în opoziție cu toate principiile unei societăți libere”:

    GTA V poate fi achiziționat în alte magazine retail din Australia, dar acest precedent ca un joc cu rating 18+ să fie interzis tuturor poate fi unul periculos.

     

     

    Sursa şi continuarea articolului

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...