Jump to content

wup

LinkManiac
  • Posts

    784
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wup

  1. Am jucat si eu vreo 3 ani metin2 si as mai juca daca ati deschide un server modern pe Linkmania.Poate ajuta si la popularea comunitatii.Cunosc vreo 10 prieteni care inca mai joaca metin2 si poate or sa joace si ei aici daca se va deschide server-ul.

  2. Trebuie să înlocuiești fișierul gta3.img cu cel original (default) pentru că atunci când ai instalat acel mod de zăpadă presupun că l-ai instalat cu IMG TOOLS și a modificat gta3.img.

    Ma poti ajuta cu un gta3.img original? Am scos unul de pe internet dar nu sa modificat nimic,doar trebuie sa schimb gta3.img cu modu cu gta3.img original? Eu asta am facut si nu a mers,poate nu a fost fisierul bun. 

  3. Eu am avut doar deagle :)) erau triads care trageau . Esti pus degeaba tu si multi altii + ca in descriere spui doar de wanted 6 dar de wanted 4 nu spui care l-ai dat pe nedrept , o sa filmez tot de acum sa scap de toti acesti vanatori

    Sa pui videoclipurile pe youtube poate mai strange comunitatea ceva playeri noi si esti de folos si tu cu ceva . Vorbesti aiurea,nici macar nu ai dovezi ca tu aveai doar deagle in mana,ca mai erau triade, poate sa iti raspunda dariusro daca mai erau triads pe mapa ca era de fata,doar daca o va face va primii warn. Sunt pus pe degeaba ? Ai stat in FBI 1 saptamana ai avut 2 reclamatii pentru ca ai actionat aiurea si ai fost demis si tu imi spui mie ca nu stiu sa dau wanted. 

    Cu poza aia te-ai dat de gol,cauti anturaj si tot eu sunt ala vanator. Imi permit sa vorbesc asa cu javre ca tine.

    • Upvote 1
  4. Dupa cum se vede pe harta , paul era cu hydra in larg si cand se apropie cineva cu hidra de mine iau crash.

    Mi-ai dat wanted pe nedrept prima oara 4 , pentru ca eu ma omoram cu un mafiot si tu te-ai bagat si ai zis ca am tras in tine , Cauti anturaje singur dragul meu , este dreptul meu sa te fugaresc unde vreau eu , dreptul tau este sa ma prinzi imi pare rau dar minti.

    'Cand se apropie cineva de mine cu hidra iau crash' - Esti alergic baiatu,asai? Te bateai cu un mafiot dar din intamplare ti-a sarit aimu pe mine :( imi pare rau. Wanted pe nedrept? Trageai cu ak47/m4 ce aveai in mana dupa darius si mi-ai luat aproape tot hp . Daca primeai crash aparea 'crash' nu 'quit'. Hai sictir copil mincinos !

    • Upvote 1
  5. Numele meu în joc: wup
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: WizKhalifa
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/itF9o
    Descriere a situatiei: Ma omorat i-am dat wanted 6,am mers prima data dupa el l-am alergat ls-sf-lv pana la baraj am bubuit am mers iar , i-am dat drag de sub apa si a dat /q. Am mers iar dupa el a luat avionu de pe aero-ls l-am pus pe paulvasile sa mearga cu hidra dupa el a mers, a bubuit a luat sanchezu a vrut sa mearga iar aero dar nu a putut de mine sa dus pe plaja san maria din ls sa bagat sub apa i-am dat drag si a dat din nou /q . M-am saturat sa alerg pe cineva 2 ore si sa isi bata joc de activitatea mea.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: crs
    Martori: paulvasile.

  6. Vineri 12.09.14, 18:30 - Look TV
    FC Brasov - Chiajna 1-1
     
     
    Vineri 12.09.14, 21:00 - Look TV
    Steaua - Gaz Metan 3-0
     
     
    Sambata 13.09.14, 18:30 - LookPlus, DolceSport
    Viitorul - Ceahlaul 1-1
     
     
    Sambata 13.09.14, 21:00 - Look TV
    CFR Cluj - Astra 1-0
     
     
    Duminica 14.09.14, 16:00 - Look TV, DolceSport
    CSMS Iasi - Tg. Mures 0-2
     
     
    Duminica 14.09.14, 18:30 - Look TV
    Rapid - U Cluj 0-1
     
     
    Duminica 14.09.14, 21:00 - Look TV
    FC Botoșani - Dinamo 1-2
     
     
    Luni 15.09.14, 18:30 - Look TV
    CS U Craiova - Otelul Galati 0-1
     
     
    Luni 15.09.14, 21:00 - Look TV, DolceSport
    Pandurii - Petrolul 0-2
    • Upvote 3
  7. Numele meu în joc:wup
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:ToxiC55
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/sv9WR (album 6 poze)
    Descriere a situatiei: Eram la cai ToxiC55 vine la mine si spune"ce masini ai ba?" si i-am spus "de ce ma tratezi cu ba?" si el a inceput cu jigniri,injuraturi etc. 
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului:filtzeR , Alexinho , iNuke
    Martori: -

  8.  

    Numele meu în joc: 666Diavolul

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: DONETSK

    Screenshot-uri: http://imgur.com/GPkDvIj

    Descriere a situatiei: Am castigat la Bet, si m-a omorat pt bani ;(

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: GameOfShadows si iNuke ( cred .. )

    Martori: Edward2103

    Si tu mori pentru 110k? :)) 

     

    Nu e vorba ca moare de 110k, da donetsk e un sarac de pe server care se si omoara pentru 1k in joc. Strica cheful de joc altor playeri . Donetsk esti degeaba pe server,sincer.Te faci recunoscut prin reclamatiile primite sau facute altor playeri !

    • Upvote 3
  9. Exact aceasi problema o am si eu. Mi-a dat dumitrus rent la casa lui dar daca mor ma respawneaza la casa lui Katalyn . Si am spawnchange la casa . 

  10. Nu a tras nimeni in tine, unde sunt pozele daca faci astfel de acuze ? HP-ul acela il aveai din duelul cu un membru The Mafia, eu i-am tras la raspundere pentru cu totul altceva.

    Care e problema in duelul lui Toredad ? Nici macar nu te-a omorat el si deja erai pornit pe scandal pe chatul aliantei.

    Eu nu stiu cum de ai ajuns sa ma tragi la raspundere si sa ma ameninti ca discuti cu un coordonator.

     

    Sa ramanem on-topic deoarece plangerea se considera a fi facuta pentru cu totul altceva. (ignorand vanatoarea)

    In limbajul lui Andrei esti aparent sensibil, iar cu Toredad puteam discuta ca 3 membrii ai unei aliante, omul a avut o iesire pentru ca isi cerea dreptatea, neavand rank pe /fa, greseala lui insa e exprimarea vulgara.

     

    Ganditi inainte sa postati.

    Weed , nu am facut reclamatia asta pentru ca am fost omorat,nu am acuzat pe nimeni in aceasta reclamatie ca ma omorat. Sa discutat pe chat-ul aliantei si am inteles. Dar limbajul si comportamentul pe care il au cei 2 membrii LSV ma deranjat pe mine.. + ca am fost alungat de catre kamikazeee si Andrei sa nu vin cu voi la kill, nu asa este o alianta,nu am mai intalnit asa ceva. Intradevar limbajul lui Andrei nu a fost asa de urat as putea trece peste dar uitate cat a continuat si cu orgoliile sa mers prea departe.. Daca macar unul dintre cei 2 membrii ar spune un simplu scuze pentru injuriile/jignirile as fi intelegator si as' retrage reclamatia. 

     

     

     

     

    EDIT: Hai sa fiu eu cel care "lasa orgoliul de o parte" daca as' putea spune asa. 

    RETRAG, pentru ca stiu ca reclamatiile nu fac bine sv de GTA linkmania, asa ca sa trecem peste. Totusi astept un simplu Scuze pentru comportament,si sa punem "punct" si sa o luam de la capat. Sa fim o alianta,daca doriti asta.

    • Upvote 1
  11.  

    De limbaj, n-am ce sa zic. Te-am tratat cum meriti sa fii tratat. In schimb, vreau sa stiu si eu de ce minti. Ai stat AFK in mijlocul strazii, chiar si cand ma bateam cu Robert. Cand ai revenit, ai stat si te-ai uitat la mine cum trag in el. Te-a omorat si dupa ai inceput pe /fa ca te omor eu. Daca esti chior si nu te uiti pe minimap, lasa-ne tati pe noi sa ne jucam si tu vezi-ti de materiale, etc, ce mai ai tu pe acolo. Nici macar nu ai zis " stai ba! Nu mai trage ! ". Ai asteptat sa trag eu si sa te omor ca apoi sa vii cu gura mare. Iti dai seama ca Robert rade si cu curu' cand vede toate astea? Esti patetic oricum.

     

     
    Dovezi ca sta AFK. Nu se misca absolut deloc.
     
     
     
    Domnilor moderatori, facand abstractie de limbajul meu, minciuna nu se pedepseste? Se vede clar ca eu am venit singur cu masina si din faptul ca el statea acolo nemiscat, se intelege la fel de bine ca n-a fost pe nicio masina. Tot la fel de bine se observa ca, colegii mei se luptau langa el cu rivali si nu a actionat in niciun mod. Nici el nu stie ce sa mai zica ca sa parem noi prosti cand colo dovedeste contrariul.

     

    Bun sa spunem ca nu mai omorat tu, si ca stateam afk da imi recunosc gresala dar de ce mai injurat si nu ai spus frumos "wup nu eu te-am omorat . Eram in duel cu robert si te-a omorat el. Tu ai venit si mai injurat pe /w cum se vede si in poze. Ti-am spus "nu mai trage" dar te inteleg cand esti in duel nu citesti chat-ul , deci nu te invinovatesc. Pozele accelea cand tu erai in masina nu pot dovedii ca eu eram cel care era afk,sunt total aiurea acolo. 

     

    Ai facut reclamatia asta ca o stire de la TV : Soc si groaza,Andrei ma face amarat DE 2 ORI

     

    Limbajul meu a fost unul decent. Pui in titlu "Andrei-Limbaj" de parca te-am injurat de natie .

     

    Acum sa explic si eu situatia ta: am venit cu kamikazee si Toredad la casa lui Panther,unde erai tu cu Weed si urmareati un Ballas. L-ati omorat,dupa care eu am zis sa mergem sa luam HP din casa. Tu erai pe palpait in momentul in care am venit si asa erai si in momentul in care am iesit din casa,deci nu a tras nimeni in tine. kamikazee si cu mine nu am vrut sa mergem cu tine la war din cauza intamplarii de la la Supremacy ( ai stat degeaba cat timp noi am mers la lupta,comentand pe /fa,cum ai facut si acum) si ai inceput sa plangi pe /fa stiind ca noi nu putem raspunde ( rank 1) si l-ai si amenintat pe Weed cu coordonatorii,chiar daca el ne dojenea pe /fa.

    Atitudinea asta de vanator,folosindu-te de orice lucru minor si orice jignire minimala pentru a face post dovedeste cat de capabil si de inteligent esti.

    Mult succes,vezi-ti de factiunea ta si de jocul tau.Alta data nu-mi mai include numele pe /fa si nu

    TE VOI MAI FACE AMARAT(DE 2 ORI) .

      :tiphat:  =)) 

     

    Edit : Toredad nu a comis crima in pozele postate,deci nu a tras. Dar tu ai facut gura,tu ai instigat la injurii si tu ai inceput cearta :) .

    Cat despre tine , nu ai cei 7 ani de acasa dupa ce ai vazut reclamatia ai venit in joc si ai continuat. http://i.imgur.com/1vuC6F7.png 

     

     

    Este greu in ziua de azi sa lasam orgoliile la o parte si sa spunem un simplu SCUZE. 

     

    Astept decizia unui moderator.

  12. Numele meu în joc:wup
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Toredad/Andrei
    Screenshot-uri:

    Cazul Andrei:

    http://i.imgur.com/a0XU2V1.png - Aici Andrei ma face de 2 ori AMARAT !

    http://i.imgur.com/6GPRKja.png- Aici Andrei dupa cateva minute vede ca nu ii raspund si iar ma face AMARAT .

    Cazul Toredad:

    http://i.imgur.com/S1524qe.png- Ma injura de nici nu stiu ce sa fac.

    http://i.imgur.com/Zsl78bG.png- Nu se potoleste si mai injura de vreo 4 ori.
    Descriere a situatiei:Vroaim si eu sa merg la kill cu baietii din LSV , ma urc pe masina cu ei ,si incep sa traga in mine ca nu merg ei cu The Triads , fite de vedeta de fata cu liderul lor Weed, care pe chat-ul normal nu a avut nici o reactie probabil pe /f ,dar nu sa observat nimic dat fiind faptul ca am fost omorat de toredad dar am trecut peste . Dupa care Andrei si Toredad ma injura si imi fac spam.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: sNs,Paul,filtzeR
    Martori: -

  13. Sa stii ca mie imi plac avatarele pe care le faci , incearca sa faci scrisul sa se vada , sa fie mai evident . 

     

    De exemplu la avatarul tau dabia se vede textul .

    In unele lucrari nu vreau sa scot in evidenta text-ul asa de mult deoarece ma gandesc la ideea ca este ales prost asa ca mai bine il maschez putin.

    Multumesc frumos pentru aprecierii si pentru critici ! :)

     

    Destul de frumoase avatarele, dar unele sunt prea incarcate, incearca sa lucrezi pe dimensiuni mai mari.

    Ok,asa am sa fac de acum inainte , multumesc pentru ca mi-ai spus :)

     

    Unele semnaturi chiar imi plac, altele nu. Exemplu la Joker renderul e redimensionat prost. Mai lucreaza la text, ex. la semnatura cu Kanye west textul strica tot. Unele avatare sunt frumoase, am vazut mai sus mai sus la Bortos cum ca textul trebuie mai vizibil. Cateodata e mai bine sa vezi imaginea decat textul in sine...

    Semnatura cu joker este destul de veche,eram pe la inceput , la cea cu kanyewest am mai multe exemplu,uitate la giff-uri. Doar ca am incercat sa aleg una mai reusita. Multumesc frumos pentru aprecieri si pentru critici !  

    Dupa criticile dv, am incercat sa fac o lucrare potrivita:

    b06aDRy.png

    Din criticile lui Aaron: # Lucreaza pe dimensiunii mai mari.

                                    # Nu incarca imaginea cu att de multe efecte. 

    Din criticile lui Hades: # Am lasat de acceasta data text-ul de o parte pentru a nu strica lucrarea.

     

     

    #Am sa revin cu alte lucrari cat de repede posibil.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...