Jump to content

RaZzZzoRr

LinkManiac
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RaZzZzoRr

  1. Razzor (Layer , Banatul ) , Noi iesim pe afara ne distram , ne si jucam , facem baitza la fete , dar cand intram inapoi in casa , ne schimbam ,ne facem un ceai , o ciocolata calda ne punem la PC si ne jucam pe LinkMania :D <3 <3 Te pupp .

    Esti bucuros ca sunt bana? O sa fii si tu ca tot faci Bug-Abuse, PRINTU ! :)))) Esti print, aa?:)))  . Din pacate, tu stai ON toata ziua pe Sa-mp, iti corupi gagica sa joace sa-mp cu tine, ca o injuri daca nu joaca, nu-i frumos. Ea vrea sa se culce, si tu o obligi sa stea pe sa-mp pana la 3-4 dim =))))))))))))))))))))))))

    • Upvote 1
  2. Serveru' este picat. Deci, concluzie, mai iesiti pe afara, nu mai rupeti Sa-mp, NO-LIFERI-LOR !

    siti pe afara, bagati fete in zapada, tavalitile, stiti voi cum ( Cei peste 18 ani ) , ceilalti sub 18 ani, jucati-va cu bulgarii de zapada, faceti un om de zapada, luati un morcov si puneti-l pe post de nas =)))))))))

  3. Numele meu în joc: Layer
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: WizKhalifa
    Screenshot-uri: -
    Descriere a situatiei: Are servieta si face non-fp ...
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: -

    • Upvote 3
  4. Bai copil distrus,cand mortii tai m-ai vazut pe mine sa ma plimb cu NRG?Cred ca am folosit de 2 ori nrg-ul pe server.Intru maxim o ora pe zi pe server si imi zici ca sunt no-lifer?Pleaca in plm si cauta o carte de gramatica sa inveti sa te exprimi si un abecedar sa inveti sa scrii corect.D'aia isi baga toti pl in familia ta pt ca ai un comportament de ratat,Izoleaza-te in plm ca te faci de ras peste tot cu mentalitatea si comportamentul tau.

    Cat despre faza de aseara:eram in fata casei si imi dai un hit de rifle,tu fiind la 5 m de mine,ma ascund dupa casa vii cu deagle-ul si incepi sa tragi ca disperatul.Ce mortii tai ai fumat de m-ai vazut cu NRG?Du-te si impusca-te sclavule ca n-ai alta scapare...

    O zii placuta sa ai, ne mai auzim .

    • Upvote 1
  5. Tu esti retard ? Cand am spus ma eu asta , bagi strambe ca o femeie , GAYULE !

    Nu o mai da la intors si nu mai incerca sa te scoti sti bine ce scarba de om esti! pana la urma e un joc dar caracterul tau infect v-a ramane

    Sper sa se ia in considerare limbaju' pe forum, saracu' a trait in cocioaba si a scapat acum la lumina ..

    • Upvote 1
  6. Cine e ma vanatoru ? =)) cine imi vrea raul cine filmeaza tot si posteaza tot ? DOAMNE CE COPIL POTI FII =)))))))

    Suferi prea mult bai baiatule , tu speri cumva la admin ? Esti vai de capul tau, ataci oamenii si dupa tot tu ii postezi si ii faci vanatori si tot felu , esti prea jalnic pentru comunitatea asta.

    Daca filmezi inseamna ca esti vanator ? Vrei sa te las pe tine sa faci Non-Fp ? Nu bossu-le, diseara voi venii cu o noua reclamatie impotriva ta, ca ne-am saturat de tine . Daca eu sunt jalnic pentru comunitate si tu un player model, luai admin/lider/st . Nu mai fii pupincurist atat, ca ii pupi prea in dos pe admini, si pe vice, te lauzi ca vorbesti tu cu el si iau eu ban, ca am " Spart " un cont . Pacat ca nu am facut poze .. DRAGA ADMIN CARE SPERI CA VEI FII . !

    # SA-PA NU MAI POSTA SI ASTEAPTA DECIZIA UNUI MODERATOR . PA-PA

     

  7. Nu inteleg cum il mai pastreaza cauchy in factiune pe acest individ,Layer,care isi face majoritatea contractelor(sau macar incearca)prin duel 1vs 1 cu deagle .Sunt curios daca aseara ai avut contract pe mine cand ai venit langa  mine si ai inceput sa tragi ca disperatul cu deagle-ul.Oricum dupa comportament si greselile de scriere excesive mai mult de 10 ani nu-i dau.Isi merita toate injuraturile primite atata timp cat se comporta in felul asta....

    Sawyear, cum vrei sa fac ctr daca te plimbi cu nrg toata ziua ? NO LIFERE  ! Daca ai ceva impotriva, te rog sa ma reclami la Reclama un membru Hitman . Nu baga + 1 pe aici degeaba, aici nu este vorba de HITMAN, aici este vorba de jignirile copilulu' asta .Tu oricum vei avea BL hitman pentru atac nemotivat, voi da pozele lui Cauchy . La fel si WizKhalifa, nu o sa calce hitman .

     

    Sincer frate mai aveti de gand sa-l lasati pe wizkhalifa sa joace pe server la cum vorbeste cu playerii?!

    Si regulamentul e facut in felul urmator: daca te injura unu de mama si de morti si nu ai functie primeste warn + mute ( ), daca injura un admin si NU DE MAMA primeste ban. Cum vine asta?! NU ESTE CORECT! (intr-adevar un admin isi dedica timp pentru server, dar si eu jucand de atata timp, am contribuit cu multe sugestii si idei la adresa serverului si chiar a forumului, mai demult chiar faceam reclama la server si acum am ajuns sa fiu injurat de mama si de mormantul ei, iar acest badaran sa primeasca doar WARN + MUTE?!)

    Eu joc din 2008 samp si de prin 2006 mu in aceasta comunitate si nu imi vine sa cred cum s-a ajung sa se vorbeasca si li se da voie la anumiti playeri sa o faca. Joc de atata timp si nu ma simt "in siguranta" , sa pot juca linistit pentru ca un om (daca se poate numi asa) reuseste sa strice la aproape toti playerii cheful. Adminii chiar nu mai pot sa ne ofere aceasta siguranta in game?

    Corect, asta nici eu nu inteleg, Ce frumos era inainte, te injura de morti/mama = BAN 7 ZILE fara discutii, acum s-a schimbat regulamentu' si le permite sa injure de mama, pana la urma ajutem ca serveru' ***** sa nu fac reclama, te injura de morti/mama ia mute 10 minute . Bravo LINKMANIA !

     

     

    Domnul inima de leu sti bine regulamentul factiunii si ce se vorbeste pe /r trebuie sa ramana pe /r , trebuia sa rezolve T_BOY problema nu sa ma postezi in fine ai incalcat asa zisul regulament.

    Si pentru tine Kickboxer : stai linistit frate ca nu injur ca prostu fara motiv si nu mai sari tu cu gura , este foarte normal sa te injuri mai ales daca tu pornesti conflictul pentru ca te streseaza te omoara si singura modalitate este sa iesi de pe server ca altceva nu ai ce face , si eu joc din 2008 , cu minu_csn , cocaina , hash si era destul de ok si playerii erau foarte respectuosi nu ca si acum :-j

    Daca imi aduc aminte, am un video cu tine cand faci NON-FP si ti-am zis, si ai zis ca te pisi pe mine si pe video-ul meu, dar sincer, nu am timp acum sa il postez, dar iti garantez, cand ajung acasa, o sa-l postez . M-am saturat de vanatori infecti ca voi ma .

    • Upvote 1
  8. Numele meu în joc: Layer
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:WizKhalifa
    Screenshot-uri:

    http://i.imgur.com/e4dDWqc.png

    http://i.imgur.com/iTyqiB4.png

    http://i.imgur.com/EgNN9Th.png

    http://i.imgur.com/XwhGGUZ.png

    http://i.imgur.com/QchxvFS.png
    Descriere a situatiei: Tot ma provoaca cu jigniri, are antecedente multe de limbaj, tot nu se potoleste, daca m-as pune la mintea lui de copil, eu o sa fiu mai copil ca el ..... Sper sa vina si InimaDeLeu cu dovezi cand il injura si pe el . Chiar el cu gura lui a spus ca ma vaneaza... eu sunt " vanatoru' " dar vanatoru' o sa fie vanat, adica de el .. copil......
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: Inimadeleu


     

    • Upvote 2
  9. Stiu cauza. Cand stai in interior si ai aimu' activat, gen bet/cai sau altceva, se face asa ecranu' sau se intoarce. Iti recomand sa nu mai bagi aimu' sa vezi ca nu mai face asa .

    # O seara placuta .
     

  10. Numele meu în joc: Layer
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: WizKhalifa
    Screenshot-uri:  Ultimua reclamatie facuta de el... mai multe detalii aveti acolo )

    Aici inca o vanatoare din partea lui .. )
    Descriere a situatiei: De cand a fost dat afara din smugglers pentru injurii destul de grave adresate mie cat si celorlalti membrii, ma tot vaneaza acest baiat, vad ca are ceva la bibilica, nu stiu, dar cu el nu se poate asa ceva, m-am saturat de el, vad ca se vaneaza mult si nu se iau in considerare, oare puteti face ceva si voi in cazu' vanatorilor pe server ? Da-ia s-au lasat multi, si din cauza acestor fenomene care traiesc in acest joc, paralele cu viata . La Screennshot, am sa las link-ul la plangeri aduce, sa va dati seama de vanatoarea lui .
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: -

    # Posezz pentru el, are suspend .
     

    • Upvote 1
  11. Numele meu în joc:  Sasha
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: BogYe
    Screenshot-uri:  1. Aici Il Aveam In Masina: http://i.imgur.com/ssXkV7w.png   2. Aici L-am Fugarit Pe Jos Pana Departe: http://i.imgur.com/SJ4QBZu.png  3. Aici A dat /q : http://i.imgur.com/iO7Eau3.png   4. Aici am ajuns la el : http://i.imgur.com/m4aYboU.png  5. Aici da /q Cu wanted din nou:  http://i.imgur.com/B2eBe2R.png   6. Aici da din nou /q dupa ce a intrat din nou.: http://i.imgur.com/PlrsNzT.png   7.  Aici Imi da PM si spune ca numai da /q : http://i.imgur.com/PhYIIwn.png   8: Aici Dupa ce mi-a dat PM L-am fugarit  La plaja cu outlook A dat din nou /q : http://i.imgur.com/nAxsPdT.png   9. Aici il fugaresc Colegii si da mereu /q : http://i.imgur.com/nIYMyxh.png
    Descriere a situatiei: /q cu wanted ma umplut de  nervi va rog frumos sa se dea ban pt asta,l-am fugarit pana nu am ami putut dadea /q mereu si intra este bataie de joc ban 7 zile cer pt un copil ca asta care nare nici 10 ani. Va rog Ban 7 zile,Ca ma enervat rau de tot,prima persoana care o vad asa.Multumesc.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului:  Nu mai avem admini activi,1 la 3 zile activ cate 20 de min.
    Martori: Outlook

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...