Jump to content

Blitz

LinkManiac
  • Posts

    283
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blitz

  1.     Ca sa nu ne lungim prea tare,daca ofer /rent unui player care detine casa , merge.Dar atunci cand ofer rent unui player care nu are casa / nu are rent in alta parte , spune ca acel player locuieste deja intr-o casa "That player already lives in a house" 

     

    grPVKNj.png

     

    Atat SnoopDogg cat si Silver , sunt detinatori de casa si merge sa le ofer /rent , in schimb Jalol nu are nici casa si nici rent , si-mi spune ce vedeti si in poza. La fel si cu Cristache , l-am pus sa dea /unrent , i-am oferit /rent iar si , acelasi lucru.

  2. Nu erati niciunu in turf cand au trecut cele 5 minute si de aceea ati pierdut prin default.Trebuia sa fiti in turf cand se anunta ca au trecut 5 minute din war.

    E facut turf-ul aiurea , in poza se vede ca eram oarecum pe turf.

    Dar e prea mic , facut.

     

    Plus ca ieri ati avut 8-2 , iar din minutul 6 nu v-ati mai prezentat la war, noi de ce nu am castigat prin neprezentare? 

    Aa , aveati playerii afk in spawn,acum nu va mai plangeti , daca era sa castigam noi , erati 200 cu post-uri pe forum.

    • Upvote 6
  3.    Cred ca ti-a dat Layer , raspunsul destul de clar.Nu te-am atacat , nu am dat in tine.M-am dus la DealerShip , am facut tranzactia , dupa care am dat /q sa ajung in spawn direct , sa nu stau sa alerg 20000km , pe jos.

    A doua oara cand am dat /q in spawn ? Eram in safe-zone , prietene, am dat /q pe motiv , oricum trebuia sa-mi returnezi banii care-i detineam.Si ca sa nu astept 2-3 zile de la un admin superior sa-i primesc si sa ma cert cu tine stiind ca eu am dreptate,am zis ca n-are rost.

     

    Deci in concluzie , nu e non-fp , pe langa asta , nu e vina mea ca stai tu la DS la vanat. Sa vezi care si cum mai vine sa faca schimb de masini.Daca aveam 1$ pe mine nu-mi faceai post.

     

    Topic facut din invidie/ciuda,salut.

    • Upvote 4
  4.  

     Pe langa asta pot confirma si colegii , ca am facut cam 4-5 killuri si am murit decat odata iar best score a luat emerick si nici macar nu puteam sa dau /warstats , zicea ca nu fac parte din war.

    De asta. Daca nu iti merge /warstats nu esti considerat participant la war, deci orice kill care il faci nu se pune la score, iar chiar daca esti pe teritoriul cu pricina, atata timp cat nu este niciun coleg de al tau la care sa ii mearga /warstats, degeaba, pierdeti prin eliminare. Stiu, sistemul e de toata jena, dar sper ca totusi se va rezolva.

     

    Mersi , sper sa vada si VLA , reply pe care l-ai dat .

     

    Sa nu mai sufere atat. ^_^

    • Upvote 2
  5.  Ok , sa ma lamureasca si pe mine cineva , e bug ? Sau care e treaba cu Victory by elimination , spuneti-mi si mie cum sa castige prin elminatie cand noi inca ne aflam pe teritoriu , iar scorul , era 4-4.

     

    Sufera prea mult de ei, uitati - http://i.imgur.com/Ca7BQTE.png

     

    Pe langa asta pot confirma si colegii , ca am facut cam 4-5 killuri si am murit decat odata iar best score a luat emerick si nici macar nu puteam sa dau /warstats , zicea ca nu fac parte din war.

     

    Ma lamureste si pe mine , cineva..?

    • Upvote 2
  6.  Nu am poza , dar se poate verifica in log , cum aseara pe la ora 3 : 00 , am depozitat 373k.Pe langa asta mai aveam si 4 / 110 , sau ceva de genul , rp-urile , nu le mai tin minte exact.Azi dimineata cand am intrat pe cont , m-am trezit cu 15k in banca si 0 / 110.Am si persoane care pot afirma ca am facut 373k , in caz de imi dati motiv de "Nu ai dovezi" , oricum se poate verifica foarte usor in log. Ora 2-3 , nu mai tin minte exact.

     

    http://i.imgur.com/9buPftY.png - Statusul de azi dimineat.

  7. Pro , cu economia actuala , joc de 6 luni pe server , fiind activ la cai / event-uri / sedinte in cadrul factiunilor , si abia mi-am luat un amarat de skin la 6kk.Si pe langa cred ca si eu si altii gangst-eri , mafiotii , s-au cam saturat sa fuga jumatate de oras pentru ca au 35k , pe ei.

  8. Si cu ce rost imi mentionezi mie numele in reclamatie ? Dupa ce ca vanezi mai faci si pe nevinovatul,cel putin n-am print..dar nu cred ca mergeam noi pe strada si ne-am gandit sa te omoram in spawn ca n-am mai luat un warn+prison demult.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...