Jump to content

Raween

LinkManiac
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Raween

  1. <p>SIII primul SS Char name Belea Mare:)) BK lvl 305 ca sin vechiul DB tot la acelasi lvl incasez primul SS:)) caut sa vad pt ce:))<img alt=":nanana:" class="bbc_emoticon" src="http://www.linkmania.ro/public/style_emoticons/default/nanana.giftitle=":nanana:" /> <img alt="=))" class="bbc_emoticon" src="http://www.linkmania.ro/public/style_emoticons/default/24.gif" title="=))" /> <img alt=":-??" class="bbc_emoticon" src="http://www.linkmania.ro/public/style_emoticons/default/106.gif" title=":-??" /></p>

    • Upvote 3
  2. <p>

    Pyrlo, on 19 Dec 2014 - 09:45, said: o intrebare de baraj...eu nu ma jucat niciodata pe alt servar de mu..pt ca doar lm mi-a placut..si cum nu au fost s6/s4/s3//care e cel mai puternic carcter pe s6 cand e full?

    Sal All BK RuLLeS nu conteaza sesonul see you in game gang <img class="bbc_emoticon" src=" 24.gif title="=))" /></p>
  3. ai nevoie de spary contact 15 20 lei aprox il gasesti la piese auto pulverizezi tastatura complect (sa fie scoasa tastatura) si dupa aia il pui pe calorifer sau pe ceva cald  2 sau 3 zile si lasi asa tree sa mearga

  4. Buna asta !!!  Tu ai decis sa te reeapuci de Mu-online ! Dar intrebarea mea capcana este : si unde te joci tu mu ca eu  de 3 zile ma kinui sa intru pe servar si nu reusesc. :rofl:



    Si acum in lipsa de ocupatie stau si ma intreb cum sa aduc dovezi suportului tehnic linkmania , ca sapot avea si eu premiile pt anii de cand evoluez pe acest servar, pentru milioanele de lei  cheltuiti prin sali de net, ca la un moment dat ma dadea servarul afara sa mai iau o pauza, si pentru cel mai mult timp stat  conectact  pe servarul de mu. Nu de alta dar  am lucrat ca operator  de internet cafe numai sa ajung primul bk full. :hair:



    Fratilor viata mea de la 14 ani pana la 27 cat am acum, am evoluat pe mii de servare de acest joc si va zic ca si viitorii mei copii vor invata cei ala Mu si cu ce se papa. Am crescut copii prin sali de net   care fugeau de  acasa numai sai ajut sasi faca set, pe linkmania am invatat sa joc MU, dar si evoluez  de cand eram copil, am schimbat 5 ,7 pc-uri, si cum instalam windows si drivere  primul lucru era Mu- linkmania. Ce alte jocuri  MMORPG , am incercat de toate tot Mu e baza, te certi cu toti nebunii sa poti sa cresti, esti vanat de cand te nasti si pana la rr DB. dar pana la urma esti doar tu, cunostintele tale ,un pic de noroc si un net bun + pc. Apoi poti arata ce poti cand vine vorba de PK-event sau guild war, ori dueluri.

  5. Indeed, ptr mine e noapte alba, partydul in the mix.

    P.S.: Imi ofera satisfactie ptr ca multi dintre ei se dau mari microbisti (spre deosebire de mine care sunt total || cu fotbalul), dar nici unul nu au auzit de numele Alexa la baiat si de fapt este jucator: Dan-Alexa 21.gif.

    Si daca imy aduc eu bine aminte eu credeam ca esti fata cand stateai pe gard in lorencia cu amicul meu Adonai =))

  6. Numele de forumist Raween provine de la prorecla castigata prin salile de net cand kiuleam de la scoala, pentru ca primul lucru pe care lam cautat pe google a fost poze din filmul  Corbul ingerul negru, asta era pe cand aveam 14 ani si am descoperit jocul MU erau niste baieti care jucau Mu si care mau ajutat la inceput. Apoi am stat 3 luni in atlans  singurel si in davias 3, Timp in care ma cam bateau toti. Pentru ca nu stiam ce face  tasta Ctrl. cand miau spus am batut 4 jucatori  de o data, ca nu erau resetati am invatat mai tarziu. Apoi din raween  cu anii am modificat eu numele in R@Ween, fost jucator de counter strike R@Ween4Cs. In MU eram numit RO4k. RO=roman; 4=for; K=kill. pentru ca dupa acele 4 kiluri am ajuns cel mai mare criminal pe server si ma intreceam cu acesti amici. Mai precis 2  SM. Rechinu_SM, si Adonai care a fost si admin pe linkmania, daca-mi aduc bine aminte. Iar numele din joc de acum este Flama si provine de la self defensul care explodeaza cand stai sa mori. Sau mai bine zis: doar flama mai e de tine ca esti mort de mult :)

  7. Sent by: Raween

    Email Address: raween_foru@yahoo.com

    IP Address: 37.102.180.13

    Sent on: 10 February 2013 - 22:46

    Content:

    bna seara ! va rog frummos validati contul cu numele bety pt jocul mu online. de 2 seri ma kinui sa descarc jocul dintro alta tara nu din roamania. si merge si netul infect aici. nici nu reuseam sa deskid adresa de mail sal pot urma linkul primit pentru validare. intrun tarziu azi am reusit sa fac alt cont, acesta cu numele bety si sal validez cu acel email de validare. dar va rog frumos datimi o mana de ajutor ca nu pot sta in 48 de ore pt confirmarea de validare.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...