Jump to content

HerrBlackMaN

Inactive
  • Posts

    1,017
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HerrBlackMaN

  1. Eu am 16 ani, nu am drept de vot si e ofticant, stiu mai multa politica de cat toti pupatorii de moaste din tara care il venereaza pe ponta ( da, fara litera mare ca nici atat nu merita), daca ii zic bunicamii de constitutie si separarea puterilor in stat ma i-a cu " lasa-ma ma ca is femeie batrana " . Anyway divizia mea e oricare inafara de ponta. Votati cu cap, nu e scumpa o sticla de ulei.

    • Upvote 1
  2. La poveste cred ca nu o sa schimbe nimic, cel putin din trailer vad aceleasi lucruri din story si pentru PS3/Xbox360, deasemenea am auzit ca masinile si armele care se vor adauga ca standard in versiunile noi vor aparea si pe cele vechi ca DLC-uri. Deci practic in versiunile noi vor avea parte de o grafica net superioara celor vechi dar cam acelasi gameplay. Si sper din toata inima ca la viitoarele DLC-uri si update-uri sa nu se faca diferenta intre versiuni cand e vorba de continut, eu fiind un mare fan al acestor DLC-uri care apar cu timpul.

    Vor fi iarasi in plus mai multe animale cum ar fi pisici, rechini ciocan etc. Si in online o sesiune va avea capacitatea maxima de 30 de playeri fata de 16, oricum cel putin eu prefer solo session ca sa evit troll-eri de pe sesiunile publice, mai intru doar cat sa-i trollez eu cu tancu' .

     

    Mai multe imagini si informatii:

    http://socialclub.rockstargames.com/news/article/52308/grand-theft-auto-v-release-dates-and-exclusive-content

     

     

    App, pentru cei care joaca GTA 5 pe orice platforma ar fi frumos sa facem un crew al linkmaniei pentru social club.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...