Jump to content

Thunderbolt™

Inactive
  • Posts

    447
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thunderbolt™

  1. Nu cred ca ar fi un interior in plus, toate bizurile au interioare, asta de ce ar fi o exceptie?. Avantaje? In primul rand se pot organiza eventuri in acel interior, se pot face sedinte in cadrul clubului Dirt Racers la care sunt co-lider.

  2. 1 . Aceasta sugestie seamana cu aceea ca toti liderii de la politie sa poata da /clear . A mai fost implementata aceasta comanda ,dar din pacate se strica alte linii si apar alte bug-uri . Nu cred ca se fac asa multe LMS-uri in lipsa adminilor ...

    2. Da , este ok sa se adauge si AK47 cu toate ca eu cred ca este suficient si M4 ,care dupa parerea mea este mai bun decat ak47 .

     

    Dupa parerea mea ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa postezi. Cum sa ai si AK47 si M4 in acelasi timp?

  3. P.S Cu aceasta ocazie propun ca cei care are wanted sa nu poata sa mearga cu BIKE, altfel va fi sanctionat.

     
    Cei care wanted are si ei un avantaj nu? sa fuge si ei cu bike nu? voi aveti masini fuel infinit, rezista mai mult, aveti Maverick, Hunter, Hydra, toate armele. Noi ce avem? Bai Cheta sa mor eu, da prost esti, nu poti ma sa stai pe loc sa te omoare si copu sa ia si el niste bani, te rog eu frumos sa nu le mai faci asa ceva.
     
    Te-a vanat cu ce? Ca de disperare faci DB cu mp5? Ca v-am alergat si eu 2 ore?
     
    #No warn pls, doar mi-am spus parerea despre chestia cu interzisu bicicletei. Isi are si ea rostu
     
    Limba Romana 1 - 0 Gamyng
    • Upvote 6
  4. simona-halep.jpg

     

    Simona Halep rămâne pe locul 5 în ierarhia WTA, chiar dacă nu a jucat la Miami!

     

    Deşi a renunțat să mai joace în turneul de la Miami, retrăgându-se din cauza unei probleme medicale, Simona Halep va rămâne pe poziţia a 5-a în topul WTA. Două jucătoare care o puteau depăşi în clasament au fost eliminate încă din sferturi.

     

    Petra Kvitova a fost învinsă de Maria Sharapova, în timp Angelique Kerber nu i-a putut rezista numărului unu mondial, Serena Williams.

     

    Halep, a cincea jucătoare a lumii şi a şasea favorită la Miami, suferise o intervenţie chirugicală la degetul mare de la piciorul drept chiar înaintea turneului din Florida, dotat cu premii totale de 5.427.105 dolari.

     

    Simona va reveni pe 19 aprilie, în FED CUP, în disputa României cu Serbia. Imediat după sosirea în România, sportiva şi-a luat o mică vacanță, înainte de a reîncepe pregătirile. După disputa din FED Cup, ea va participa la turneul de la Stuttgart, primul pe zgură din acest sezon.

     

     

    Sursa: Digisport.ro

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...