Jump to content

xbLoo

LinkManiac
  • Posts

    514
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by xbLoo

  1. ? Nu eşti tu în măsură să-mi spui dacă am o atitudine potrivită şi dacă sunt sau nu un bun exemplu, cum ţi-am mai spus, nici măcar nu mă cunoşti. Din câte am impresia, nici nu ai venit aici pentru mute-ul care ţi l-am acordat, tu ai venit aici mai mult să te descarci. Nici nu te-am acuzat pe tine, doar ţi-am zis o regulă, pe care dacă o ştiai, sigur i-ai fi avertizat pe ceilalţi colegi ai tăi care mi-au dat tazer într-un număr mai mult decât prescrie regulamentul.

     

    1 hour ago, Menoetius47 said:

     Şi aş vrea şi eu să ştiu dacă pentru "rupt" sau "pârlit" ar lua cineva mute că îi fac reclamaţie pe forum. 

    Desigur că ar lua mute, pe mine chiar m-a deranjat lucrul ăsta. Iar după cum ai observat, nici nu te-am băgat în seamă în momentul în care mi-ai spus că am lag şi ai spus toate lucrurile acelea, am încercat să te evit, dar n-ai încetat şi ai venit cu o a doua replică a ta, anume 'pârlit'.

    Ţie cum ţi s-ar părea să te fac 'pârlit/rupt' ? Îţi zic eu, că nu ţi-ar pica bine, iar cel mai probabil îmi vei face reclamaţie, că doar deţine o funcţie şi tre' să-l dăm jos, nu?

     

     Spun să nu mai facem freechat şi să aşteptăm decizia lui Zergyu, acesta va hotărî dacă am luat o decizie corectă în privinţa mute-ului tău sau nu.

    Have a nice night!

  2. 5 hours ago, Menoetius47 said:

    Numele meu în joc: Menoetius
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: xbLoo.
    Screenshot-uri:

     


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Deci in prima fază băiatul merge frumos cu MTB, îl urmărim, se gândeşte să urce el pe StarTower şi să se sinucidă, că de aşa face un lider adevărat non-fp cu găleata, n-am zis nimic. Mergem mai departe omul ia din nou MTB, îi dăm tazer, eu nu i-am dat nici odată, doar cei care erau cu mine şi mă ia el pe mine în PM că facem abuz că nu ştiu ce, aminţări gen, după îi spun că trăieşte în joc, fapt ce este demonstrat prin acţiunile sale, mulţi ştiu asta prea bine, această afirmaţie fiind precedată de un "Bă ruptule", nu a fost o jignire, a fost purul adevăr pentru că mai sus nu am menţionat faptul că tu din 5 gloanţe de Combat Shotgun ai luat 10 damage. Da, rog verificarea acestuia pentru folosire hack. Motivul pentru care am primit mute nu-l înţeleg.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):-
    Martori: @spirit_br

    După cum ai spus şi tu, fugeam de PD cu MTB, iar voi mă urmăreaţi într-un număr colosal, şi nu ştiam cine mi-a dat tazer, iar pe tine te-am văzut stâng cu g la un motor, tocmai de-aia am decis să-ţi dau ţie [/w], dar nu am zis-o cu răutate, puteai să dai şi tu pe /d că nu este permis mai mult de 3 ori tazer, cât să-ţi spun şi despre StarTower, m-am urcat cu MTB de pe acesta şi m-am izbit de o clădire şi-am murit, nu e că am vrut eu să mă omor, mai întâi am să te rog să vii cu dovezi, după care să mă acuzi de un lucru, cât privind mute-ul tău, m-ai jignit de 2 ori la rând, prima dată când mi-ai spus chestia cu 'ruptule', se poate vedea şi în poza ta. Nu eşti tu în măsură să-mi spui că trăiesc în joc. Nici măcar nu mă cunoşti, darămite să-mi spui lucrul ăsta. Mă acuzi şi de hp-hack mai nou? Chiar mă amuzi, cred că ţi-ai deja seama ce părere mi-am făcut în legătură cu tine.

    Poftim aici şi pozele pentru care ţi-am dat mute:

    sa-mp-135.png.7640392333cc564e36cfba4a428e3f3c.pngsa-mp-131.png.2b957a9e0469e5463beb4f18a673a335.png

     

    • Upvote 3
  3. 3 hours ago, PePe said:

    Numele meu în joc: PePe
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: xbLoo.
    Screenshot-uri: https://s7.postimg.org/bdyw17w23/sa_mp_007.png
    Descriere a situatiei: Kill in safezone ( spawn civil )
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj, Maryus, Manulex, Axwell
    Martori:

    Hopa, şi-avem de-a face cu primul vânător.

    1. Te băteai cu mine în afara safezone-ului

    2. Ţi-am dat 2 hit-uri unul după altul şi-ai intrat în SafeZone, nu mi-am dat seama din prima că ai intrat în safe-zone, de-asta am dat şi-al 3-lea hit şi te-am omorât.

    3. Abia la ultimul hit, când te-am omorât mi-a apărut că e Safezone.

    4. Se vede şi pe chat că ţi-am zis 3/3, n-aveam cum să-ţi dau 3/3 dacă mă bloca de la primul hit.

    Concluzia: Tragi în mine, rămâi la last-hit, după care fugi în safezone, te omor fără să-mi dau seama că eşti în Sz, iar tot tu faci plângere? Frumos din partea ta.

     

    • Upvote 12
    • Downvote 2
  4. 18 hours ago, d4ni said:

    Aceste mistouri ieftine aduse la adresa mea nu iti permit. 
    Ai fost in staff si acum faci mare tam-tam? Imi pare rau, nu admit asa ceva.

    @Ovidiu700

    Îmi accept pedeapsa oricare ar fi aceea.
    @d4ni tu să spui mulţumesc că ai ajuns să deţii o funcţie pe acest server, nu mai spun că este una foarte importantă. În afară de faptul că eşti un mare arogant, nu văd cu ce ai ajutat tu server-ul, în afară de faptul că ai găsit câteva buguri pe beta, lucrul asta îl putea face oricine, dar uite că ţi s-a oferit ţie ocazia, nu sunt singurul care se plânge de atitudinea ta, nu aşa ar trebui să se comporte un admin, şi ce motiv banal e ăla, să-i dai ban omului doar pentru că a zis că ai să-i dai bani dinnainte să primeşti admin. Iar pe lângă chestia asta, mai ai şi tupeul să comentezi, să spui că acestea sunt nişte miştouri ieftine aduse la adresa ta.
    'Ai fost în staff şi acum faci mare tam-tam', prin această frază ieftină vrei să-i arăţi că eşti superior? Vrei să-i arăţi că tu eşti 'masculul' în acest conflict? Tu în loc să fii un exemplu, tu mai tari agiţi apele, dă-o-n colo de treabă.

    Îţi mai zic o chestie: Niciodată să nu uiţi de unde ai plecat, nemulţumitorului i se ia darul.

    Have a nice day.

    • Upvote 12
  5. 1 hour ago, Alezander said:

    Incepi sa ma amuzi. Ai intrat cu shamal in noi si ai picat in apa , ti-am dat drag si te-am urcat sus.

     

    Eu murisem şi eram în hq, n-am apucat să fac decât o poză când eram în freeze. Asta ar fi putut fi un bug vizual, dar nu am repostat pentru asta, ci pentru că ai acordat wanted când 'nu aveam drept' de la BlackList. Mie nu-mi convine să stau în jail de 2 ori mai mult decât trebuie pentru că tu nu ştii regulamentul.

    • Upvote 3
    • Downvote 3
  6. Aş vrea să mai adaug încă o chestie, tot legată de acest 'Leader'. Am dat rob şi aveam wanted 3, vine după mine şi mă somează, îi spun că sunt pe Black List la LSPD şi trebuie să mă omoare chiar dacă am drept sau nu, au început să tragă , iar eu să fug şi-mi dă wanted pentru fugar. Păi stai nene, ori sunt pe BL ori nu, că regulamentul prevede ceva în momentul în care sunt pe BL, şi anume : '= Jucatorii adaugati pe Blacklistul PD-ului nu vor avea dreptul la predare, indiferent de gradul lor de urmarire si motivul pentru care il au.'. Am mers şi am luat shamal-ul şi am făcut kamikaze în ei, totul bine până am explodat şi am murit, după ce am ajuns în hq nici bine n-am apucat să dau f să ies din hq şi m-a dat la ei cu freeze, după care m-au omorât, îmi poate explica şi mie cineva cum am ajuns din HQ acolo cu Freeze? 

    http://imgur.com/a/B0PTN

    @Zergyu

    • Upvote 3
    • Downvote 6
  7. 11 hours ago, Alezander said:

    Deja ma calci pe nervi si nu vrei asta crede-ma , ai facut reclamatie unui membru din PD in care ai avut o atitudinea gresita fata de mine si factiune , pentru asta ai primit blacklist.

    Mute ai primit pentru ca m-ai facut incapabil , deocamdata nu tu decizi asta , deci o i-au ca pe o insulta , ai mai spus si ca zergyu tine cu mine , de unde gandirea asta ? : http://imgur.com/a/UOgyZ

    Ai scapat prea usor dupa parerea mea :

     

    Păi ai foarte mare noroc cu Zergyu, că e foarte indulgent cu tine. În ultima mea reclamaţie adresată ţie, se vede clar cum că ai dat wanted aiurea. Acum te întreb eu pe tine : Ţi se pare că 'incapabil' este o jignire ? Mi-ai dat mute-ul ăla degeaba, doar pentru că te-a deranjat comportamentul meu, că doar na, avem 'comenzi'. Şi după ce că mă bagi în seamă şi mă stârneşti, tot eu îs ăla vinovat?

    11 hours ago, Alezander said:

    • Limbajul faţă de membrii staff-ului & server:

    1. Jignirile şi textele rasiste adresate unui membru al staff-ului;
    2. Injuriile adresate unui membru al staff-ului;
    3. Injuriile aduse la adresa serverului.

     

    Ţi se pare că acest cuvând, 'incapabil' se încadrează prin cele de mai sus? Sau nu ştii ce înseamnă incapabil? 

    Incapabil - Nepriceput, care nu este capabil să facă ceva, lipsit de atitudinea de a face ceva, în cazul tău de a fi leader.

    • Upvote 4
    • Downvote 7
  8. Numele meu în joc: xbLoo.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alezander
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): La ultima reclamaţie nu prea înţeleg ce nu a fost clar, se vede clar diferenţa de timp, peste 20 sec mi-a dat direct wanted, chiar dacă eram oprit şi aşteptam să mi se facă controlul. Am decât o poză cu 20-30 secunde înainte, când nu era nici o zare de poliţişti prin prejur. Lăsând asta la oparte, am făcut un post acum câteva ore prin care i-am reclamat un membru cu privire la wantedul acordat incorect.I-am zis să-mi arate unde scrie în regulament că este voie să-mi acorde wanted pentru 'cop atack' în momentul în care intru cu maşina în el, drept urmare acestui post, mi s-a acordat blacklist, pentru că i s-a părut că am avut un comportament cam 'nesimţit', totul bine şi frumos până când m-a băgat în seamă şi mi-a zis să-mi revizuiesc comportamentul faţă de el, printr-o serie de mai multe cuvinte adresate unul altuia(fără jigniri) i-am spus că este incapabil, iar acesta mi-a acordat mute 10 minute. Pentru ce 10 minute? Pentru că te-am făcut incapabil? După ce că abia ştii să scrii, nu ştii nici regulile, îţi favorizezi şi jucătorii, mai dai şi mute pentru că te supără adevărul? Nu am vrut nici o secundă să se ajungă aici, dar nu mai suport această atitudine.

     

    • Upvote 5
    • Downvote 7
  9. CUM NU M-AM OPRIT? ERAM LA BANCĂ, ASTA POATE CONFIRMA ŞI DIABLO! Se vede şi în poza de mai sus că eram acolo unde m-ai somat, nici nu aveam cum să plec dintre maşinile alea, VOI CHIAR NU ŞTIŢI CUM SĂ MAI MINŢIŢI. 

    1 hour ago, Alezander said:

    In primul rand , incearca sa ai un limbaj adecvat , data viitoare nu vei fi iertat doar cu mute 10 minute , eu cred ca toti suntem oameni si putem purta o discutie civilizata :

    In al doilea rand , ai fost somat pentru control , nu te-ai dat jos ai si mers cati-va metri pana ai primit wanted pentru necooperare , ai fost omorat apoi l-am luat si pe diablo pentru arestare !!

    Martori : @Athreyu @SkyLake @Encrypted

    Atat am de spus , nu voi mai da reply , asteapta o decizie !!

    Cum sa nu vorbesc urat atata timp cat va faceti de cap?! NU VA INTELEG DE NICI O CULOARE! Si ce a scris Diablo acolo in ss-ul tau?!

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  10. Numele meu în joc: xbLoo
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alezander
    Screenshot-uri: 


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram pe la bancă cu Diablo şi văd că vin cops, am văzut că l-au somat pe acesta şi după care îmi dă şi mie somaţie, stau pe loc şi după care mă trezesc cu wanted pentru necooperare, mă duc la ei să-i spun să se oprească şi ce e cu asta şi mă omoară. PĂI STAI PUŢIN BĂI NENE, CE DRACU, ORI VII DUPĂ MINE, ORI VII DUPĂ WANTED?! ŞI DUPĂ CE CĂ MĂ OPRESC MAI DAI ŞI WANTED?! M-AM SĂTURAT DE NAZURILE VOASTRE, IAR FAZA ESTE CĂ ŞI TOŢI SUNTEŢI AŞA, AM TRECUT DE ATÂTEA ORI CU VEDEREA LUCRUL ACESTA, DAR NU MAI SUPORT, MI SE PARE PENIBIL CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ AICI ŞI NIMENI NU IA MĂSURI.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Manulex, Sevraj, d4ni, Emerick.
    Martori: Diablo şi restul de cops ce erau cu Alezander

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  11. Numele meu în joc: xbLoo
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Jalol
    Screenshot-uri:
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram cu sweeper-ul şi vine el şi trage în maşină, după ce mi-a bubuit maşina m-a şi omorât
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):  Sevraj, Platinum, Manulex, Kidzeen, Costin
    Martori: -

     

    • Upvote 1
  12. 12 minutes ago, potco said:

    Salut xBloo.

    Aseara, ca si alaltaseara, toti gangsterii trageti in politisti, la fel ca taximetristii si civilii, faceti un dm abuziv, si un non-fp mare din cauza ca, cum timpul de jail e atat de mic pana bagam un grup la inchisoare iese celalalt si tot asa 2-3 ore, dar in fine.

    La /mdc nu apare motivul/motivele de la care ai wanted, apare doar wantedul si dreptul la predare e buguit, cateodata de la rob apare ca fara drept, cateodata cu drept, ba chiar daca ai wanted de la rob si dupa primesti wanted pentru cop atack apare ca ai drept de predare, de multe ori trecem cu vederea si somam cand nu aveti drept pentru ca nu suntem siguri si cand sunteti 10-15 persoane cu wanted, cand intrebam pe /d ca de la ce are x wanted e cam greu sa stie motivul.

     

    @spui ca e a 2-a oara cand se intampla asta? prima oara cand tu spui ca luasei de doua ori wanted pentru cop atack intrebasem pe /d si colegii ma informasera ca aveai wanted de la rob. De aceea a doua oara nu am ascultat.

    @Cu aceasta plangere am sa cer totusi doveziile ca eu am tras cu Deagle de pe G ca sa nu am nici o banuiala ca incerci sa faci post-hunting..

     

    Ţi-am spus să-mi dai clear şi să-ţi repari greşeala, aveam wanted de la colegul tău, Kamenos, poţi vedea şi în ss-ul de mai sus, nu am dat rob aşa cum susţii tu.

  13. Numele meu în joc: xbLoo
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Potco
    Screenshot-uri:screenshot_12-10-2016_01-30-26-566.pngscreenshot_12-10-2016_01-36-22-853.pngscreenshot_12-10-2016_01-30-23-009.png
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Primisem wanted 4 de la un cop, iar după câteva minute, mai trag într-un grup de cops şi primesc wanted pentru 'atacare cop', i-am spus acestuia că am mai primit una de acest gen, să primesc clear şi să mi se acorde înapoi wanted-ul care trebuie, acesta nici nu m-a băgat în seamă....
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj, Manulex, Costin, Robbin
    Martori: Toţi ceilalţi care erau cu el.

    • Downvote 1
  14. Salut Sevraj, se poate verifica in loguri ca eu nu am folosit acel job, doar jobul de tren, trucker si pescar. Atat .Am incercat diferite buguri care le stiam, eu nu sunt un player care stie buguri la job-uri , doar bugurile cu sell player -12321321321 dar nu merg alea, cu alea am incercat si nu a mers . In rest mi-am vazut de jocul meu nu am deranjat pe nimeni, nu am mai folosit coduri sau ceva sa imi favorizez jocul . (Layer)

     

     

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  15. Nick:Layer

    Ip:92.86.226.166

    Motivul Reevaluarii : Salut baieti, sevraj, am inteles ca ai ceva cu mine, m-ai primit inapoi presupun ca pentru ultima data, am jucat corect fara buguri, am inteles dupa ce am luat ban ca exista un bug la cai, gresit.Banii i-am castigat la barbut jucand + la cai , bagam 200k scoteam 400 si tot asa, daca nici sa bagi la cai si sa castigi fara buguri fara aimuri fara coduri nu ai voie sa joci, inseamna ca nu sunt bine venit aici pe server. Din cate am inteles de la tine am mai primit o sansa, asta a fost sansa? Sa fac banii cinstit si dupa sa primesc ban ? Lazoe cand avea milioane din prima zi de la wipe de ce nu a mai primit ban ? Ai ceva cu mine, stim cu totii, ti-am zis ca m-am schimbat, nu am mai folosit coduri, buguri. Sincer da, am incercat bugul cu materiale / droguri, dar nu merge, asta am recunoscut " Tentativa de bug " dar nu am facut banii din nici un bug. Am stat toata noaptea la cai si am facut bani, se castiga usor la 1.500m in ultima secunda se punea de pe locul 5 pe 1 si castigam ...
    Cand fac ceva rau, primesc ban. Cand fac ceva sa joc corect, primesc ban, atunci de ce m-ai primit iar pe server ? Te rog sa raspunzi tu, nu vreau sa joc corect si sa primesc ban, nu e prima data, a mai fost odata pentru aim si nu aveam . Daca faceam Bug-Abuse, dadeam bani moca cate 1-2kk la fiecare player si stricam economia, dar am facut doar un event de 1kk si ala a fost tot, am zis sa fac eu primul event cu premiu mare si nu mai fac. Multumesc, o seara frumoasa .

    Data si ora primirii sanctiunii:2016-10-04, 18 si ceva 

    Sanctiune primita de la:Sevraj

     

    PS: M-a rugat să postez eu pentru el, deoarece are DPA.

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  16. Am jucat barbut cu akary, iar acesta a pierdut suma de 2,500,000$, si cum i am câștigat cu banii de pe bug i am transferat banii înapoi. I am dat lui Tudor 100k, poate chiar mai mult(gandeste te ca mai aveam si eu banii mei, nu a fost nici o suma colosala). Nu i am spus nici un bug lui Tudor, acesta era cu mine in Confa si i am zis ca am găsit un bug la cai, acesta la rândul lui a încercat combinații pana a reușit sa o iasă. Videoclipul trimis de mine lui Spoker era diferit de ceea ce  făceam înainte, dar dupa ce am ieșit din cai nu mai mergea, pana am început sa i dau de capăt, nici eu nu stiu cum se ridicau sumele de la 200k la zeci de milioane. 

  17. Nu am nevoie de nici un ban de de pe acel cont, cel mai mult ma interesează levelul si orele pentru care am muncit. Si bugul nici nu imi stătea in gând sa nu-l raportez, am raportat atâtea buguri pana la momentul actual de care puteam profita, de ce m as "îneca acum ca țiganul la mal", si dacă era așa puteam sa împart bani in stânga si in dreapta si chiar sa mi păstrez  o mare parte prin diferite metode. Iar in momentul in care ai venit nu m am ascuns si ți am spus direct, puteam  sa ți spun ca nu e vorba de nici un bug. Si nu este vina mea ca au abuzat de acesta, nu am împărtășit cu nimeni asta, așa cum mi s a întâmplat asta din greșeala, așa putea sa se întâmple si altor persoane. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...