Jump to content

vlDDD .

Inactive
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vlDDD .

  1.  

    uitate pe minimap fratioare si vezi acui e spawnu ala , nu te mai face de ras :| lumea nu e proasta.

    Acesta este spawnul crips unde ma omorat colegul tau http://i.imgur.com/jtdF1ZB.png

    http://i.imgur.com/tArJMAa.png

    Asa , uitate la pozele date de mine si uitate la poza in care ma omorat.

    Aaa, acum inteleg tu nu sti safezone:) uite ca om bun tile spun Spital e safezone. Spawnul meu e safezone, spawnul tau pentru tine e safezone, la CAI e safezone, la banca e safezone . Sa intelegeti. Un moderator?

     

      Bai copile ,tu chiar esti batut in cap ... uite cum cauti cearta , in poza care te-a omorat nu se vede ca e spawn , ce sa zic , zici ca faci reclama la gazon...

     

    Salutare, skizz0 ba da este spawnul crips acolo , chear nu cred ca ai habar de sa:mp, si esti smecher si tare in gura, iti bati joc de lume "face reclama la gazon" esti nesimit.

    Stafful oricum stie unde sunt spawnurile.

  2. Nu a tras in tine , vanatoare ! Denis sau cum te cheama si pe mine ma enervezi esti cam prostut scuze ca iti spun , nu spun mai multe ca nu are rost .. O zi buna .

    Warn up, neimplicat

    • Upvote 1
  3. In primul rand 1 . Nu te-am injurat maicata nu e injuratura , nu am folosit " mat* " .

    2 . Il faceai pe wup copilas si da Abyzzu a fost cel mai mare tepar la cai nu aveam de unde sa stiu ca esti alta fiinta .

    3 . Nu puneai linistit pariuri la cai , ai inceput ca tu esti smecher si faceai tu acolo gura mare ca cine esti . Sincer sa fiu nu ma intereseaza nici cine esti .. Imi spui mie ca sunt copil , uiate la tine "copile" ai 14 ani si deja vad ca ai aere in cap . Problema ta , spunele parintilor tai sa te duca putin la scoala sa inveti si tu putina carte poate ai sa te mai calmezi .

     

    Crezi ca eu nu am martori ?! Wup o sa spuna foarte sigur acelasi lucru ca si mine pentru ca asa a fost , vii tu la cai si faci fite si figuri . Ma mai si ameninti de vreo 5 ori pe /w ca post , post , post . Bineee , am inteles da macar post pentru ce ? Dupa cum am spus in 1 , 2 , 3 .

    Sa vedem ce au de spus adminii . O zi buna .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...