Jump to content

Mihai

LinkManiac
  • Posts

    1,783
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Mihai

  1. L.E: Am putut sa intru. Facusem cerere intial de unban. Acum am mute 90 min, prima sanctiune. As dori unmute.

    Spoiler

    Nick: Mihai
    Ip: nu stiu
    Data si ora primirii sanctiunii: http://i.imgur.com/i0Rdmiz.jpg
    Sanctiune primita de la: Axwell
    Motivul reevaluarii: Au trecut 7 zile
    Link catre reclamatie: -

     

    P.S: Daca va uitati in poza, scrie ca la ora 20:02:57 ar trebui sa expire. @Ovidiu700 mi-a spus ca la 22:02:57, adica 2 ore diferenta. Asta doar asa, " ca chestie ", pt. voi.

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. Johannis face o vizita neprevazuta unei fabrici din Urziceni. Directorul fabricii, foarte incantat, ii face cunostinta cu cei mai buni ingineri si maistri pe care ii are si ii prezinta fabrica pe indelete. DUpa toata tevatura, presedintele spune:
    - Stiti... eu de fapt am venit sa ma intalnesc cu Gigi de la scularie.
    Directorul mirat:
    - Il stiti pe Gigi de la scularie?
    - Suntem prieteni buni.
    Il cheama pe Gigi de la scularie, care sta de vorba cu presedintele 2 ore. Dupa ce pleaca presedintele, direcorul il intreaba pe Gigi:
    - De unde te cunoaste, ma, presedintele?
    - Pai eu sunt prieten cu multa lume. Si Papa de la Vatican ma cunoaste.
    - Du-te ma...
    - Daca nu ma credeti, mergem la Vatican.
    Merg amandoi la Vatican unde era plin de lume. Gigi ii zice directorului:
    - Asteptati aici, eu ma duc la balcon langa Papa si o sa va fac cu mana.
    Se duce Gigi la balcon, se imbratiseaza cu Papa si ii face cu mana directorului.
    Directorul aude din intamplare un grup de turisti:
    - Auzi, ma? Cine-i dracu' e ala care se imbratiseaza cu Gigi de la scularie?

    • Upvote 4
  3. N-am citit tot din posturile de mai sus pentru ca n-are rost. Am citit doar ce ai scris cu rosu in ultimul. Nu ma intelege gresit. N-am pus orgoliul la bataie in toata treaba asta. N-am nimic cu tine, n-am nimic cu Triads, n-am nimic cu alianta. A fost pur si simplu o iesire nervoasa in urma faptului ca te uitai la mine cum ma lupt cu ala ( fara sa vezi ca trage in mine, cred ) si dupa ai sarit pe /fa, chat la care n-am acces. Nu vreau s-o mai lungesc, n-are rost. Imi cer scuze pentru vorbele adresate.

    • Upvote 2
  4. De limbaj, n-am ce sa zic. Te-am tratat cum meriti sa fii tratat. In schimb, vreau sa stiu si eu de ce minti. Ai stat AFK in mijlocul strazii, chiar si cand ma bateam cu Robert. Cand ai revenit, ai stat si te-ai uitat la mine cum trag in el. Te-a omorat si dupa ai inceput pe /fa ca te omor eu. Daca esti chior si nu te uiti pe minimap, lasa-ne tati pe noi sa ne jucam si tu vezi-ti de materiale, etc, ce mai ai tu pe acolo. Nici macar nu ai zis " stai ba! Nu mai trage ! ". Ai asteptat sa trag eu si sa te omor ca apoi sa vii cu gura mare. Iti dai seama ca Robert rade si cu curu' cand vede toate astea? Esti patetic oricum.

     

     
    Dovezi ca sta AFK. Nu se misca absolut deloc.
     
     
     
    Domnilor moderatori, facand abstractie de limbajul meu, minciuna nu se pedepseste? Se vede clar ca eu am venit singur cu masina si din faptul ca el statea acolo nemiscat, se intelege la fel de bine ca n-a fost pe nicio masina. Tot la fel de bine se observa ca, colegii mei se luptau langa el cu rivali si nu a actionat in niciun mod. Nici el nu stie ce sa mai zica ca sa parem noi prosti cand colo dovedeste contrariul.
  5. 1. N-ai poze.

    2. Nu te mai lega de plangerea aia ca e cu totul alt caz. Acolo n-am apucat sa scriu nimic in chat pentru ca Hades era la distanta si fugea.

    3. Erai singur pe sosea. Ti-am dat pe /m " stai pe loc!!! COntrol de rutina !!!" dupa care ai fugit si ti-am dat wanted pentru somatie. Surprinzator, ai dat /q.
     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...