Jump to content

alqaida

Inactive
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alqaida

  1. EXCLUSIV | Întăriri pentru Șumudică. Astra a transferat un atacant din prima ligă olandeză

    454041926.jpg

     

    Astra Giurgiu și-a asigurat serviciile olandezului Ninos Gouriye, care activeză pe posturile de atacant și mijlocaș ofensiv.

    Ninos Gouriye, 24 de ani, s-a născut în Olanda, însă are și cetățenie siriană. El vine la Astra din postura de jucător liber de contract după despărțirea de ADO Den Haag, a trecut deja vizita medicală și va semna un angajament valabil pe doi ani, a aflat Dolce Sport.

    Gouriye s-a format la juniorii lui Twente, formație pentru care a și jucat la începutul carierei de profesionist. A mai jucat la Heracles Almelo (2012-2013) și Excelsior (în sezonul recent încheiat), sub formă de împrumut de la Den Haag.

    El are 80 de meciuri jucate în Eredivisie și 16 goluri marcate.

    Gouriye a jucat și la naționala Under-20 a Olandei, pentru care a bifat 5 meciuri și 2 goluri.

    700.000 de euro este cota lui Gouriye, potrivit transfermarkt.de

  2. Slovenul Slavko Vincici va arbitra partida Astra Giurgiu - AZ Alkmaar

    Ponis_in_Vini.jpg

     

    Arbitrul sloven Slavko Vincici va conduce la centru partida dintre echipa Astra Giurgiu şi formaţia olandeză AZ Alkmaar, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

     

    Vincici va fi ajutat de asistenţii Bojan Ul şi Andraz Kovacici, arbitru de rezervă fiind Dragoslav Perici.

    Observator de arbitri va fi danezul Jorn West Larsen, iar irlandezul Patrick Mcgrath va fi delegat UEFA.

    Partida Astra Giurgiu - AZ Alkmaar, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa se va disputa joi, de la ora 19.00.

  3. Astra - AZ Alkmaar, din play-off-ul Europa League, transmisă ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport

     

    uefa-europa-league-astra-giurgiu-az-alkm

     

    Dubla dintre Astra şi AZ Alkmaar va fi transmisă ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1.

    Astfel, abonații RCS-RDS vor putea urmări partidele giurgiuvenilor din Europa League în timp real atât la televizor, cât și pe site-ul www.digisport.ro și la adresa de mobil m.digisport.ro.

    Astra va juca pe teren propriu în manșa întâi, programată pe 20 august, iar returul se va disputa la Alkmaar, pe 27 august.

    digisport.ro

     

    Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro și la casele de bilete din Giurgiu (Piața Centrală și Cartier Tineretului), în timpul programului de lucru.

    Biletele cumpărate online cu opţiunea "Ridică de la casele de bilete" pot fi ridicate DOAR de la casele de bilete din Giurgiu, inclusiv în ziua meciului.

  4.  Takayuki Seto a plecat în Turcia !

    170112009.jpg

     

    Japonezul echipei Astra Giurgiu, Takayuki Seto, a plecat în Turcia pentru a efectua vizita medicală la formația Osmanlispor, conform surselor Dolce Sport.

    Dacă nu vor fi probleme la controlul medical, conducerea celor de la Osmanlispor va plăti Astrei clauza de reziliere pentru Seto în valoare de 300.000 de euro. 

    Takayuki Seto, 29 de ani, evoluează la Astra din vara anului 2007. Japonezul a jucat în 230 de partide pentru Astra Giurgiu și a marcat 25 de goluri. Seto are în palmares Cupa României și Supercupa României. 

    Osmanlispor a promovat în acest sezon în prima ligă din Turcia. La același club evoluează și mijlocașul Gabriel Torje. 

    • Upvote 1
  5. Budescu nu se mai gândește la un transfer la Steaua

     

    489198_489198_budescu.jpg

     

     “Au fost doar discuții pe la club, cu mine n-a vorbit nimeni nimic. Dacă antrenorul decide, nu pot să mă cert cu antrenorul. Dacă nu joci, normal că nu ești mulțumit, nu ești fotbalist dacă ești mulțumit că stai pe bancă.”

    “Este un meci acasă și vrem să câștigăm cu Steaua, pentru că n-am câștigat niciun meci acasă în acest sezon. Steaua e o echipă bună, din ce am văzut la televizor. O să avem un meci foarte dificil acasă. Toate meciurile sunt grele. Am văzut că Steaua și-a luat atacant, a venit Tade. Poate că Tade nu s-a adaptat, sperăm să țină și la meciul cu noi perioada lui de acomodare.

    Mai tot timpul Steaua a luat toți jucătorii de valoare din fotbalul românesc, dar noi sperăm să câștigăm. Eu sunt bucuros că Alibec și De Amorim au rămas, sunt jucători de bază la echipa noastră.”

     

  6. Sumudica il aduce pe Schumacher la Astra

     
     
    hr08-sh-ec5a.png
     
    Marius Sumudica a anuntat ca va aduce un atacant brazilian la echipa pe care o pregateste,Astra Giurgiu.

    Thiago Maier dos Santos, poreclit Schumacher, si-a dat deja acordul pentru a imbraca tricoul echipei de la malul Dunarii.

    "I-am trimis deja contractul. L-a semnat si trebuie sa faca vizita medicala. Face deja pregatire de doua saptamani cu o echipa din Brazilia", a spus Sumudica la Dolce Sport.

    In varsta de 28 de ani, brazilianul va ajunge la Astra liber de contract.

    Schumacher a fost in tinerete una din sperantele fotbalului brazilian, fiind cumparat de italienii de laUdinese, insa nu a reusit sa isi atinga potentialul.

    Jucatorul "carioca" detine si pasaportul italian, astfel ca poate fi legitimat de giurgiuveni ca jucator comunitar.
    ziare.com
  7. Astra Giurgiu - AZ Alkmaar, în play-off-ul Europa League

    Echipa Astra Giurgiu va întâlni formația olandeză AZ Alkmaar în play-off-ul competiției Europa League, conform tragerii la sorți efectuate vineri, la sediul UEFA de la Nyon (Elveția).

     

    Untitled-1.png

     

    Partida tur va avea loc pe 20 august, la Giurgiu, returul fiind programat pe 27 august, în Olanda.

    Astra Giurgiu a eliminat în turul III preliminar al Europa League puternica echipă engleză West Ham United, în fața căreia s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, joi seara în meciul retur, după ce a terminat la egalitate prima manșă (2-2), disputată la Londra.

    AZ Alkmaar a trecut la rândul ei în faza precedentă a celei de-a doua competiții continentale intercluburi de gruparea turcă Istanbul Buyuksehir, pe care a învins-o în ambele manșe (2-0 și 2-1).

    Gruparea olandeză, înființată în urmă cu 48 de ani, are în palmares două titluri naționale (1981 și 2009), iar în sezonul trecut s-a clasat pe locul 3 în Eredivisie.

    AGERPRES

     

  8. Marius Șumudică a dezvăluit la Dolce Sport ce atacant va transfera Astra.

    E vorba de brazilianul Thiago Maier dos Santos, poreclit Schumacher. Are 28 de ani, 1,92 metri și ultima echipă la care a jucat e Academica, din Portugalia.

    "I-am trimis deja contractul. L-a semnat si trebuie sa faca vizita medicala. Face deja pregatire de doua saptamani cu o echipa din Brazilia", a spus Șumudică la Dolce Sport.

    În perioada 2006–2010, Schumacher a fost deținut de Udinese, dar a fost împrumutat de italieni la echipe precum Murcia, Dijon și Austria Viena. În perioada 2011-2013, brazilianul a evoluat în Ucraina, la Volyn Luțk

     

     

    http://www.transfermarkt.ro/schumacher/profil/spieler/44662

    • Upvote 1
  9. Va rog mult sa aveti in vedere la Digi TV satelit pentru abonamentul baza, pe care il platesc de 6 ani , sa deblocati doua posturi pe care le apreciez,

    • Viasat History
    • Viasat Nature

    Multumesc, si sper sa luati in consideratie solicitarea mea.

     

    A doua problema este legata de aplicatia Digi Online pt Windows Phone, la care nu se poate vedea decat Digi 24 nu si Digi Sport 1,2,3

    optinune posibila decat pt android.

     

    Stima

    • Upvote 1
  10. Salut prienteni,

     

    Sunt abonat Digi Satelit + Digi Mobil, nu si Digi internet . Si nu imi pot face cont de Digi Online.

     

    Va rog din suflet, daca cineva doreste si poate sa ma ajute si pe mine cu un user si parola a unui cont Digi Online, ca sa pot vedea la TV pe telefon.

     

    Multumesc mult

  11. Salut prienteni,

     

    Sunt abonat Digi Satelit + Digi Mobil, nu si Digi internet . Si nu imi pot face cont de Digi Online.

     

    Va rog din suflet, daca cineva doreste si poate sa ma ajute si pe mine cu un user si parola a unui cont Digi Online, ca sa pot vedea la TV pe telefon.

     

    Multumesc mult

  12. De ce nu aveti in vedere si DHT ul , din totdeauna l-ati neglijat. Nu pot intelege aceasta politica de marketing !? Oare puteti anunta o data estimativa la care sa va avea in vedere revizuirea listei de programe ?

     

    TVR HD ???

    Canal D HD ??

    Antena 3 ???  

     

    Si lista poate continua su programe care sunt deja in conexiunea terestra si nu si in DHT !

     

    Stima.

  13. @antonio1 -  Esti cel mai mare idiot care l-am vazut. Te-ai gandit si tu ca iti faci un cont fiind profan in materie, si sa iti dai tu cu parerea .

     

    Nu ai merita sa iti raspund la cat de taran esti. si aberzi .

     

    1. Receptorul     KAON 1000HD , nu are conexiune RCA, intrucat este un sistem vechi, dar daca esti tu taran si ai televizor cu RCA, poti achizitiona la un pret modic un adaptor. Iti atasez o poza , ca sa vada ochiul tau de profan .

     

    rcascart-500x500.jpg

     

    2. In cea ce priveste Functia de oprite automata, aceasta se dezactiveaza , atunci cand intri in meniu si selectezi ora manual.

    Calea este  :  MENIU -> Setare sistem -> Ora -> Manual -> OK.

     

    3. update-ul se face pe postul nr 1 al telecomenzi, respectiv TVR 1. Detalii aici .

     

     

     

     

    Si pt cultura ta generala, daia nu se permite realizarea de topicuri nou, pt ca apar tarani du diploma ca tine care mananca .... aiurea . 

  14. Prieteni pt a nu mai avea zgomot de fundal, folositi cablu SCART aurit, este singura solutie.

     

    Atasez o imagine sa va faceti o parere .

     

    SCART_gold_plate_peritel.jpg

     

      sau asa 

     

     

    amiga-scart-av-gold.jpg


    am si eu aceeasi problema cu baraitu ala inclusiv la tv LED , am vorbit cu un amic de la Rds si cica nu am impamantare buna... tre sa stau cu volumul la minim la TV si maxim la decodor sa nu mai aud acel barait. Sunt curios la Decodoarele HD daca sunt probleme cu acel barait (precizez ca detin un decodor SD prin Scart)

     

     

    Problema de zgomot de fond este una de ECRANARE, nu are legatura cu tipul mufei pe care il folosesti. Ci are direct legatuta cu calitatea conecotilor si a cablului folosit.  In concluzie solutia este un cablu SCART sau RCA cu ecranare din aur.   

     

     

    Cu stima

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...