Jump to content

Valentin

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Valentin

  1. Salut la toata lumea,
    cum spune si titlul am o problema la al meu S3 (i9305).Inainte de toate vreau sa stiti ca am telefonul de un an jumatate,nu a fost scapat sau altceva,
    dupa ce l-am luat la ceva timp (vreo 6 luni) am pus o versiune oficiala de 4.1.2 (cea de DBT pentru Germania care era cea mai noua atunci) in loc de 4.0.4, rootat+busybox +modem de retea Vodafone Romania (XXBLL5) si a mers pana ieri foarte bine.
    Am ajuns de la servici mi-am verificat mail via retea wifi, m-am deconectat l-am bagat la incarcat iar dupa o ora de stat la incarcat l-am scos sa dau niste mail-uri si atunci stupoare dau sa initializez wifi arata ca vrea sa porneasca si se opreste si nu a mai vrut sub nici-un fel sa porneasca(arata ca porneste si se opreste).
    Bun acuma vazand asta am luat-o si eu cat de cat babeste si am facut urmatoarele lucruri:
    -clear cache , wipe dalvik , reset permisions - tot nu a mers
    -restore din nandroid pentru wifi - nu a mers
    -am reusit de m-am enervat si am dat factory reset - culmea tot nu merge
    -continuand cu nervozitatea am resoftat telefonul de vreo 4 ori cu diferite versiuni de 4.1.2 si o versiune de 4.3 dar cu bootloader de 4.1.2-
    normal ca nu a vrut cu nici unul basca ca la unele dadea si "camera failed"
    toate versiunile au fost puse dupa wipe cache,dalvik si factory reset deci zic eu exclus sa ramana ceva de la una la alta.
    Acum sunt pe o versiune de Vodafone 4.1.2 de pe sammobile si dupa ce am bantuit nitel pe net am vazut ca nu sunt singurul cu aceasta problema iar cineva il facuse sa mearga dupa ce redenumise fisierul de "wpa_suplicant.conf" din root/data/misc/wifi.
    Am facut si eu acest lucru si culmea merge dar este ceva tempoar pentru ca odata ce opresti wifi sau restartezi telefonul nu mai merge si colac peste pupaza nici internetul de pe cartela nu merge fara sa intrii in APN si sai dai reset de acolo .
    Imi pare rau ca v-am facut sa cititi atat dar nu inteleg fenomenul si vreau sa-l rezolv deoarece nu poate fi vorba de o problema hardware ci mai degraba de o problema de permisiune sau de scriere in folderul data din root.

    Si acum vine intrebarea: exista ceva solutii la problema mea sau o cale de a vedea daca anumite parti sunt protejate la rescriere sau corupte?

     LE- Mda se pare ca dupa un restart nu mai functioneaza wifi si apn-ul care il bagasem manual a disparut dar netul de pe cartela merge dupa reset to default.

    Sincer o sa dau cu el de pereti, aveti vreo idee ce sa mai fac?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...