Jump to content

shortyA

Forumist
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shortyA

  1. Asta cu "rebranduita" este o discutie atat de vasta incat nu avem, cred, timp toata viata sa vorbim despre ea. Bottom line...toate tabletele sunt, intr-o mai mare sau mica masura, chinezesti. Singurul lucru care difera, de la un brand sau altul, este quality-check committee in urma careia trec cele "care merita" in fuctie de specificatiile boss-ilor (de aici si diferentele de pret). Baza tuturor tabletelor (dar stim pre bine ca nu numai) este "galbena" si in functie de cati "verzisori" scoate clientul din buzunar, in loc sa iasa o E-boda, pe "partea cealalta"  :tongue:  o sa fie un IPad.

  2. Nu inteleg o chestie. De ce PRIMUL lucru care se intreaba mult-prea-marea majoritate a oamenilor, cand apare o tableta noua este "Are GPS?". Ma, ori marea parte a romanilor au probleme GRAVE de orientare, ori incercati sa gasiti "nod in papura". Daca are una sigur nu are alta (blue-tooth etc.)....si neah nu e buna ca nu are nu-stiu-ce. Daca ar iesi pe piata o tableta cu TOATE nu ar fi buna pentru ca...ar fi prea scumpa (Ipad ar fi mic-copil pe langa ea ca si pret).

    Deh...asa suntem noi romanii.

    • Upvote 1
  3. Tocmai cand hotarasem sa imi cumpar o E300 a aparut modelul acesta. Diferentele le stiu/banuiesc intre cele doua modele, oricine isi da seama si din pret. Idea este ca vreau sa accesez programul "prima tableta" :->  si nu vreau neaparat ceva prea scump (clar sfarsitul ei nu o sa fie fericit). De unde si intrebarea mea, pentru cei ce o au deja. Cat de "rezistenta" credeti ca este acest model?

  4. Mai, eu am un E300 de vreo doua luni si sunt, in mare, multumit de el. Acum nu stiu daca e o idee asa buna sa treci de la  tableta de 8' la 7', o sa te cam deranjeze dimensiunea mai redusa decat cu ce te-ai obisnuit. Cel putin mie m-i se pare imensa tableta fratelui meu (de 8') cand ma uit la ea, poate e doar impresia mea.

  5. Pai hai sa vedem...pe langa configuratia care, scuza-ma, dar nici 450 Ron nu merita, hai sa fim seriosi:

                                               

    Model Procesor:

    Boxchip A13                                                            

    Frecventa procesor:

    1 GHz

    Display                           

    Tehnologie display:

    Capacitive Multi-Touch                                                            

    Diagonala:

    7 inch                                                            

    Rezolutie:

    800 x 480

    Memorie                           

    Capacitate memorie:

    512 MB                                                            

    Tip memorie:

    DDR3

    Stocare                            

    Memorie Flash integrata:

    4 GB

    Placa Video                            

    Chipset video:

    Mali GPU 400 MHz

     

    Asa iti iei mai ieftin (400 RON) un A200 de la E-Boda.

     

    Dar hai sa-ti povestesc "aventura" prin care am trecut eu cu aceasta tableta.

    In primul rand bateria dupa 2/2,5 ore moare orice i-ai face (formatat acumulator, instalat battery saved de pe APP-store), orice joc,cel putin din cele instalate de mine, era jucabil doar in format POZE...asta cand reuseam, intr-un final, sa intru in joc avand in vedere ca ea mergea in poze la orice atingere. Dar ultima picatura a fost cand a cazut de pe un scaun (pe covor) si a ramas "cu sechele" intr-un colt (probabil coltul in care a cazut), acestea manifestandu-se printr-un tremurat permanent al pixelilor in coltul respectiv.

    Pot sa zic ca am avut totusi noroc cu baietii de la E-Mag care mi-au schimbat,fara probleme, tableta cu un E300, am mai dat vreo 200 RON in plus dar crede-ma ca isi merita toti banii...testul cu trantitul nu l-am facut inca dar in rest este "brici".

    Si inca ceva, aparent, postul lui HIV- e de ceva vreme pentru ca pretul este acum de 400 RON nu 450...probabil au vazut ca nu vindeau nimic si s-au gandit ei mai bine.

                                                            
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...