Jump to content

BorTos

LinkManiac
  • Posts

    828
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by BorTos

  1.  

     

    9 , hai sa schimbam tema pls 

     

     

     

    REGULAMENT MUZICĂ

    • Este strict interzisă deschiderea thread-urilor cu și despre manele.

    Te rog frumos ca pe viitor sa nu mai postezi manele in aceasta sectiune. Nu promovam acest gen de "muzica".

     

    *Fara sanctiune.

     

     

     

    Am inteles , mersi frumos.

     

    Melodie : 

     

    8.5

     

  2. Nume pe forum: BorTos

    MT vechi: Facultatea de gaming
    MT nou: VIP SAMP
    Am verificat şi îndeplinesc toate condiţiile: Conditiile le-am verificat si am zis sa postez chiar daca nu le indeplinesc , consider ca cele 4 warn-uri anti-staff nu prea mai conteaza fiindca respectivul a renuntat la functie acum ceva timp si doresc neaparat un MT mai ales ca sunt sarbatorile , va rog frumos :D. Faceti-mi si mie favorul asta , stiti ca sunt baiat cuminte :)

    • Upvote 1
  3.  

    (habar nu am daca este linux sau cum trebuie sa fie):

    păi află, pe windows nu (mai) instalăm nimic.

     

     

    Hmm , se pare ca nu ruleaza pe linux dar il poti face sa ruleze insa merge mai greu , daca este nevoie am gasit si un tutorial pe net cum il poti face sa fie pe linux

  4. Salut , vin cu o propunere sa avem si noi un server frumos de Metin2(un joc jucat de foarte multi oameni din cate am vazut).

    Mai jos ve'ti avea cateva videoclipuri cu jocul(habar nu am daca este linux sau cum trebuie sa fie):

     

     

    Sunt foarte multe moduri si aveti de unde alege,de tutoriale pot face eu rost(pentru forum),consider ca avand un server de Metin2 multi playeri ar venii sa joace pe serverul nostru mai ales ca este asa popular. 

    Eu nu joc Metin2 dar daca ar avea LM un server de asa ceva as incerca sa invat si sa incep sa ma joc.

    Metin2 este un server  gen MU Online insa diferit de acesta.

    Astept niste pareri,am facut un POLL.

    # Fara jigniri va rog , incerc sa ajut.

    • Upvote 1
  5.  DRG (RuLLeR) (GLOBAL SA:MP) - level 7 - Cand are timp face destul de multe lucruri bune pentru server , dar din pacate timp mult nu prea mai are. Am o parere buna despre el :)
     Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GTA) - level 7 - Implicare si seriozitate foarte multa , glumet si serios cand trebuie dar se lasa usor influentat de unele persoane si asta nu este prea bine.
     
     iFordawin (lilwayne) (Asistent GTA RPG) - Scripter GTA - Daca ar avea timp serverul ar fi putin mai sus , asta este.
     
     Vicentzo (Vicentzo)(Team Leader Moderatori GTA RPG) - level 7 - Am spus mai sus.
     Perpripiu (Perpripiu) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Cand are timp face destul de multe , baiat de nota 10 :D
     Nach3 (Sorin_Nache) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Idem Perp
     LoLz0r™ (LoLz0r) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Mai bine iti statea ca admin lvl 3+ dar asta este decizia ta.
     kavalla (kvL) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Se descurca , poate intr-o zi o sa promoveze si el pentru ca merita mai mult decat un moderator.
     TonyJaa (TonyJaa) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Stie parerea mea despre el , este una foarte buna si merita functia pe care o are , fratele meu HUGE BOSS :)
     
     Vicentzo (Vicentzo) (Team Leader Asistenti GTA RPG) - level 7 - Am spus mai sus ;)
     Fstzor (Fstzor) (Asistent GTA RPG) - level 4 - Inactiv in ultima vreme , il cunosc foarte bine si merita adminul .
     Bogdan19 (Bogdan) (Asistent GTA RPG) - level 4 - Il stiu decand era un player , mereu m-a bagat in seama si m-a ajutat cand am avut nevoie , sa speram ca vei avea si tu o functie mai mare , sa te ocupi de ST sau ceva...
     Aurica18 (Aurica18) (Asistent GTA RPG) - level 3 - Glumet , serios cand trebuie , activ , ajutator si prietenos cu fiecare player :) .

     minu (minu77) (Asistent GTA RPG) - level 3 - Cand avea liderul la Grove nu prea il interesa , dar cu adminul am vazut ca a inceput sa se implice mai mult , am o parere foarte buna despre el si stie asta . 

     Dyzy (Dyzy) (Asistent GTA RPG) - level 3 - Ne-am cam certat noi de cateva ori dar sa stii ca nu am pica pe tine si in continuare iti sunt ''fan'' :)) , gg pentru promovare.
     adrian_ (iNuke) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Cred ca n-a mai intrat de 2 luni+ pe samp dar cand poate activa face destul de multe.

     Zozo (Tudor) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Glumet,de treaba,activ si merita mai mult . Il stiu decand era player si parca eu l-am bagat in seama intamplator pe /w, asa am si ajuns sa-l cunosc.
     ShaKaLoo (ShaKaLoo) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Esti un baiat ok dar ti-ai cam luat-o in cap cu adminul decand cu changenicku asta :-??
     hedastro (_QuaTro_) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Merita mai mult , chiar se implica. 
     Sevraj (Sevraj) (Asistent GTA RPG in probe) - level 1 - Trebuia sa ajunga si el aici candva , chiar daca a fost demis din Triads de vreo 2 ori eu zic ca cu functia de admin se va descurca mult mai bine, are caracter si stie sa se comporte.
     moses (moses) (Asistent GTA RPG in probe) - level 1 - Inainte ma cam luam in gura cu el dar am ajuns sa ne cunoastem si acuma am o alta parere despre el , o parere foarte buna si sper sa ajunga din nou sus(a mai avut admin odata),sa speram ca face treaba buna.

     

     Paul (Paul) (Team Leader Game Masteri GTA RPG) - level 5 - Cand eram mai incepator il cam dispretuiam daca pot sa zic asa,insa cu timpul am vazut ca nu trebuie sa dispretuiesc un asa om pentru nimic,un om care se implica foarte mult si face atat de multe pentru o comunitate.

    Vreau sa-ti multumesc aici pentru sansa pe care mi-ai dat-o(chiar daca a trecut atata timp) si sper sa nu te fi dezamagit pentru faza aceea cu cRs,inca consider ca nu trebuia sa actioneze asa si sper cand ma voi reapuca de joc(momentan m-am plictisit de el) sa te vad mai sus decat esti acum pentru ca meriti.

     

     EquiNox - (Adytzu) (Game Master in probe) - Lider Police Department - Un om de treaba si intelept daca pot sa zic asa , pe mine m-a ajutat mereu cand am avut nevoie in joc de ceva.
     cosmin95 - (ExTrEm) (Game Master) - Lider Police Department - Implicare maxima si devotament , sa speram ca v-a vrea din nou sa ajunga admin , pentru ca merita.
     T_Boy - (T_Boy) (Game Master in probe) - Lider Firemen & Paramedics - Merita liderul si sa speram ca trece probele.

     RAGGABAWS. (RAGGABAWS.) - (Game Master in probe) - Lider News Reporters - Are un istoric frumos in factiunea NR , era si timpul :D

     petarda (petarda) - (Game Master in probe) - Lider News Reporters - Sa speram ca dupa mutarea asta nu o sa renunti , chiar merita sa incerci si o factiune pasnica ca lider , este foarte interesant si usor de coordonat.

     Alkatraz (Alkatraz) (LinkManiac) – Lider The Council (Primar) - Bajetii de Plosca :) , gg pentru lider

     Cauchy (Cauchy) - (Game Master in probe) - Lider Hitman Agency - Se vede ca vei face treaba buna , vezi cum le vorbesti la bajeti si ai grija la vanatori.

     LoveLess (LoveLess) - (Game Master in probe) - Lider Grove Street - Cel mai potrivit 
     Negru (negru) - (Game Master) - Lider Grove Street - Om cu doua fete..
     Murdockk - (Murdockk) (Game Master) - Lider Ballas - Baiat de treaba si merita mai mult.

     Sucre. (Sucre) - (Game Master in probe) - Lider Ballas - Ai grija la factiune si asculta de Murdockk ca stie ce face , vezi pe cine demiti(am vazut ca ai postat la discutii).

     crysTyan0 (Rohan) - (Game Master in probe) - Lider Smugglers - Merita functia 

     Kanye (kWai) - (Game Master in probe) - Lider Smugglers - Face o treaba buna cu Rohan , sa speram ca vor trece amandoi probele.

     

     Paul (Paul) (Responsabil echipa ST) - level 5 - Am spus mai sus :D

     

     paulvasile (paulvasile) (Moderator Tehnică) - Stai acolo ca stai bine

     AngeL (Angel) (Management) - Merita mai mult dar e cam modesta ea asa.

     Piratz (Piratz) (Moderator Tehnică) - Baiat serios si ajuta pe toata lumea cum poate , se putea si mai bine 

     JoySkeet (JoySkeet) (LinkManiac) - Era si timpul .

     Maryus (Maryus) (Ex-Staff) - Nu prea mai are el timp sau nu prea mai avea dar nu trebuia sa renunte la admin sau sa i se scoata.

     PreMiuM (PreMiuM) (LinkManiac) - Merita mai mult , este activ,serios si se implica.

     skol112 (sKoL) (LinkManiac) - Nu-l cunosc , poate daca nu ma lasam aveam timp sa-l cunosc,altadata 

     Kennedy (Kennedy) (Hearthstone Council) - Cand eu ti-am zis ca te ajut sa iei primaru , te ajut sa iei primaru , acuma fa treaba buna cu STu si poate o sa fii promovat.

    • Upvote 16
  6. Curata-l cu CCleaner sau intra de mai multe ori in joculet pana nu-ti mai face asa(incearca si varianta lui Adytzu,eu fac cam la fel,ii dau restart si gata)

    Edit: Mai e si chestia sa-l bagi in alt+tab repede si sa intrii la loc.

  7. Cu riscul de a primii warn(cred) , postez in acest topic.

     

    Vreau sa va spun ca nu merita ca voi doi , oameni maturi sa va certati pe un forum pentru nu stiu ce boacana , ati fost prieteni candva(cred) si nu merita sa va stricati prietenia pentru nimicuri de genul.

     

    Eu va respect pe amandoi , nu sunt nici cu tine nici cu Juan , incercati sa faceti pace si terminati cu certurile astea.

  8. Prenume: George

    Vârsta: 14

    Hobby-uri: Fotbal[50%] , Jocuri Online[50-75%] , PhotoShop[90%] , IT[50-75%] , Muzica[75-90%] , Televiziune/Seriale [50%]

    Localitatea: Plosca , Teleorman

    Unde înveți dacă mai studiezi: La scoala , bineinteles.

    O descriere amplă cu ideile şi părerile care le aveţi pentru secţiunea Muzică: Am cateva idei mici sa deschid sectiuni noi pentru genurile de muzica care lipsesc din sectiunea Media,fiecare om are un anumit gen de muzica preferat sau mai multe si vrea sa-si impartaseasca iubirea fata de acel gen de muzica cu alti oameni care simt acelasi lucru. Nu am prea multe de spus, doar ca voi deschide si topicuri noi in fiecare sectiune si nu v-a fi nici-una neglijata(nu doar in sectiunea Muzica).

    De asemenea si in sectiunile dedicate filmelor vor fi topicuri noi care nu exista in nici-un fel de forum. Am decis sa aplic pentru aceasta functie deoarece varsta in ziua de astazi numai conteaza,ci mentalitatea omului. Pot spune ca sunt destul de responsabil sa ocup o functie ca aceasta + ca voi fi in teste si merit macar sa fiu pus in perioada de probe sa se vada ce pot face. Bineinteles ca voi colabora si cu ceilalti ''Redactori juniori'' care se ocupa de sectiunea media,fiecare idee pe care o voi avea(aproape fiecare idee)v-a fi trimisa intr-un PM unde vom fi adaugati toti si v-a fi analizata/modificata apoi postata in sectiunea respectiva. Am destul timp liber in ultima vreme(mai ales seara pentru ca ziua mai ies pe-afara) si pot sa ma ocup de functie,sunt destul de activ si pe forum dar prefer sa stau ''private''. Acum ramane de vazut daca ma credeti capabil pentru aceasta functie(macar sa fiu pus in perioada de probe) si daca merit sansa,mentionez ca am niste warn-uri pentru atitudine vs staff date recent de catre cRs , dar cum dansul a renuntat aceste warn-uri mi se pare neimportante avand in vedere ca numai este membru al staff-ului.

    De asemenea ma gandesc ca de sarbatori sau lunar sa fac diferite concursuri cu premiu award/warn level down/user title

    Cam atat , numai stiu ce sa scriu si consider ca este de-ajuns.

    • Upvote 3
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...