Jump to content

Tudor93

Inactive
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tudor93

  1. Gen nu tin cu dinamu nu am voie sa postez aici ? Nu am intepat , nu am cautat cearta. Am facut o recomandare, e simplu nu ?

    Adica eu sunt sigur ca le dam 5-0 , si pe plan ultra nici nu prea o sa ii vad. Nu am voie sa imi exprim parerea despre acest meci? practic despre  ei vorbesc. Terminati manca e un forum atatea avertismente. Discut civilizat mersi

     

    Hahaha, mi-a placut aia cu "pe plan ultra...". Pana sa vina petrolul in liga 1 erati ba stelisti, ba rapidisti, ba cfr-isti, si acum o dati in "Republica Ploiesti" si "Numai Petrolul", AHAHAHAHA =))))). Ba, ce tarani ipocriti. Orasul vostru pLoiesti, cat o piata in Bucuresti.

    Cat despre meciul de aseara, eu zic ca e corect 1-1, la cate ocazii au avut si ei in a 2-a repriza. Ne-a salvat de vreo 3-4 ori refuzatul.

    • Upvote 1
  2. Ei nah ... painea tot paine ramane. Imi place sa o mananc cand e calda. Stii ce repede se duce o franzeluta ? ;)) ... Fara paine nu am putea trai. Cred ca nimic nu o poate inlocui.

     

    Hai, ma... pe bune? Tu vorbesti serios?

  3. Hai, Juan, nu exagera, ca si voi mai aruncati cate o insulta la adresa lui DINAMO pe acolo, nu trebuie sa inchizi topicul, da-le un warn. In fine, sunt de acord totusi sa nu mai exagerati atat cu discutia/mentalitatea/atitudinea anti-steaua. Este topic dedicat lui DINAMO. Meriti asa un suspend mic, mai, sefuledesat.

  4. Nu era deloc constant Tucudean. De fapt, daca ma gandesc mai bine, mai mult de 3-4 meciuri bune nu cred ca a avut. A marcat atunci multe goluri cu Iasi (parca 3 a dat), dar cam atat. Si nu e cine stie ce realizare, vorbim de niste retrogradati. Oricum, e tanar, sunt sigur ca o sa creasca mult daca vine si ramane la DINAMO!

  5.  

     

    Dragi linkmaniaci, in fiecare zi invatam un cuvant nou, pentru voi astazi cuvantul este pamflet.

     

     

    PAMFLÉT, pamflete, 

    s. n.

     Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc.

     

     

    Cam urat din partea ta, membru al rectoratului sa iei membrii forumului la misto. 

    Lipsa de respect din partea staff-ului Linkmania este resimtita si in acest topic, din pacate.Daca doreai sa informezi utilizatorii forumului, o puteai face intr-un mod demn de un membru al rectoratului.

     

    Pun pariu ca daca orice utilizator al forumului v-ar lua la misto pe voi, cei din rectorat, ati sari imediat cu warn-up sau suspend, noi acum cu ce putem sari? :)

     

     

    Meh, nu stiu de ce ai tu impresia ca respectivul te-a luat la misto...

    Oricum, multi nu ati inteles la ce se refera articolul; nu mai sariti cu "ascult manele unde si cand vreau, e o tara libera". Se refera la aia care merg cu toate geamurile deschise si cu maneaua la maxim. Nu te judec sau ceva, asculta manele daca iti plac, dar nu ca un cocalar (data la maxim ca sa auda tot orasul). Si se aplica in cazul oricarui gen de muzica.

    Pace.

  6. Intr-un fel in care te face sa te dai cu capul de pereti si sa ramai mereu mindfuck e genial serialul. Abia astept sezonul 4, desi nu cred ca am rabdare pana in 2014 sa aflu cum se termina, ma apuc de carti cred :).

  7. Am terminat campionatul cu o victorie, e bine. Oricum, inca astept marile schimbari promise de Negoita. A inceput deja cu Talnar si Dinu. Legenda renaste! Chiar nu ma asteptam ca Balgradean sa fie asa, pacat, e un portar bun. Sa plece toti care au legatura cu fecaliotii.

    Desi nu prea imi place sa le dau atentie taranilor dintre cimitire, ati vazut coregrafia lor de aseara platita de urgent curier? Hahaha.

    "Nopti bine dormite, fara miros de vopsea, n-am treaba cu fenomenul, sunt ultra' steaua"

  8. Din curiozitate, astia din Bucuresti, ati fost azi la meciul de polo? :D

    Meciul de ieri cu Vaslui nu l-am vazut... Cu Viitorul nu ma pot duce (ca de'...) si mai ramane deplasarea la Galati pe care o voi face.

    Ce parere aveti de mizeria din aceasta seara?

  9. De ce DINAMO Bucuresti?

    Pentru ca m-am nascut si am sa mor caine,

    Ale ale ale, DINAMO ale!



    nu merge edit :P

    @ Nu mai tin minte cam pe la ce varsta am luat prima data contact cu fotbalul. Tata e dinamovist si el, dar nu a fost genul ala infocat care sa imi impuna sa tin cu Dinamo sau ceva de genul. Il mai prindeam cand se uita la meci cu prietenii in sufragerie si mai stateam si eu cu ei, de Dinamo m-am indragostit... culorile, istoria, jucatorii de atunci, imnul. L-am prins si pe Hildan (din pacate nu l-am vazut live) si mai tin minte si acum sentimentul care m-a cuprins cand mi-a zis tata ca a murit (aveam 7 ani si intelegeam cat de cat situatia) pe teren. Un adevarat jucator de fotbal, un mare caracter si nu in ultimul rand, un mare caine si un simbol. Te vom iubi mereu, CAPITANE!

    • Upvote 4
  10. Of, Seed... eu vreau sa cred ca esti totusi un baiat cat de cat istet. Ai pus si tu un filmulet de 1 minut, filmat fix langa galeria stelei (de asta nici nu se aude galeria noastra; nu inteleg care e faza cu "2-3 km departare" - daca ai fost si tu vreodata in galerie stii ca in momentul cand incepeti sa cantati, tu, care stai printre vreo 4000 de oameni, nu o sa ii mai auzi pe ceilalti 15000 care sunt la 150 de metri departare) si gata, ai tras concluzia ca nu am cantat tot meciul.

    Ai fost la meci? Daca da, atunci nu fi ipocrit si recunoaste, nu ati cantat la fel de mult ca noi. Parca am mai zis asta prin primele reply-uri, si mi-ai raspuns cu "ne-am auzit mai tare ca voi" - nu are nicio treaba... nu am zis ca ati cantat incet, am spus ca nu prea ati cantat. Da, cand cantati va auzeati, normal... erai vreo 4000, dar voi nici macar la 1-0 nu prea cantati. Mai bagati o "forza steaua" asa o data la 6 minute...

    • Upvote 1
  11. Hai, acum mai da-mi un warn ca ti-am zis "iubita". Si ia zi, ce sa cenzurez acolo? Ca am zis "caractere de cacat"? Bai, vorbesti serios? Nu, pe bune... chiar vorbesti serios? Sunteti fenomenali, nu v-ati schimbat deloc in toti anii astia. In fine, nu mai are rost sa continuam discutia asta.

     

     

    Nu stiu ce este mai usturator, sa pierzi la scor in fata lu Stuttgart, dar sa termini grupa peste ei, sau sa te bata Vorskla fara drept de apel in play-off .

    Prietene, nu ai inteles nimic din ce am zis inainte... In fine, nu aveam asteptari de la tine :).

     

     

    Noi aici vorbim de galerii

    Exact, de asta, noi (dinamovistii) si ceilalti (rapidisti, clujeni, timisoreni etc.) ne intrebam ce cautati voi pe aici.

    • Upvote 3
  12. Salut, va voi spune o poveste (e, mai ales, pentru Seed, ca vad ca tot insista cu videoul ala cu stelistii la antrenament) despre ipocrizia, prostia, efectul de turma si caracterele de cacat din Romania.

    Vad ca tot o bagati pe aia ca suntem putini la numar, ca steaua umple NA si alte d-astea... hai sa fim seriosi, steaua trece printr-o perioada foarte buna. A luat campionatul, participa an de an in Europa si de cateva sezoane prinde chiar si primavara europeana constant. Crezi ca la Dinamo nu era la fel inainte? Cand ne bateam de la egal la egal cu echipe precum Manchester, Leverkusen, Benfica, Everton (care pe vremea cand i-am umilit cu 5-1 chiar era echipa) etc. (pacat ca nu am prins vremurile alea...) umpleam si noi vechiul "23 August", si ala avea 60000 de locurismile3.gif ; umpleam si groapa smile3.gif. Dar s-au dus vremurile alea... acum Dinamo trece printr-o perioada foarte grea, daca nu, chiar cea mai grea din istoria sa, si alaturi de echipa au ramas doar cei mai devotati suporteri, putini la numar si de aia nu mai umplem stadioanele. TU crezi ca daca steaua ar trece prin ce a trecut Dinamo in ultimii ani (Europa 0 barat, an de an sa termini pe locurile 5-6, sa nu faci transferuri decat de 50000$ sau liberi de contract, sa nu se faca investitii, sa ai un management de tot cacatul, sa fie echipa furata si sabotata pe fata din interior, sa joci pe acelasi stadion vechi si derapanat (pe care totusi il consider in continuare casa si ma intorc acolo cu drag mereu cand are DINAMO meci)) o sa mai umple NA, sau macar ghena? Te inseli amarnic, prietene... Nu o sa strangeti nici voi mai mult de 2000 de spectatori, asta ti-o garantez din moment ce la 3-0 pentru Stuttgart a plecat jumate de stadion (deci dupa doar 45 de minute, pai iti dai seama si tu cati vor pleca dupa 6-7 ani de suferinte si dezamagiri). Din pacate aceasta este mentalitatea romanului, doar la bine ii vezi pe majoritatea, la rau .... Tu ai vazut ce e in alte tari, precum Scotia? Rangers e retrogradata si totusi joaca meci de meci cu stadionul plin, UITE MENTALITATE ACOLO, FRATE !

    Si nu, la Dinamo nu e vorba de rezultate, vezi anul trecut cand am terminat turul pe locul 1 si bateam cu 3-0, 4-1, 5-0 si tot jucam cu 300 de spectatori. In fine, vad ca tu nu vrei sa intelegi pur si simplu care e treaba, sau nu poti...

    Pace.

     

    Warn up - limbaj necorespunător

    • Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...