Jump to content

riptor3987

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by riptor3987

  1.  

     

    focuseaza-te e cel mai random cuvant auzit in ultimul timp. corect gramatical , cred dar nu l-am auzit niciodata pana acuma biggrin.gif

    Focus nu are forma de verb in limba romana, cu atat mai mult forma reflexiva. "Focuseaza-te" e doar o român? americanizat?.

    Facultate nu î?i trebuie. Poti foarte usor urma o droaie de tutoriale de pe internet, care, cu multa practica, te pot face un grafician foarte bun. Nu stiu daca vreun membru al sectiunii grafica de pe LM are terminata o facultate de genul. Da, ajuta. Dar nu e mandatory.

     

    dap ai foarte mare dreptate... eu nu am facut nici o facultate de graphic design.. am invatat dupa tutoriale... photoshop/3dmax/blender/zbrush si toate celea. 

     

     

     

    Normal ca exista.

    Facultatea de Arte plastice, sectia design ( aici incluzi design de produs, design grafic) sau sectia de grafica.

    Si honestly now, ce vrei sa faci cu facultatea asta? Sa mori de foame...revino-ti in fire. Eu am dat admiterea pentru arte, a fost un examen greu si m-am ofticat enorm ca au intrat cei cu pile la buget si eu eram printre primii la taxa...iar suma enorma pe an ce este ceruta de facultate nu justifica diploma cu care mori de foame dupa. Cu alte cuvinte, nu da la arte, nu recomand nimanui decat daca are in familie pictori sau rude apropiate care lucreaza in domeniu.

    vorbesti prosti.... defapt nu sti ce vorbesti... eu fac 5.000$ pe luna, si nu nu am absolut pe nimeni in familie care sa fie artist sau whatever... nu lucrez nicaieri si nici nu am nevoie. trebuie doar sa sti ce sa faci si cum

     

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...