Jump to content

extrem90

Inactive
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by extrem90

  1. La 07.05.2019 la 19:23, Fineas a spus:

    Așa se pare din păcate.

    Nici acum nu au dat drumu la reset skill tree pe site si topicu l-am facut aproape acum o luna de zile 🙂

     

    Sugestie:Delete la server si cautati altul cu tehnicieni activi.

  2. Acum 7 ore, Tsubaki-Sanjuro a spus:

    si dupa 6 luni sa bata vantul pe servar ca majoritatea is full si se plictisesc jucati pe serv de 9999999 exp daca nu aveti timp de Mu 

    Te asigur ca se lasă lumea mai repede pe low exp. Am zis sa fie exp mai mare nu 9999x ,atacatule, si daca serverul este bine configurat poate sa tina mult si bine indiferent de exp.

  3. Dudes....ti-a luat cateva saptamani bune sa te faci full pe s12 + 420 ml.Voi credeti ca daca OldSquad au avut succes cu serverele lor ridicole si cu setari (unele cretine) voi veti avea acelas succes?Eu personal nu am de gand sa stau pentru 1 reset o luna de zile si daca nu se face nimic in privinta exp-ului....welp bey.

  4. Acum 51 minute, OmuN3gru a spus:

    CAND SE REZOLVA PROBLEMAAAAAAA ALOOOO DAMIANEEEEE. CATA RABRADE TREBUIE SA AVEM FRATE?????

     

    Apai nu stiu cat de curand va fi dar sperante mari sa nu ai.Am facut un topic cu resetskill tree pe site pe 17 aprilie si nici acuma nu sa dat drumu...nu zic ca Damian ar trebui sa faca la loc comanda dar daca nu ai timp sa te ocupi apai mai bine lasi pe altcineva sa se ocupe ca in ritmu asta se deschide s14 si s6 si inca nu s-au rezolvat problemele de la inceput de db.

  5. Acum 22 ore, cefs21 a spus:

    Ok atunci,astept cu incredere si speranta ca macar unul din 2 sa fie fara buguri de nerezolvat ca S12, sincer as prefera S14 ca e mai nou si are mai multe facilitati, dar la X5 cred ca o sa ma indrept mai degraba catre S6 care are dublu rata de exp si nu are iteme care trebe sa stai in spot 2 luni sa faci lvl sa le poti purta !

    Pe s12 ti-a luat cam o luna sa faci lv 800 cu 1-1.5mil exp apai ce sa zic de s14 si sa stai la maxim 100-200k exp....cred ca o sa astept mai mult S6 ca si S14 numai din cauza exp-ului.

  6. Acum 40 minute, ratseloP a spus:

    Luand in considerare white paper-ul cu care v-ati prezentat precum si modul in care sodomizati limba romana in mod repetat, nu inteleg cum aveti tupeul sa considerati ca ar trebui sa va ia cineva in serios. Nu are nimeni pretentia exprimarii intr-o limba romana utilizata absolut desavarsit, dar folosirea complet inadecvata a semnelor de punctuatie denota o lipsa totala de profesionalism. Puseurile de personalitate in care va dati cu fundul de pamant nu contribuie nici ele cauzei.

    My 0.084 Romanian leu.

    Luand in considerare "profesionalismul" de care voi dati dovata in mentinerea serverlor de mu si rezolvarea probemelor lor ,eu personal,prefer sa ii susitin pe @ureqqe si @tecty prentru simplul fapt ca ei doresc sa faca ceva si sa va scoata din gramada asta de cacat in care sunteti de ani de zile cu serverele de mu si sa revitalizeze cat de cat comunitatea asta de care iti place sa o iei la misto cu sarcasme ieftine si plictisitoare.

  7. Acum 2 ore, Lancelot a spus:

    Pentru ca nu inspirati incredere si pentru ca asociatul tau dl tecty insulta actuala echipa pe pm?

    poate fi o varianta si asta

     

    Acum 1 oră, Kitte a spus:

    Urecqqe, pe tine nu te cunosc si probabil n-am de unde pentru ca esti nou venit in comunitate - sau poate ai mai fost sub alt nume, dar asta n-am de unde sa stiu. Pentru ca proiectul sa fie viabil trebuie sa ai oameni cu cunostinte tehnice. Ce cunostinte tehnice ai tu nu am de unde sa stiu, dar Tecty pana acum nu si-a aratat abilitatile de configurator, administrator si tehnician, dar si-a aratat abilitatea de a critica si a avea o atitudine sa spunem nepoliticoasa. Apreciem intentia de a veni cu un proiect si intelegem ca esti dispus sa dai niste bani in acest sens, dar nu avem nici un interes sa iti spunem sa cumperi niste fisiere pana nu suntem convinsi ca vom colabora (desigur voi puteti sa le cumparati oricum, ca nu e ca si cum va impiedicam cu ceva!). Aveti banii sa cumparati fisierele, super. Vreti sa lucram impreuna si sa fie un proiect mutual avantajos, nu ne intelege gresit chiar apreciem! Dar este un proiect viabil? Ai o echipa tehnica reala sau niste entuziasti care au impresia ca daca au jucat MU stiu si sa configureze un server? A mai lucrat cineva din echipa ta cu aceste fisiere? Sau macar cu ceva similar? Ati mai avut un server vreodata?

    Tecty are intr-adevar entuziasm. Dar doar cu entuziasm nu o sa iasa nimic. Este necesar, dar nu suficient.

    Doar nu sunt banii vostri care urmeaza sa fie investiti in server.Nu stiu de ce insistanti pe aburelile astea in loc sa colaborati sa faceti un svr ca lumea ca de ani de zile numa failuri dati cu toate.Asa cum s12 e de tot rahatu asa va fi si s6 care nici nu este dorit de la bun inceput.

    +1 pentru s14 ,desi iti pierzi timpul cu linkmania,parerea mea.

  8. Acum 31 minute, tecty a spus:

    Daca-mi aduc aminte, tu te-ai atacat ca ti-am raspuns la topic. 

    Te-am rugat frumos sa nu te mai obosesti sa scrii,nu te-am jignit sau altceva.

    Deoarece nu pot editat replay-ul,nu iti face griji ca te voi baga la ignore list si nu de alta dar nu imi place caracterul si prostimea ta.
    Seara buna si va rog un GM sa inchida topicul deoarece si-a servit scopul si devine spam!

  9. Intrebare.Bufu de ML la elfa ,Bless, iti ofera 1 status la fiecare 100 de energy.Urmat de un Bless Strenghtener care la lvl 11 ofera inca 54 status pentru buff insa la activare ,din cate am calculat,primesc numai 374 all status (cam 4 status points la 100 ene vine calcul) .Este setat in felul acesta de catre voi sau e buguit?

  10. Acum 2 ore, Damian a spus:

    cand o sa mai primi update-uri la plangerile noastre catre owner-ul de la care am cumparat muserverul, atunci o sa anuntam si noi, daca intri pe forumul de la muemu, sunt 289021 posturi de plangeri, deci acceptati sa jucati asa pana rezolva el ceva, eu am facut doar ce am stiut si mult mai multe decat face ala.

     

    iar in CC s-a rezolvat.

    Eu mai inainte am luat iara non exe din CC 6...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...