Jump to content

Eklips

LinkManiac
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eklips

  1. 2. În cadrul unei plângeri pot posta doar persoanele implicate (acuzat - acuzator). Daca în cadrul unei plângeri un user posteaza neimplicat va fi sanctionat cu warn, exceptând martorii carora li se cere parerea. Abaterea repetata de la aceasta regula poate fi sanctionata cu suspendarea drepturilor de postare pe o perioada de timp.

     

    E a nu stiu cata oara cand faci plangeri de pe alt cont !

  2. Tu esti retard ? Cand am spus ma eu asta , bagi strambe ca o femeie , GAYULE !

    Nu o mai da la intors si nu mai incerca sa te scoti sti bine ce scarba de om esti! pana la urma e un joc dar caracterul tau infect v-a ramane

  3. Cine e ma vanatoru ? =)) cine imi vrea raul cine filmeaza tot si posteaza tot ? DOAMNE CE COPIL POTI FII =)))))))

    Suferi prea mult bai baiatule , tu speri cumva la admin ? Esti vai de capul tau, ataci oamenii si dupa tot tu ii postezi si ii faci vanatori si tot felu , esti prea jalnic pentru comunitatea asta.

    Nu sti altceva decat sa postezi si sa arati ce usa de biserica esti tu , o sa ma las de aceasta comunitate din cauza si multi alti playeri o sa faca acelasi lucru iti garantez , bafta la pupat in cur.

    PS: Esti prea copil sa intelegi tu crezi ca totul se pedepseste pe lumea asta , NO LIFERE DESCHIDE BINE OCHII E UN JOC ESTI BARBAT NU FEMEIE INVATA SA TE INTEGREZI IN LUMEA ASTA DE CACAT DACA NU O SA INTRI CU TOTUL IN CACAT !

  4. Domnul inima de leu sti bine regulamentul factiunii si ce se vorbeste pe /r trebuie sa ramana pe /r , trebuia sa rezolve T_BOY problema nu sa ma postezi in fine ai incalcat asa zisul regulament.

    Si pentru tine Kickboxer : stai linistit frate ca nu injur ca prostu fara motiv si nu mai sari tu cu gura , este foarte normal sa te injuri mai ales daca tu pornesti conflictul pentru ca te streseaza te omoara si singura modalitate este sa iesi de pe server ca altceva nu ai ce face , si eu joc din 2008 , cu minu_csn , cocaina , hash si era destul de ok si playerii erau foarte respectuosi nu ca si acum :-j

  5. Cum poti avea tupeul asta jegos sa ma postezi tu pe mine dupa ce abuzezi de hitman intr-un mare stil ? Ma omori fara sa iti fac nimic , tot tu cauti anturaje si tot tu ma postezi ? Ce fel de om poti fi ? Rog un admin sa verifice de cate ori m-a omorat in log , stiti foarte bine cati playeri au avut de suferit de pe urma acestui jucator si nimeni nu ia masuri.

    Vi se par normali astfel de vanatori ? Uitativa in spate la reclamatii de cate ori m-a postat si mi-a si spus pe /w ca am 2/3 warn si urmeaza al 3 deci cu ce sunt eu devina ? 

    Nu mi se pare normal ca un astfel de copil sa faca legea pe server si cred ca multi admini/jucatori sunt de acord cu mine. Rog seriozitate si sa se ia masuri in cazul acestor vanatori !

    PS: Pentru curiozitatea ta am 21 de ani, si nu mi se pare normal ca un rahitic ca el sa faca in halu asta cand intru 2-3 ore sa joc iar restul zilei las afk.

    • Upvote 2
  6. Numele meu în joc: WizKhalifa
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bulls3ye
    Screenshot-uri: NG0nVOL.jpg
    Descriere a situatiei: Ma omoara fara sa fac nimic

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: iNuke , Tudor , Bogdan si mai multi
    Martori: nu

  7. Numele meu în joc: WizKhalifa
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: minu77
    Screenshot-uri: Nu am cum sa fac deoarece este hitman dar va rog sa verificati chat logul si sa vedeti acolo cum la ora 10:50, 10:52 , si 10:53 abuzeaza de comanda de teleport fiind hitman si ma omoara incontinuu nu mi se pare normal. Va rog sa luati masuri abuzeaza de slapuri , teleport , mute va rog sa verificati !

    Descriere a situatiei: Faceam materiale si ma omoara mereu , eu fugeam cu buffalo si el se teleporta mereu si tragea in masina va rog frumos sa luati masuri ca nu este normal!
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: - Doar el !
    Martori:


    Dupa cum se poate vedea el este singurul admin si singurul hitman de pe server nu avea cine alt cineva , acest copil profita la maxim va rog sa fie luate masuri !

    uvttlID.png

    q4ANEYN.png

  8. Eu am avut doar deagle :)) erau triads care trageau . Esti pus degeaba tu si multi altii + ca in descriere spui doar de wanted 6 dar de wanted 4 nu spui care l-ai dat pe nedrept , o sa filmez tot de acum sa scap de toti acesti vanatori.

    Poftiti si limbajul.

    rDnLQ1f.png

  9. Dupa cum se vede pe harta , paul era cu hydra in larg si cand se apropie cineva cu hidra de mine iau crash.

    Mi-ai dat wanted pe nedrept prima oara 4 , pentru ca eu ma omoram cu un mafiot si tu te-ai bagat si ai zis ca am tras in tine , Cauti anturaje singur dragul meu , este dreptul meu sa te fugaresc unde vreau eu , dreptul tau este sa ma prinzi imi pare rau dar minti.

  10. Numele meu în joc: Eklips93
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: TheMiNdOW
    Screenshot-uri: woIDNiS.png

    Descriere a situatiei: Stateam la cai si ma plictiseam si dintr-o data el cu Dairiusi au inceput sa dea in mine
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Alexinho
    Martori: - cei care se vad in poza

  11. Numele meu în joc: Eklips93
    Numele EXACT iForce
    Screenshot-uri: 
    rfZneoZ.png
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Bogdan, GameofShadows , LoLz0r
    Martori: - cei care se vad in poza

    Descriere a situatiei: Vroiam sa intru in checkpoint sa fac misiuni cu truck , dar nu puteam deoarece dupa cum se vede in poza cei 2 politisti si acel medic blocau checkpointu si le-am spus sa se dea , i-am impins si dupa a sarit domnul iForce cu gura ca , cum sa ma iau eu politisti fara sa le fac nimic tot vina lor era deoarece blocau checkpointu ! As dori sa se ia masuri in legatura cu acesti politisti deoarece se cred prea zmei

  12. Numele meu în joc: Eklips93
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: T_Boy
    Screenshot-uri:nn09Eol.png hwANRSj.png  m2ISMFk.png
    Descriere a situatiei: Stateam linistit sa sting incediul si a inceput cu jicnirile la adresa mea , ca el are rank mai mare si nu stiu ce si nu mi se pare normal sa ma jicneasca un copil chiar daca e joc chiar daca nu.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Nici un admin doar gms
    Martori: - toti membrii factiunii m/f FaimousMan, BlueSky , [sS]nebunu

  13. Numele meu în joc: Eklips93
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Printuu si kWai
    Screenshot-uri: orb898U.png // p5bcFcN.png
    Descriere a situatiei: Mergeam linistit si da un anunt stai control de rutina am mai mers foarte putin am pus frana si a intrat frontal in mine si am zis , ce dai ba idiotule ? si mi-a dat wanted 1 am zis pentru ce imi dai wanted 1 si mi-a dat 3 si m-a omorat direct !
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: - Aurica18
    Martori: BogdanDDG

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...