Jump to content

GameofShadows

Inactive
  • Posts

    1,856
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by GameofShadows

  1. Salut. Am si eu o problema, incerc sa ma loghez, reusesc si imediat dupa mi se blogheaza si ca sa pot sa ies trebuie sa inchid jocul din taskbar. Nu stiu daca este de la mine sau de la server dar pe localhost, imi merge.

    Ai rezolvat problema ?

  2. E interesant cum dintr-un topic se creaza o sectiune de free-chat.

     

    Nu mai creati alte topicuri, problema va fi remediata cum revine Vicentzo.

  3. Majoritatea jucatorilor de acum sunt atrasi de grafica din ce in ce mai avansata si de un gameplay cat mai modern, probabil ca inca mai sunt playeri care vor continuarea seriei Modern Warfare. Strict de joc, pare ok din anumite puncte de vedere, din ce am vazut in gameplay (ex: numarul de gloante prezentat cu cifre pe acel mic ecran), insa atmosfera de war nu cred ca va ma fi una la fel cum era in jocurile anterioare.

    • Upvote 1
  4. In caz de mai intampini problema pe viitor:

    1)Intra in Control Panel

    2)Click pe System and Security

    3)Click pe Windows Firewall

    4)Click pe Allow a program through the Windows Firewall

    5)Click pe Change Settings

    6)Click pe Allow another program...

    7)Browse pentru folderul MTA: San Andreas

    8)Click pe Add

    9)Click OK

     
    :closed:
  5. Salut, ieri am primit o amenda pentru /pee in locuri publice, am vrut sa o platesc cu /payfine scriind /payfine [PLAYERID] insa nu merge si ma trimitea la comanda /myfines. Ei bine, la comanda /myfines imi aparea doar ca am 2 amenzi neplatite ( copul ala nesimtit care mi-a dat amenda cand eram alt tab se stie el, eu nu-l stiu ). Ei bine, am vazut ca nu merge am zis meh, si asa nu platesc, in mintea mea credeam ca imi scade din banii din banca pana scap de amenda. Insa azi dimineata dupa restart, m-am trezit cu asta: http://imgur.com/sHaN0HW

     

    Va rog sa se tina cont de faptul ca nu a scazut timpul de la jail + am dat relog, acum sunt undeva la naiba-n praznic si tot cu 5 minute jail.

    Ai primit jail 0 de la mine din ce tin minte in aceeasi zi, pe aceasta cale ar trebui ca si politistii sa ocoleasca amenzile pana la rezolvarea acestei probleme.

    • Upvote 1
  6. Ce face banul si faima din om. Chiar nu il vedeam pe Robin Williams sa fie un om al drogurilor, se pare ca avea probleme si cu bautura. Bine...eu nu credeam nici ca sunt asa de multi prosti pe lumea asta, dar iete nene, credeam prost.

    Pacat ca multi actori si artisti din ziua de azi aleg calea asta si reusesc sa sfarseasca o viata dedicata noua, publicului, prin metode stupide si de neinteles sincer.

    Multi dintre acesti artisti au problemele lor care se pare ca doar prin astfel de ''cai'' le pot rezolva (cred ei la momentul respectiv). Eu sincer am aflat de pe imgur vestea asta, erau postate niste poze cu el si abea dupa am aflat de moartea acestuia.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...