Jump to content

Mr.BaciU

LinkManiac
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Mr.BaciU

  1. Acum 14 ore, heineken a spus:

     

    ceea ce am vrut sa scriu si eu prin post-urile mele.. doar ca filtzer ma luat la rost ca eu doar scriu degeaba fara sa fac nimic(probabil scriu gresit sau ma exprim prost, imi pare rau dar nu stau in romania de 15 ani aproape... ma bate putin "limbele romane")

    Cand le-am scris ca nu are nimeni interes nici nu am fost bagat in seama... sectiuniile au murit una cate una... asa incet si nimeni nu a facut nimic.

     

    RIP InDungi

    RIP LinkMania !

    • Sad 2
  2. La 19.07.2022 la 13:20, filtzeR a spus:

    Mai băiat, nu zic că nu ai dreptate, dar orice post al tău acuză o neimplicare, o lipsă de interes și așa mai departe. Nu zic că nu este total adevărat, dar ăsta este doar varful icebergului. Eu îți propun să discuți cu oricine este acum la conducere să te numească și pe tine responsabil, să vedem dacă doar de vorbit poți sau faci și treabă? Nu am nimic cu tine, știi bine, dar în ultimele tale postări doar același subiect l-ai dezvoltat. Haide, la treabă, să vedem ce reușești să faci într-un joc și mai ales într-o comunitate moartă în care mai există doar amintiri, nimic mai mult. Chiar mi-aș dori să preiei responsabilitatea asta și chiar mi-aș dori să reușești să faci ceva cu server-ul. Și nu, nu sunt ironic, dar de vorbe sunt sătul, în orice domeniu. 

    Mult succes, chiar va fi nevoie, este inimaginabil de greu să populezi un server de samp într-un timp în care mai toate comunitățile clasice se închid. Copii din ziua de azi nu mai stau pe forumuri și samp, iar cu cei 20 vechi care au rămas aici, nu vei progresa către nimic, vor rămâne întotdeauna amintirile, distracția de o dată și atât, din păcate.

    Nu zic că nu ai idei bune, dar toți știm cam ce lipsește acestei comunități, întrebarea este: ești în stare să faci tot ce ceri? Creare, administrarea, promovare, orice problema minoră și majoră.

    Accepți provocarea sau rămâi la scris povești? 

     

    Au, ca ma unge pe suflet, " ce ma paceeeeee"

    Nu am sa ma lalai atat, sunt constient ca nu se va lua in considerare ceea ce voi spune, asa ca nu are rost.

    Am facut de 2 ani un topic, cu tragerea de alarma, insa nimeni nu a facut nimc. Actualii responsabili de aceasta comunitate, nu isi dau interesul deloc, 0 barat. N-am vazut un topic cu pinn, in care sa anunte ca asteptam afiliari, n-am vazut ca, chiar ei sa doreasca sa deschida un server de cs, de exemplu.

    N-am vazut sa promoveze intr-un fel aceasta comunitate. Nimic. Daca e sa fie... o sa fie ...

    S-au inteles bine cu functia si atat, ma intra si ei o data la 2-3 saptamani si da un read all, si aia e. Cum sa faci ceva, atat timp cat ei nici nu isi dau interesul sa faca ceva? Au perceptia ta, ca a murit, traim din amintiri, si aia a fost.

    Atunci, sa lase frate pe cineva care chiar isi doreste sa faca ceva, sau sa inchida comunitatea si ne amintim de pe youtube ce a fost.

    #pace

    • Upvote 1
  3. La 19.01.2022 la 23:02, Frank a spus:

    Poate o sa imi Săriți in cap dar mie imi e dor de vremea când era sevraj… De ar mai fi măcar o noapte din acele timpuri…😓

    Hai noroc. Toata lumea vad ca are ceva cu Sevraj, sau cu tripleta in general, dar daca tinem sa ne amintim ca ultima oara cand eram ok, eram cu ei alaturi..

    Rau cu rau, dar mai rau e fara rau, cam asa e. ...

  4. La 21.09.2021 la 22:31, MuTechGuy a spus:

    Momentan greu. Sunt ff solicitat la munca.

    Asteptam, asteptam. ❤️ 

    Acum 15 ore, Nistor a spus:

    In curand o sa stai acasa. Defapt toti 🤣🤣

    As vrea eu sa stau acasa. =))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...