Jump to content

DIGI_Helper

LinkManiac
  • Posts

    329
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DIGI_Helper

  1. Digi Mobil anunta lansarea serviciului Voce 4G ( VoLTE) si Voce Wi-FI(VoWiFi), disponibile in curand pentru toate abonamentele

     

    Digi Mobil pregateste lansarea comerciala a serviciilor Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru sfarsitul acestei veri (lunile august-septembrie), in urma finalizarii cu succes a testelor de retea cu primele terminale compatibile.
     
    Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat telefonul destinatarului scazand sub două secunde.  Totodata, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, va fi posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. 
     
    "Dupa cum i-am obisnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, in mod transparent si corect, continuam sa mentinem cele mai mici tarife existente pe piata pentru voce si date. Totodata, cautam permanent sa imbunatatim si calitatea serviciului, astfel incat abonatii nostri sa beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusa in abonamentele din Romania, adica 50GB/luna, fara costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta sa punem si mai bine in valoare acoperirea in continua extindere a retelei Digi Mobil, combinata cu stabilitatea semnalului si calitatea sunetului. Toate acestea, la preturi adaptate puterii de cumparare din Romania." declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.
     
     
    Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se va realiza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi.
     
    Serviciile Voce 4G si Voce Wi-Fi, precum si activarea acestora vor fi gratuite pentru toate abonamentele din oferta. Este suficient ca apelantul sa foloseasca un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se gaseasca în aria de acoperire 4G a retelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi. 
    • Upvote 1
  2. In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 531/2012 si a Regulamentului UE 2286/2016, RCS & RDS a solicitat Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) autorizarea aprobarii unor suprataxe pentru serviciile de voce, SMS si date mobile in cadrul Uniunii Europene precum si Norvegia, Islanda ?i Liechtenstein (impreuna tarile din Spatiul Economic European sau SEE), pentru a putea asigura sustenabilitatea modelului national de tarifare a serviciilor de roaming. 
    Pana la aprobarea si emiterea de catre ANCOM a deciziei de autorizare a aplicarii suprataxelor pentru serviciile de apel voce, SMS si date de roaming in cadrul SEE (Perioada Tranzitorie), incepand cu 15 iunie 2017 beneficiile incluse in abonamente (minute si SMS-uri nationale, date mobile ) vor fi disponibile pentru utilizare in roaming in conformitate cu prevederile din Politica de utilizare rezonabila, in urmatoarele conditii:

    - Voce si SMS:
    Minutele si SMS-uri nationale incluse in abonamente vor putea fi utilizate in roaming in Perioada Tranzitorie la nivel SEE ca si cum ar fi consumate la nivel national in afara propriei retele. Dupa consumarea minutelor si SMS-urilor nationale incluse, RCS & RDS va aplica pentru fiecare minut sau SMS efectuat tariful national disponibil, respectiv 0,01 EUR fara TVA/minut, cat si pentru fiecare SMS transmis. Pentru apelurile si SMS -urile primite in roaming la nivel SEE in Perioada Tranzitorie nu se percepe vreun tarif.
    Abonamentele cu minute nelimitate catre alte retele sunt destinate exclusiv utilizarii obisnuite de catre utilizatori a serviciului de telefonie mobila, potrivit nevoilor normale de comunicare, orice utilizare frauduloasa sau nerezonabila a serviciilor va da dreptul RCS&RDS sa suspende sau sa intrerupa furnizarea serviciilor, potrivit conditiilor contractuale.

    - Date mobile:
    Utilizarea serviciului de date mobile in Perioada Tranzitorie va fi limitata pentru serviciul de roaming in conformitate cu prevederile art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286, volumul de internet pe mobil care poate fi utilizat fiind calculat dupa urmatoarea formula, rezultatul fiind exprimat in Megabyte (MB): 

    2 x (Pretul lunar al abonamentului (fara TVA)/Tariful maxim de roaming cu ridicata reglementat (0,0077 EUR/MB)

    La depasirea acestei limite precum RCS & RDS va aplica un tarif de 0,0077 EUR/MB, fara TVA.

    Informatiile pot fi regasite si pe site-ul companiei la link-ul - http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobi...ionale/roaming

  3. Informativ: 

    Se vor putea face de azi si modificari de pachete (upgrade), din contul Digi Care, pentru serviciile:

     - internet

     - cablu digital -> toate pachetele de la HBO (HBO si MaxPack) + SuperOne + Digi Film

     - satelit -> extra si toate pachetele de la HBO (HBO si MaxPack) + SuperOne + Digi Film
     

  4. Informativ:

    Incepand de astazi ratele au fost eliminate la achizitia telefoanelor mobile. Se ofera in continuare preturi avantajoase la telefoane achizitionate impreuna cu abonamente din gama Avantaj/Optim. Clientii vor beneficia in continuare de oferta de vouchere si astfel vor putea lua telefoane la preturi mai convenabile.

    Se vor putea contracta cate un telefon per SIM, maxim 5 telefoane / client  indiferent de vechimea clientului.
     

  5. Black Friday vine la Digi Mobil cu reduceri de pana la 400 de lei la smartphone-uri si cu discount-uri de 50% la plata abonamentului, timp de 12 luni! Promotional, in perioada 11-21 noiembrie 2016, clientii noi pot alege intre reduceri de pana la 400 de lei la achizitia smartphone-urilor 4G din oferta Digi Mobil Sau Reduceri de 50% la plata abonamentului, timp de 12 luni, la portarea numarului de abonament in reteaua Digi Mobil RCS & RDS desfasoara in perioada 11 - 21 noiembrie 2016, o noua campanie promotionala destinata clientilor noi care contracteaza servicii fixe si mobile din portofoliul Digi. Aceasta promotie le aduce clientilor reduceri de pana la 400 de lei la achizitia oricarui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioada de 12 luni. Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primeste o reducere de 50 de lei, iar daca isi porteaza numarul de abonament in reteaua Digi Mobil, se adauga suma cadou promotionala pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin in reteaua la Digi Mobil cu numarul de cartela din alta retea primesc 75 de lei. Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil) si trafic lunar de date mobile de pana la 10 GB in reteaua 3G si de pana la 50 GB in reteaua 4G. Clientii isi pot suplimenta valoarea cadoului pana la 400 de lei daca opteaza si pentru alte servicii din portofoliul Digi: Valoare cadou/lei 50 - Digi TV 90 - Digi Net Fiberlink 1000 20 - Digi Net Mobil 20 - Digi Tel 20 - Activare factura electronica Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrala pentru achizitionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil. In cazul in care isi doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clientii pot opta pentru o reducere de 50% din pretul acestuia, timp de 12 luni, daca isi porteaza numarul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care isi porteaza numarul de cartela din alta retea la Digi Mobil, beneficiaza de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioada de 6 luni. Serviciile pot fi contractate in toate magazinele Digi si in punctele de prezenta RCS & RDS din toata tara sau prin intermendiul reprezentantilor companiei care viziteaza clientii la domiciliu in perioada 11-21 noiembrie 2016. Detalii despre oferta promotionala sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro . Comunicat de presa RCS RDS - http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=565

  6. Informativ:

    PROMOTIE pentru clientii care activeaza in perioada 03.11.2016 - 31.12.2016 optiunile Hipsterova, Bogatinov si Dinerovich - acestia primesc suplimentar cate 1 / 2 / 3 Gb fata de ceea ce au deja inclus. Practic se dubleaza traficul de internet inclus in optiune.

    Promotia se regaseste si pe site rcs-rds.ro/prepaid

    • Upvote 1
  7.  

    RCS & RDS creste viteza de upload pana la 500 Mbps si reduce tarifele la serviciile de internet Digi Net Fiberlink

    Incepand de vineri, 21 octombrie, RCS & RDS creste vitezele de upload la serviciul de internet Digi Net Fiberlink 300, 500 si 1000 si reduce tarifele abonamentelor. Vitezele de upload disponibile la pachetul Digi Net Fiberlink 300 sunt de pana la 150 Mbps, pentru Digi Net Fiberlink 500 de pana la 250 Mbps si pentru Digi Net Fiberlink 1000 de pana la 500 Mbps si se aplica clientilor noi si existenti.

     
    In acelasi timp, compania reduce cu peste 10% tarifele serviciului de internet Digi Net atat pentru clientii noi care contacteaza acum unul dintre abonamentele Digi Net Fiberlink 500 sau Digi Net Fiberlink 1000, dar si pentru clientii existenti daca solicita schimbarea tipului de abonament sau isi prelungesc contractul existent. 
     
    Astfel, clientii noi vor plati pentru pachetul Digi Net Fiberlink 500 doar 34 lei/luna (TVA inclus) de la 39 lei (TVA inclus) si pentru Digi Net Fiberlink 1000 doar 39 lei/luna (TVA inclus) de la 45 lei/luna (TVA inclus). 
     
    "Dezvoltarea infrastructurii si investitiile in tehnologii noi au reprezentat intotdeauna o prioritate pentru a oferi servicii adaptate cerintelor clientilor nostri si de a da valoare pentru pretul platit. Clientii aleg compania RCS & RDS ca furnizor de servicii de internet pentru calitatea si performanta serviciilor, pentru flexibilitatea pe care o oferim in personalizarea pachetelor, pentru acoperire, precum si pentru deschiderea pe care o avem de a extinde serviciile pornind de la cerintele generate de evolutia rapida a pietei. Noile preturi pentru serviciile Digi Net Fiberlink 500 si 1000 sunt de acum mai accesibile pentru toate categoriile de consumatori." spune Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.
     
    De asemenea, clientii Digi Net Fiberlink 300, 500 si 1000 care isi activeaza contul Digi Play   serviciul de video la cerere - pana la 31 decembrie 2016, pot urmari, pana la 31 iulie 2017, fara niciun cost suplimentar la abonament, continutul variat de filme, concerte si animatii disponibil online. In plus, in functie de tipul de abonament ales, clientii vor avea acces fara costuri suplimentare in Digi Storage, serviciul de stocare, partajare si organizare a datelor personale in cloud.

     

    http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=547

    • Upvote 1
  8. Telefoane 4G cu avans 0 in oferta Digi Mobil


     

    Compania RCS & RDS desfasoara la nivel national, pana la 15 octombrie 2016, o campanie promotionala prin care ofera noilor clienti Digi Mobil, care vin cu numarul lor in retea, posibilitatea sa achizitioneze smartphone-uri 4G cu avans 0. Ei pot astfel sa plece acasa imediat cu telefonul mobil, fara a fi conditionati de vreo plata la momentul contractarii oricaruia dintre abonamentele Optim (2, 3, 5 sau Nelimitat). 

    Noii clienti care contracteaza Optim Nelimitat (tarif de 4,84 euro/luna, TVA inclus), Optim 2 (tarif de 1,94 euro/luna, TVA inclus),Optim 3 (tarif de 2,90 euro/luna, TVA inclus) sau Optim 5 (tarif de 4,84 euro/luna, TVA inclus), primesc la abonare sume cadou de pana la 120 lei, cu care pot achita contravaloarea avansului pentru orice telefon mobil din oferta Digi Mobil:
     
    • pana la 50 lei pentru contractarea serviciului, in functie de abonamentul ales (Optim 2 ~ 30 lei, Optim 3 ~ 40 lei, Optim 5 si Nelimitat ~ 50 lei)
    • 50 lei daca vin la Digi Mobil cu numar de abonament din alta retea
    • 25 lei daca vin la Digi Mobil cu numarul de cartela din alta retea
    La aceste sume cadou, Digi adauga inca 20 lei daca noul abonat opteaza si pentru factura electronica. 

    Abonamentele Digi Mobil Optim ofera pana la 30 GB de trafic in reteaua 4G si pana la 10 GB de trafic in reteaua 3G, plus minute nelimitate in retea, sute de minute incluse sau nelimitate in retelele nationale si internationale. Suplimentar, ele includ si acces promotional gratuit la serviciul de video la cerere Digi Play.

    In acelasi timp, pentru noii clienti care isi doresc sa aiba pe o singura factura toate serviciile de comunicatii si intra in perioada campaniei in universul Digi si cu celelalte servicii (internet fix de mare viteza, televiziune prin cablu, telefonie fixa, internet mobil pe stick), compania ofera suplimentar sume cadou de pana la 180 lei. Sumele cadou aferente acestora, pot fi utilizate impreuna cu cele oferite pentru serviciul Digi Mobil (120 lei). Astfel, ele ajung in valoare cumulata la 300 lei si pot fi utilizate ca avans sau ca discount la plata integrala pentru achizitionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil. In cazul in care suma cadou depaseste avansul telefonului, abonatul poate folosi suma ramasa pentru avansul unui al doilea telefon, daca alege inca un abonament Digi Mobil.

    Digi ofera 50 lei pentru televiziune digitala Digi TV cu pret de 28,06 de lei/luna (TVA inclus), care include 100 de canale TV digitale si 23 de canale in format HD; si 40 lei pentru televiziune analogica prin cablu sau televiziune prin satelit Digi TV, cu preturi de 24,19 lei/ luna si de la 14,52 lei/luna (TVA inclus). 

    Cei care aleg serviciul de internet fix, au avantaje si mai mari, primind sume cadou suplimentare: 90 lei pentru Digi Net Fiberlink 1000 de 1000 Mbps, cu abonament de 45 lei/luna (TVA inclus); 70 lei pentru Digi Net Fiberlink 500 de 500 Mbps, cu abonament de 39 lei/luna (TVA inclus); 50 lei pentru Digi Net Fiberlink 300 de 300 Mbps cu abonament de 28 lei/luna (TVA inclus). Pentru Fiberlink 1000 si 500, compania ofera gratis noilor abonati si un router wi-fi AC 1200. De asemenea, clientii Digi Net Fiberlinkcare isi activeaza pana la 31 decembrie 2016 contul Digi Play (serviciu de video la cerere), pot urmari online, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la 31 iulie 2017, un continutul variat de filme, seriale noi "Hot from the U.S.", concerte si animatii pentru copii.  
        
    Pentru contractarea serviciului de telefonie fixa Digi Tel, respectiv a abonamentelor In Familie sau National, cu tarife lunare de 5 lei si 11 lei (TVA inclus), abonatii primesc  10 lei, respectiv 20 lei. Iar pentru internet mobil pe stick Digi Net Mobil, de 10 lei/luna (TVA inclus), abonatii primesc 20 lei.
    Serviciile pot fi contractate in toate magazinele Digi si in punctele de prezenta RCS & RDS din toata tara sau prin intermendiul reprezentantilor companiei care viziteaza clientii la domiciliu. Detalii legate de oferta promotionala sunt disponibile aici.

    Campania promotionala este supusa unor termeni si conditii disponbile in magazinele participante.

     

    http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=532

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...