Jump to content

Printu

LinkManiac
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Printu

  1. Numele meu în joc: Printuu
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: ClowS
    Screenshot-uri:

    http://i.imgur.com/FOXrbTi.png

    http://i.imgur.com/8bJzCDD.png
    Descriere a situatiei: Mi-a spus daca vreau sa cumpar un bizz , eu i-am spus sa il vad . cand am ajuns la biz el mi-a spus ca vrea 3kk pe el , iar eu nu am fost de acord i-am spus ca mai mult de 500k nu isi ia pe el . Dupa sa enervat si a inceput sa traga in mine , ma omorat iar dupa tot se tinea dupa mine si tragea . Acum a inceput sa imi dea /w si sa ma jigneasca . O sa il propun pe Blacklist , am si dovezi . Dovada cand vine dupa mine si ma omoara : http://i.imgur.com/lvQ0eoH.png / Multumesc
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: - kvl , Tudor , Jaguar
    Martori: - SoEasy

  2. Numele meu în joc: Printuu
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: BorTos
    Screenshot-uri: http://imgur.com/fS5BGQ9 --> http://imgur.com/dK3wnbG

    Descriere a situatiei: Eram la prison , si dintr-o data am primit mesaj de la BorTos daca sunt , i-am zis ca da iar apoi a inceput sa ma injure , implicandu-mi si familia in vorbe . Dupa cum se vede in post ma injurat de ce este mai rau , adica de morti lu maicamea , eu am un frate mort si nu prea mi-a convenit ce mi-a spus el acolo ... va rog frumos sa luati o decizie serioasa .. nu vreau sa am conflicte cu el pe sv . Multumesc frumos .
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Perpripiu , Tudor , minu77 .
    Martori : Nimeni.

    • Upvote 2
  3. Ma , toata lumea cand ia crash inseamna ca eii vor sa provoace crashul ? Nu am poza la frisk ca m-a omorat la 1 secunda dupa ce mi-a dat si nu am facut . De ce nu recunosti macar ca , eu cand am intrat din nou pe sv , ma dat afara la casa si tu erai deja acolo , dandu-mi frisk imediat , nici macar nu am mai intrat in casa . Nu inteleg de ce atata dusmanie . Primesti banii ceva ? ..

  4. Nu imi vine sa cred cat poate sa minta omul asta .. : Am luat crash cand eram langa el , am intrat din nou , m-a dat in fata la casa era chiar langa mine , mi-a dat frisk , a vazut ca nu am mats la mine si imd a spus ca am fost in casa . Dar eu dabea intrasem pe sv  si ma dat chiar langa el , la 2 secunde mi-a dat si frisk , si dupa ma omorat .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...