Jump to content

Gameleon

Forumist
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gameleon

  1. Buna tuturor,

    Vreau sa va vorbesc azi despre un proiect la care eu si mica mea echipa lucram de ceva vreme.
    Este vorba despre un game editor care se foloseste de tehnoligia HTML5 si iti da posibilitatea sa creezi jocuri folosind doar metode vizuale.
    Gameleon este un editor multiplatform si multiplayer by default si functioneaza pe orice device care suporta un browser pentru internet.

    Editorul poate fi folosit cu succes de cei care nu cunosc programare,dar le poate usura munca si cunoscatorilor, acesta fiind totodata open source,dandu-le astfel sansa programatorilor sa implementeze scripturi noi. Pe langa aceste lucruri, Gameleon este si va ramane mereu FREE. 

    Acesta suporta Top Down si Isometric View, dar lucram si la un engine 3D pe care il vom implementa cand va fi gata.


    Sunt atatea informatii pe care as vrea sa vi le dau,dar nu stiu ce sa scriu mai repede :P
    Ca sa va faceti o parere mai buna puteti sa intrati pe site-ul nostru unde veti gasi toate informatiile legate de editor,cat si tutoriale pentru a invata sa-l folositi.

    Puteti sa incercati varianta beta a editorului aici . Editorul nu este 100% complet deoarece inca lucram sa implementam toate feature-urile, insa estimam ca in cateva saptamani vom avea prima varianta finala.

    Sunt sigura ca am acoperit doar o mica parte a dilemelor care ar putea aparea despre el, de aceea va invit sa intrebati daca aveti nelamuriri biggrin.gif 

    Astept parerile voastre si sper ca editorul sa va fie de ajutor!

    Mihaela,
    Gameleon.co

    Live Beta Editor : http://editor.gameleon.co/
    Website: http://www.gameleon.co/
    Tutorials : http://www.gameleon.co/media

    P.S.: Suntem foarte entuziasmati sa anuntam si noua integrare a Gameleon cu Microsoft BizSpark! Dupa o lunga deliberare, Microsoft a decis ca Gameleon este demn de serviciile lor si ne-a facut cadou un pachet uimitor de tool-uri,software,support, training, servere ,tehnologie cloud si acces gratuit la Windows Store.
    Pentru mai mule informatii despre partenerii si premiile primite de Gameleon, visitati site-ul nostru.

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...