Jump to content

R@ptorjunior

Inactive
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R@ptorjunior

  1.  

     

    Am o întrebare:care e sensul parcărilor de la baza startower? Chiar crezi ca va parca cineva acolo? :)

    Eu mereu parchez regulamentar. Cand jucatorul vede ca exista locuri de parcare, exista o sansa de 33% ca el sa-si parcheze masina acolo. Ai vazut ca nu poti urca pe cladirea star cand e event, pentru ca usa e blocata de zeci de masini. Nu ar strica putina ordine.

    Ba frate, am si eu o curiozitate... cum ai facut tu calculul de ti-a dat 33%? :| ... 

     

    Nu ma intelege gresit, eu iti admir munca, prima sugestie e chiar buna, dar nu tot ce e la gramada e bun... gen ai 2 sugestii bune, merge si a 3-a.

    E o munca in plus la punctul 3, din punctul meu de vedere, dar suntem Romani. Nu stiu in ce tara stai, dar la noi in Romania stam prost cu mentalitatea. Daca eram civilizati cu adevarat, parcam si asa masina, pe marginea drumului spre exemplu.

    Apoi, uita-te si tu ce inghesuiala e acolo... chiar crezi ca in imbulzeala aia de la event mai sta X-ulescu sa faca garare cu spatele? Sau se duce sa prinda loc la event? ... Chiar daca eu tu si inca alte doua persoane parcam pe locurile marcate; vine unu cu viteza si intra in toate masinile parcate regulamentar si le deranjeaza. 

     

    Pana la urma oficialii au ultimul raspuns, dar mi se pare o munca in plus pentru nimic.

     

    Chiar respect opinia ta. Asta imi place. Cand cineva iti critica munca cu scopul de a te ajuta, fara sa te jigneasca. Acum sa-ti explic:

        Amarok, e doar o propunere, o propunere pentru un joc. Ai si tu dreptate, dar eu sunt un visator. Cred si sunt optimist ca acest server poate sa fie organizat, civilizat si serios. Totul este posibili. Intrebarea mea este urmatoarea: De ce sa nu adaug un proiect in plus sau sa fac un topic cu mai multe idei? Nu-ti place un varianta facuta de bine...bun, treci peste ea. In acest topic, nr 1 si 2 sunt importante. Celelalte sunt ca si niste bonusuri si nu o sa ma afecteze daca nu sunt acceptate. Sa nu te astepti ca toate ideile mele sa fie extraordinare, iesite din comun. Ca si in muzica: un artist are si hituri, dar si melodi care il trag in jos. Eu incerc doar sa vin cu idei noi pentru un joc care este din ce in ce mai vechi si care nu mai atrage playeri ca si in vremurile bune. Eu incerc, prietene, incerc. Pe nimeni nu ma ajuta nimeni. Sper ca ma intelegi..

    • Upvote 2
  2. Am o întrebare:care e sensul parcărilor de la baza startower? Chiar crezi ca va parca cineva acolo? :)

    Eu mereu parchez regulamentar. Cand jucatorul vede ca exista locuri de parcare, exista o sansa de 33% ca el sa-si parcheze masina acolo. Ai vazut ca nu poti urca pe cladirea star cand e event, pentru ca usa e blocata de zeci de masini. Nu ar strica putina ordine.

    Observ la unii dintre playeri ca toti spuneti "PRO,foarte frumos bla bla bla",dar fac si eu ca Amarok,ce rost are acea parcare acolo la Star Tower sau in sat?Cateodata Raptor faci niste lucrari numai ca sa te aflii in seama.Roaga-l frumos pe Defragus sa-ti creeze o categorie pe forum unde sa-ti postezi lucrarile.Acea arena este total aiurea,acum o dam pe modul "stunt"?Acum 1 an sau 2 erau astfel de arene ? Atunci nu erau si tot ne distram.Sunt CONTRA.Apreciez munca ta,dar faci prea sa te aflii in seama.Te sfatuiesc sa faci o LUCRARE simpla si frumoasa.

     

    PS : Si parcarea subterana de la spital nu este frumoasa,este la fel ca garajul de la LSPD,incearca sa faci si altfel..incearca sa imbini strazile ca sa arate frumos,astazi cand am trecut pe acolo am intrat intr-o bordura si am explodat masina..

    Macar eu fac ceva:) Multumesc pentru parere!

    • Upvote 2
  3. Sunt total PRO tuturor creatiilor, insa cea cu parcarea din acel sat, nu este nevoie, atunci cand te da acolo este un BUG care trebuie rezolvat.

    Sa speram ca ai dreptate si ca o sa repare eroare. Pana atunci, parcarea poate sa fie considerata ca fiind o varianta temporara.

  4. Am facut un topic nou astazi care o sa contina mai multe creatii realizate de mine. Acestea au ca scop crearea unei atmosfere mai placute pe server si gasirea unor solutii pt. unele bug-uri si probleme cu care jucatorii linkmaniei se confrunta.

     

    Lista proiectelor este urmatoarea:

     

    1. Zona/arena realizata pt. evenimente de tip:

     Faction Championship, LMS, Paintball.

     

    Poze:http://imgur.com/a/hwEkm#0

     

    2. Am modificat vaporul ce se afla in docurile din LS - o factiune isi poate tine antrenamentele aici.

                                                                                         - Poate sa fie folosita si pt event-uri

     

    Poze:http://imgur.com/a/98HCW#0

     

    3. In momentul in care iesiti din cladirea unde se fac pariurile pt cai, exista posibilitatea ca playerul sa fie teleportat intr-un sat din apropierea ls-ului, acesta fiind nevoit sa ceara ajutorul unui admin, sa se omoare sau sa mearga cateva minute in cautarea unei masini. Am amplasat o parcare langa locul unde playerul este tp. Acolo pot sa fie puse masini sau chiar scutere. 

     

    4. Am amenajat putin baza cladirii "Star tower".

     

    Poze (subpuntele 3 si 4):http://imgur.com/a/rTBU7#11

     

    PS: Am lucrat si la un loc unde factiunea "The Mafia" sa-si tina antrenamentele. Nu am mai postat aici, pt. ca am inteles ca a fost acceptata deja ideea.

     

    Sper ca va place! Va multumesc foarte mult pt. tot suportul acordat! Astept feedback-ul vostru.

    • Upvote 30
  5. Spawn acceptat din punctul meu de vedere, arata foarte frumos.

    Dar mai trebuie daca poti inca un Helipad pentru ca avem 2 elicoptere.

     

    Felicitari inca o data raptor pentru munca depusa.

    Multumesc frumos!Stai linistit! Elicopterele(2) si automobilele o sa fie adaugate direct pe server de catre un admin, daca idee o sa fie acceptata si adaugata:) Eu nu trebuie sa mai fac motificari.

    • Upvote 3
  6. Am fost rugat sa nu "abandonez" aceasta baza a asasinilor si sa vin si cu alte variante.

     

    Am incercat sa fac ceva simplu si decent.

     

    Acesta este noul meu model de spawn pentru hitmani:

     

    http://imgur.com/a/1k7tS#0

     

    Repet: Vehiculele nu sunt o problema. Pot fi modificate/editate/sterse/adaugate oricand.

                Aceasta este doar o idee. Asta nu inseamna ca o sa fie neaparat acceptata si integrata pe harta serverului.

     

     

    Va multumesc! Astept parerile si intrebarile voastre.


    PS: Cateva poze cu actuala baza de pe server:http://imgur.com/a/igiT7#0

    • Upvote 29
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...