Jump to content

Socyz

Inactive
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Socyz

  1. Kitte hai cu un raspuns sec si dai close xa si asa playeri nu au valoare ... db asta exploait bug  nu se mai pedepseste ...... normal era 99 ....profiti de un bug pana la urma in favoarea ta....... deschideti draq ochii ce e asa greu la momentu respectiv isi batea ciocanu de moderator profita acuma sa calugarit isi recunoaste vinovatia vai saracu da atunci nu stia ce face??? cand profiya si radea de reatu care mergea la invazie sperand ca prinde un goldan nu ????? serios cat o mai tineti asa ????? 

    • Upvote 1
  2. Cum imi poti da ss pentru ks pe spot cand eu sunt afk ????  Adica eu ma duc acuma fac preluare ai il postez pe ala ca e afk si da acolo ca erou... care e logica.... a picat netu bun ...a venit a facut print la dpot dar eu am reintrat cu reconect wtf..... care era faza vezi ca e afk dai un pk si aia e nu e mare inginerie... e in ditamai alianta crezi ca nu e unu sa dea pk la un dl pe bune ? 

  3. Cum imi poti da ss pentru ks pe spot cand eu sunt afk ????  Adica eu ma duc acuma fac preluare ai il postez pe ala ca e afk si da acolo ca erou... care e logica.... a picat netu bun ...a venit a facut print la dpot dar eu am reintrat cu reconect wtf..... care era faza vezi ca e afk dai un pk si aia e nu e mare inginerie... e in ditamai alianta crezi ca nu e unu sa dea pk la un dl pe bune ? 

    Sell

    Queen Boots dd+hp+4 5 socket

    Queen Boots dd+hp+2 5 socket

    Queen Pants LK+ref+hp+11 5socket

    Queen Pants lk+ref+hp+9 5 socket

    Queen Pants ref+hp+2 5 socket

    Absolute lk+lvl+edr+15 5 socket

    Absolute lk+lvl+2%+15 5 socket (full sockets)

  4. Doar atat poti Just vine unu si arunca in voi cu puru adevar si imi dai un warn pe forum!!! Crezi ca rezolvi ceva??? Doar atat stiti cand unu vine si se ia de voi sariti de dos in sus !!! inloc sa respectati oameni care va tin aceasta comunitate UP voi ce faceti ma va bateti joc de noi si incercati sa ne inchideti gura!!! ala e raspuns de moderator ma? sa i-au pc la dus cu mine??? Hai sa iti zic eu ceva ma pis pe el servar ramai tu moderatoru lu peste si joacate singur intra cu 2 acc si dati contor singur sa te simti satisfacut!!!! Hai spor va doresc MODERATORILOR!!!! 

    • Upvote 3
    • Downvote 4
  5. Care e problema mea? problema mea e ca deveniti ridicoli cum a zis si Aton mai sus!! in 2 min nici sa ma duc pana la baie nu apuc.... inloc sa ziceti mersi ca sunt playeri pe servar voi cu ce ii rasplatiti cu suspenduri? ati stricat linkmania!!!!! alungati putini playeri care mai sunt deja au plecat multi voi chiar nu vedeti sau pur si simplu vi se rupe de comunitate??? sunteti atat de orbi incat sa dati 30 de suspenduri in 48 de ore pentru afk? voi sunteti nebuni ce rezolvati cu acest lucru duceti la ruinarea servarului... voi judecati ca in momentu actual numa sadi are 10 acconturi imediat cu care sta online? asta numiti voi servar populat ma? sunteti de toata jena

     

    • Upvote 1
  6. Nu AtoN i-au pampers de la ficamea si imi pun ce draq stau aici on!!! ca na nu mai e voi la wc nu mancare nimic doar linkmania!!! inloc sa fiti multumiti ca va tinem servaru viu si ca il populam voi ne tratati cu suspenduri aiurea!!! Felicitari!!!!! Inainte sa dati ss-uri pe banda rulanta uitativa si peste buguri si peste nemultumirile playerilor legate de uni moderatori care vaneaza unele guilde!!! uitativa si la nemultumirile jucatorilor legate de buguri!!! Si va mai mirati de ce a ramas servaru gold db trecut!!! stati linistit soarta se repeta curand.... Inca odata felicitari!!!

     

     

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  7. Sell:

    Demonic Gloves lk+dd+ref+9

    Piercing Grove pants lk+dd+hp+15

    Cross Shild lk+dd+ref+11

    Piercing Grove armor lk+ref+9

    Wind Helm lk+dd+hp+9

    Tiger Bow lk+edr+2%+9

    Wind Armor dd+hp

    Apolo staf edr+2%

    Gls lk+2%

    Secale pants lk+ref+hp

    plate armor ref+hp

     

    Buy :

    Capa dl lvl 3

    Pendat edr+2%

    Absolute edr+2% 5 socket

  8. 1 hour ago, Socyz said:

    Trade

    Cross Shild lk+dd+ref+15   pe Cross Shild lk+dd+hp+15

    Sell

    KB lk+edr+lvl+11

    Cross Shild lk+ref+hp+11

    Secale Pants lk+ref+hp+9

    Adamantine Gkives lk+dd+ref+0

     

    Seed Sphere:

     

    Critical +12%

    Life inc +8%

     

  9. Trade

    Cross Shild lk+dd+ref+15   pe Cross Shild lk+dd+hp+15

    Sell

    KB lk+edr+lvl+11

    Cross Shild lk+ref+hp+11

    Secale Pants lk+ref+hp+9

    Adamantine Gkives lk+dd+ref+0

     

    Seed Sphere:

     

    Critical +12%

    Life inc +8%

  10. 6 minutes ago, SuK@r^GaJ said:

     

    Serios voi vorbiti de fair play:))))))))))

     

    Dar cand unu are spotu si vine altu da pk si lipseste 1 print dar restu sunt evidente si nu se acorda ss atunci unde naiba exista fair play???

    Acuma dragi colegi ai  lui  Alex86 luatii apararea poate vi se pare absurd ce zicem noi ....

    Dar nu vi se pare ciudat ca o alianta sa faca plangere numai impotriva acestui admin pentru niste verdicte date la unele plangeri in defavoare aceastei aliante foare rapid....... asemantoare unei vanatori....... vi se pare absolut normal???

     

     

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...