Jump to content

Dyakonu

LinkManiac
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dyakonu

  1. On 3/5/2017 at 9:20 PM, Alezander said:

    Inainte sa iti dau /unjail am discutat cu Encrypted.Tu erai deja ESC si faceai reclamatia pe forum.Eu nu stric nimanui cheful de joaca , dar vad ca a inceput sa va placa replica asta.Atata timp cat primesc report cu o problema mi se pare normal sa vin sa o rezolv.

    @Zergyu

    Prin a "rezolva" problema te referi a face DM cu minigun on duty pe playerii cu wanted? Chiar daca ai primit report cu DM excesiv, era o zona publica, aveam toti wanted deci nu vad problema, nu faceam spawn kill sau altceva de genu. Am wanted, rup tot.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. 8 minutes ago, Alezander said:

    Buna !!

    In primul rand te rog sa nu ma jignesti , deoarece nu am cunosti " din cauza acestui copil. ".

    Am primit report cum ca lazoe face DM excesiv , am stat putin spec , apoi am dat /goto la el , venise cu /flymode si Encrypted , dar din cauza unui bug la hp , atunci cand iesi din flymode il poti omora si ati si facut asta.Apoi ati tras si in mine si v-am omorat , nu ai ce sa tragi intr-un membru al staff-ului cand este on-duty.Daca nu fugeai repede pe forum sa imi faci reclamatie vedeai ca ai primit si /unjail.

    O seara faina !!

    Daca erai macar putin fair-play imi dadeai unjail din prima, stiind ca eu aveam wanted 10 iar tu m-ai omorat cu minigun+on duty insa tu o tineai pe a ta in continuare si spuneai ca "nu iti pot da unjail decat daca esti admin jail" sau ceva de genu, nu-mi place sa stau sa fac reclamatii insa chiar ti-o cauti si cu asemenea atitudine iei cheful oamenilor de a se mai juca pe server.

    • Upvote 2
    • Downvote 8
  3. Numele meu în joc:Dyakonu
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alezander
    Screenshot-uri:  


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram la wanted in Skate Park, aveam wanted 10 apoi Alezander se teleporteaza la noi si ne omoara, bagandu-ne in jail. I-am cerut explicaitii iar el spune ca "am tras noi in el" si de aia ne-a omorat. Nu vad problema daca am fi tras noi in el oricum, fiind admin on duty avea GOD. Am stat in jail 20 de minute din cauza acestui copil.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): smoker,manulex,sevraj,maryusss.
    Martori:LaZoE, Corazzo, mAnEa.

    • Upvote 2
    • Downvote 6


  4. Nick: Dyakonu
    Ip: -
    Data si ora primirii sanctiunii: 23/10/2016   03:00
    Sanctiune primita de la: Sevraj
    Motivul reevaluarii:  Fac aceasta reevaluare deoarece sunt la prima abatere de acest gen iar in regulament arata ca ar trebui sa-mi fie resetat skill-ul , nu banii. Recunosc ca am avut tasta blocata insa eram la PC, nu am lasat nici AFK cu tasta blocata la job si am muncit "aproape" cinstit cum s-ar zice.
    Link catre reclamatie

     

    6. Sancţiunile pentru blocarea tastaturii la job sau folosirea programelor care controlează caracterul fără intervenţia jucătorului (la job) sunt urmatoarele:

    - Prima abatere: Avertisment + resetarea skill-ului la respectivul job;
    - A doua abatere: Warn + sustragerea tuturor bunurilor (casa, afacere, maşini etc.) şi banilor de pe cont;
    - A treia abatere: Ban 7 zile.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  5. 44 minutes ago, EmeriCk said:

    Reclamatia ta sa fie moderata dupa primele doua intrebari ale tale. Atitudinea mea e chiar una buna, din moment ce inca mai joci pe server si nu ti-am dat ban pentru abuz de functie si te-ai ales doar cu rank1. Pe viitor o sa incerc sa nu mai am o atitudine atat de "rea" pentru binele meu si nu a serverului.

    Ok, vad ca tot ma ameninti cu ban pentru "abuz de functie", te rog sa citesti regulamentul inainte de a mai ameninta cu ban.

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  6. 5 minutes ago, EmeriCk said:

    Atata timp cat sunt probleme pe server, sunt obligat sa ies din jail si sa le rezolv / testez. Dupa cum se vede in poze, dupa ce am testat problema la job am mers din nou la jail si am facut poze.

    sa-mp-329.png

    sa-mp-330.png

    De unde pana unde ai aflat tu de probleme la jobul de Sweeper? S-a plans cineva ca este bug? Iar eu in poza mea nu te vad AOD. 

    Chiar nu am vrut sa ajung la reclamatii dar tinand cont de atitudinea ta am hotarat sa-ti fac si aceasta reclamatie.

    • Upvote 5
  7. Numele meu în joc: Dyakonu
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: @EmeriCk
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/ThGSK
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Primeste jail apoi el zboara pana la jobul de Street Sweeper pentru a munci.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): @Ovidiu700 @Axwell @Costin @MaNuLeX16 @Sevraj @d4ni
    Martori: @LaZoE

     

    • Upvote 5
  8. 36 minutes ago, EmeriCk said:

    De ce nu explici tot?

    Ai intrat cu inca 6-7 conturi, ai facut abuz de functie pe contul principal, te-am lasat in pace si te-am urmarit incontinuare, am verificat ip-urile @Costin era si el cu tv-ul pe tine sa vedem ce faci, ti-ai dus toate conturile la rent. Pana la urma ti-am cerut sa scoti conturile, daca am vazut ca vorbesc singur si tu incontinuare iti vezi de joc, ti-am dat kick pe toate conturile. Dupa ce ai reintrat, ti-am dat goto sa discutam si sa intelegi situatia, ca nu acceptam sa faci o reclama proasta serverului, din moment ce am ajuns la 260 de playeri sa isi mai bage cineva conturi. Am observat ca nu ma bagi in seama si ma lasi sa vorbesc singur, desigur ca ti-am dat kick nu cred ca mi se pare normal, ca iti explic si nu am aplicat regulamentul si nu ti-am dat ban pentru abuz de functie. Probabil asta e multumirea, dupa kick ai inceput sa ma iei cu " coaie " pe whisper, ti-am dat mute pentru atitudine si indiferenta cu care ai tratat tot ce ti-am zis si dupaia bonus kick pe contul secundar pentru report-ul aiurea. 

    Eram pe TS cu @Casio si @I am Mitzu, iti pot confirma si ei ceea ce incercam sa fac, m-am dus la casa deoarece ei 2 erau acolo, nu sa dau rent. Bun, acum revenit ma discutie, zici ca mi-ai dat kick la toate condurile si zici ca nu te-am bagat in seama cand m-ai avertizat.Il rog pe sevraj sa verifice daca are timp log-ul , o sa vada clar cand ti-am dat pm dar vad ca acum o arzi aiurea si zici ca nu te-am bagat in seama. (la casa) Pe contul principal (Dyakonu) nu mi-ai dat kick, mi-ai dat abia dupa ce m-ai teleportat si ai "vorbit singur" , nu ai asteptat nici macar 1 minut. Acum revenind la kick-ul aiurea pe care mi l-ai dat , vreau te rog sa vad ce report am dat.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...