Jump to content

AlexNG

LinkManiac
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AlexNG

  1. Salut , tocmai ce am intrat pe sv si am vrut sa dau /rv la o masina , am dat pe una dintre cele 2 care le detin " Turismo, NRG  " apoi imi spune : " You can't recover your vehicle now " si nu se intampla nimic , nu apare masina sau cva de genul. M-am dus la Paint sa repar o masina , si la fel nu pot repara masina si imi spune " You can't repair your vehicle now ", Am apelat si la admin in game si acesta crede ca este bug , acum eu nush ce o fi . Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.

     

     

    http://i.imgur.com/QS7eAdz.png

    http://i.imgur.com/15HfjZy.png

    http://i.imgur.com/OBk82iI.png

     

  2. Numele meu în joc: _Alex_
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Enjoy
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/h2Z4h25.png
    Descriere a situatiei: Facea misto la eventul meu , i-am transmis sa nu mai participe la event'urile organizate de catre mine iar acesta mi-a raspuns cum se vede in print .
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Sevraj , Quatro
    Martori: -

    • Upvote 2
  3. Razzor (Layer , Banatul ) , Noi iesim pe afara ne distram , ne si jucam , facem baitza la fete , dar cand intram inapoi in casa , ne schimbam ,ne facem un ceai , o ciocolata calda ne punem la PC si ne jucam pe LinkMania :D <3 <3 Te pupp .

    • Upvote 3
  4. Numele meu în joc: _Alex_
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Maryus
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/xHOgK
    Descriere a situatiei: Incercam sa ii explic lui AiMeR sa mai lase stunturile si la alti playeri , asa nu asta era problema , iar acest Maryus a intrat si el din An in Paste si nu avea ce sa faca decat sa dea Mute cu motivul " Liniste " . Acum nu mai am voie sa vorbesc pe /d , ca imi da Maryus mute ? Macar daca era si el mai activ sau altceva .. dar intra odata la 2 , 3 zile si da el mute .
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului:  Sevraj , Minu77
    Martori: Cei de pe /d si /r .

     

     

     

     

     

    Am postat la " Reclama un membru al Staff-ului GTA " .

  5. Nu te supara pe mine dar il inteleg foarte bine . Cand un hitman abuzeaza ca nu are ce sa faca , nu are colegi on , nu are cu cine sa vorbeasca sau sa faca duele , Atunci se duce dupa alti playeri care nu sunt afk sa ii omoare indiferent daca are contract sau nu . Asa mi se intampla si mie mai mereu seara , dar cu mine nu merge :)
     

    -------

    avertisment, next time warn!

    • Upvote 3
  6. Ma , mai bine taci din gura si iti astepti decizia omule . Si daca era war si daca nu era . Erai la benzinarie , nu erai pe turf . Eu de unde sa stiu ca s-a dat iar war , mi-e mi-a aparut ca s-a terminat warul si am venit dupa voi . Daca erai pe Turf , nu mai actionam !!

    Uita-te la poza : http://i.imgur.com/zq0vxWk.png, cand s-a terminat la 1 minut sau 2 te-am prins la benzinarie . Se vede in poza ca alimentai , nu te duelai la war . Ultimu meu Reply . Salut.

  7. Numele meu în joc: _Alex_
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:Messi
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/R7DavfZ.png
    Descriere a situatiei: S-a terminat War iar eu m-am dus dupa cei cu wanted . L-am gasit pe Messi la Benzinarie Idlewod , l-am omorat si a inceput sa ma injure . Ba chiar nu am vrut sa ii fac reclamatie , dar el tot a continuat. Multumesc.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: -

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...