Jump to content

SinnneD

Inactive
  • Posts

    608
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SinnneD

  1. Mosule , as dori sa faci si tu oamenii astia de pe Linkmania mult mai putini uraciosi si temperamentali , sa-i faci sa joace ca la inceput pentru distractie , nu pentru masini personale si bani. As vrea sa ne mai aduci niste playeri pe serverul de samp ca ducem lipsa in ultima vreme , dar nu uiti tu de noi si toate vin la timpul lor. Daca poti face o minune mosule , as vrea sa-i aduci inapoi pe toti cei 300 de playeri , care odata jucau impreuna pe acest server si se bucurau zilnic de prieteniile legate pe comunitatea asta . 

    • Upvote 7
  2. Ba, ma faci rahat si te astepti sa iti raspund "scuze prietene iartama o sa ies de pe server?" Nu te-am injurat direct pentru ca stiu ce caracter rahatic ai. Atat am avut de spus asteptam decizia, chiar daca ti-a fost explicat mai sus. Cer sa fie sanctionat pentru vanatoare.

    De unde sa stii tu ce caracter am eu cand nici macar nu te bag in seama pe server ? :)) 

     

    Retrag postu , pentru un mute nu merita , bine ca stiu pe viitor ca-i pot injura de mama si iau doar un mute . Dai TC

    • Upvote 1
  3.  

    Am luat o mica parte din regulament si il voi pune aici, eu consider ca este o insulta si nu o injuratura asa ca va las sa decideti. De ce zic ca va las sa decideti deoarece, tu recunosti ca l-ai insultat primul, deci l-ai provocat (si dupa mine este putina vanatoare aici, dar nu vreau sa vorbim despre lucrul acesta). Ori primiti amandoi aceasi pedeapsa ori va impacati si luati o decizie. Si inca ceva Sinned sa-ti mai spun atata timp cat faci o afirmatie in cazul de fata ca are aim te rog sa aduci si dovezi si fara sa jignesti.

     

     Insultele pot fi reclamate doar de către persoană insultata!

     • Înjurăturile, semnele obscene și limbajul vulgar/obscen se penalizează astfel:

     - Prima abatere: warn + mute minim 3 ore(in functie de gravitate se poate acorda si ban)

     

     

     

    Imi dai aceeasi pedeapsa numa daca zic c-o f** pe masa , altfel nu-mi convine de vreme ce eu nu i-am zis de maicasa nimic. 

    • Upvote 2
  4. oferta cu licența de Insurgency gratuită pentru cei trei admini  de care mai avem nevoie expiră în cam 48 de ore..

    Am un prieten care joaca Insurgency pe un pc cu 1gb de rami si ii merge la low pe 800x600, si merge fluent nu agata, deci poti sa il rulezi cu 2gb fara probleme.

     

    #In caz ca mai ai nevoie de un admin , m-am interesat cum ar merge cu 2gb rami si acesta a fost raspunsul. ^

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...