Jump to content

andrey122

LinkManiac
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andrey122

  1. Am zis sa veniti la event cu un coleg. Sa aveti deja echipa. Tu erai singur si nu mai venea nici o echipa, incepeam. Eu i-am zis sa te omoare. Si avand in vedere ca imi aleg participantii la event, in caz ca o sa ai alt cont pentru ca ai fost banat pentru aim, nu vei mai participa la eventurile mele. Nu am nevoie de vanatori prin preajma. 

    Dar nici nu am nevoie sa particip la eventurile tale. Venea la event TheMurdock,ti-am zis spus,el luase crash,si a revenit. Oricum ai GM de 2 luni,si vii cu arfe pe server,urat.. Tu si mai este unul,la fel care il trage la raspundere pe mitica care are 6 luni in faciune si il da afara,si veniti cu arfe aici,niste anonimi.

    • Upvote 1
  2. Zmardoi ... ai iesit afara  cu LOW HP am tras toti unu in fiecare si ai intrat in safe-zone cu low hp si ai astept sa mori.

    Se si vede ca ai scris in primu print, "mie foameeeeee" te cataloghez un vanator si un nesimtit de ultima speta.

     

     

    Intr-adevar, eram mai multi la spital in spawn si cand am iesit au inceput sa traga in noi... zReloaD le-a zis sa se calmeze si apoi Emerick l-a omorat !

    LegengB nu esti implicat - doresc sa primesti warn sau un DPA pentru nebagare de seama la mai multe reclamatii in care iti sustii colegi, chiar daca nu au dreptate. ( " Martor " mincinos )

    Dupa ce l-am omorat tu ii zici la prietenu tau;

    Legend; asa te vreau.

     

    Vanatoare frumoasa, va mai trebuie niste arcuri si va invit sa mergeti la vanat de furnici.

    Emerik,nu o sa primeasca DPA,sau warn,pentru ca este martor al acestei intamplari. Nu te mai da mare,ca nu esti asa. Daca va posteaza cineva,inseamna vanatoare,nu? :)) O treaba nu aveti cu acest joc. O zii buna,numai posta. LEGEND A POSTAT IN CALITATE DE MARTOR,L-AM TRECUT SI LA MARTORI,ASA CA O ZII BUNA !! 

     

    # Da,spuneam pe chat,cand eream in spawn,ca imi este foame :))). Nu am voie sa imi fie foame,am fost la bucatarie si am mancat,ti-am si zis pe /w ;) Salpa

  3. Numele meu în joc: zReloaD
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: EmericK
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/WPbPl
    Descriere a situatiei: Problema event: Eream la eventul lui TheGame Si incepe sa traga in mine sa vada daca am drugs,ma duc sa iau HP si ma omora. The_Game nu a luat nici o decizie,GM degeaba. 

    Problema Kill S-z: Eu eream in spital cu cativa colegi,ies din spital avand 112 HP,incep toti sa trag,trage un LSV nu i-am vazut numele,de afara in S-Z  ma lasa cu 2hp,Si dupa trage si Emerick In s-z,si el fiind acolo,si ma omora.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: LegendB SI cei de acolo.

  4. frate uitete la semnul de deasupra 9 sa vezi e semnul ast puneam 4 6 7 ca sa para ca va injur **********************************

    Nu este prima data cand vb urat,oricum cred ca ai luat ban,pentru limbaj. daca scrii pe server "mata" apare "****" Exact aceleasi care le-ai spus. Termina cu "frate",ca nu suntem frati,da?  Asteapta decizia unui moderator.

  5.  

    Numele meu în joc: zReloaD

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Syndicate

    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/hwcbb

    Descriere a situatiei: Injura ca un copil :) Altceva,nu am ce sa-i zic,mai e si cop :))))

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Hash

    Martori: -

     

    Vad ca iti place sa vezi lumea cum primeste pedepse la fel ca si Frankenstein (R.I.P.) sper sa ajungi si tu ca el

    Ma urmaresti tot LS ca sa imi furi masina si dupa mai ai si pretentii sa iti vorbesc civilizat? de unde drq apareti ba specimenelor ca numai vanatori au aparut pe server si staffu baneaza toti playerii care joaca si ei corect si va lasa pe voi vanatorii sa goliti serveru de tot

     

    Aha. Nu accept unui anonim care joaca de acum 10 luni,sa imi vorbeasca mie asa,inteles? Salpa.

  6. atata timp loveless cat eu nu te am omorat nu aveti dreptu sa veniti cu posturi aici ..... iti rezolvai problema cu un post pentru shady si gata ....iar tu zreload cu expresi de genu: "Ce dovezi vrei bai pustiule? ca imi faci nervi. Dute tare,canta la alta masa"....nu ajungi nicaieri nu am 13 ani.. am 20 ani daca te inereseaza.. daca erai un baiat matur nu gandeai asa si nu veneai cu vorbele astea aruncate in vant....asteptam decizia salut.

    Nu vin cu vorbe aruncate in vant,cat timp sunt in alianta asta,fac orice pt ei,sunt alianta mea,si ii ajut cand e nevoie,Nu suntem ca voi. Imi accept pedeapsa oricare ar fii. Dar nu-i frumos ce faceti :* Salut.

  7. Postez in calitate de martor, eu aveam peste 100 hp si cei doi lsv Shady si Diego au inceput sa traga in mine cu m4 , dupa Shady m-a omorat si eu am zis pe /fa sa i omoare cineva. Daca voi ati inceput sa trageti nu stiu de ce ii faci post, of of, terminati ma , a fost doar un event, mare lucru. Faceti post din orice....Daca e sa fie cineva pedepsit, va rog sa fiu eu acela, nu Zreload...http://postimg.org/gallery/5t8fwr8i/4ebbdc5e/

    Nu ca trebuie sa fii tu pedepsit ci nu eu,dar e nesimtire,dupa ce ca ei incep sa traga si omora,tot ei fac post ca sunt omorati. Noi suntem aliati baietii mei,moare unu de la noi,celalalt plateste,voi cu alianta voastra sunteti mai mult rivali,stiu cum e in alianta voastra. Un Moderator sa se uite pe aici,ca se fac multe posturi aiurea. Multumesc.

  8.  

    DOVEZI !!! VREAU!!!

     

    Da tu/alianta voastra. Nu ma interseaza ca l-ai omorat tu sau alianta voastra. Daca el nu erea omorat intentionat de voi,nici eu nu te omoram. Acum te rog frumos nu mai posta. Asteapta decizia unui moderator !

     

    Ce dovezi vrei bai pustiule? ca imi faci nervi. Dute tare,canta la alta masa,asteapta decizia unui moderator si numai face +1 ca ai 13 ani si vii aici pe forum sa te plangi ca....... Hai salpa. Un Moderator sa ia o decizie.

  9. Nu ca ce problema ai tu cu restul factiunii. Eu am alianta mea,care ai omorat,o alianta se razbuna daca moare cineva,dar in alianta voastra nu este asa.  La voi e altfel,va omorati intre voi la killuri. Numai posta te rog frumos,nu am tras ca prostul in tine,am trras pentru ca l-ai omorat pe aliatul meu LoveLess. O zii buna.

    • Upvote 1
  10. Salut. Da te-am omorat,pentru ca LoveLess a fost omorat de voi si sa plans pe /fa ca l-ati omorat si sa va omoram. Dupa aceea Shady sau asa ceva,a venit si ma omorat si pe mine,dar nu am venit sa fac post ca fetele,aveai LOW HP. Vanatorii tot vanatori raman. Multumesc !

    • Upvote 1
  11. Te-am jignit? Nu cred,cand te jignesc atunci adu niste poze,pana atunci te rog,asteapta decizia unui moderator. Multumesc. 

     

    # Eu mai mult m-am abtinut sa nu vb urat,ca nu am chef de mute si prostii dastea. Multumesc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...